עזרה?

lp2002

New member
עזרה?

מישהוא יודע איך אני מוצא תמונות כמו זה .`´`´`,: .´`´`´`.´ .`´``: .´`´`´`´: .´ .` .´ .´ .´ .´:.´ .´: d$$$$´ .$$$$$$$$. d$$$$` .$$$$$$$$. : +-+-+-+-+ $$$$´ $$$$ $$$$ $$$$´ $$$$ $$$$ : |b|4|b|0| d$$$. $$$$ $$$$ $$$$. $$$$ $$$$ : +-+-+-+-+ $$$$$b, ``~$ss$$$$ $$$$b. ``~$ $$$$ : [ (c) 1998 ] $$$$$$$$$$$b.`$$$$ $$$$$$$$$b. $$$$ : [ w00pie! ] $$$$$$$$$$$$$ $$$$ $$$$$$$$$$$ $$$$ : [ over 1 billion served ] $$$$$ $$$$$ $$$$ $$$$$ $$$ $$$$ . $$$$$$ss$$$$´ $$$$ $$$$$$ss$$$ $$$$ : $$$$ $$$$$´s$ $$$`s$$$$ $$$$$´s$$$$´.´: [ making life a bit more special ]/`

Rul3R

New member
באמת שאין לי מושג מה ציירת שם

אבל עם קצת חיפוש בגוגל תוכל למצוא דברים יפים, תחפש "asci art" או `asci fun`, דברים בסיגנון הזה. ואתה תמצא הרבה. מה גם שהרבה סקריפטים ישנים שאני זוכר באים עם הרבה תמונות, אז תוכל להכנס לאחד מהאתרים שמאגר בתוכו סקריפטים כמו www.mircx.com ולחפש ASCI ואתה תמצא הרבה סקריפטים שבאים עם טונות של ציורים. ועכשיו סתם לכיף, תסתכל בציור מהאתר הזה. ו..זהו. רק צריך לחפש קצת, לא קשה.

havlaz

New member
אם אני לא טועה

כותבים ASCII ואם יש לך תמונות, או טקסט, ותרצה להפוך אותו לתמונות שכאלה, נסה את אחד התוכנות

lp2002

New member
אתה יכול להמליץ לי על אתרים

שמספקים תמונות כאלה כמו שנתת לי חיפשתי בגוגול וזה קשה למצוא

למעלה