עזרה

shayp2

New member
עזרה

שלום, שלחתי את כתב ידי למשרת ניהול בכירה , ואני מאוד לחוץ האם מישהו יכול לבחון את כתב ידי ולתת לי פענוח מקדים ? תודה

shayp2

New member
כתב ידי

תודה, לא ידעתי מה לכתוב בדיוק מקוה שזה מספיק בכדי לבצע ניתוח

ביאטה

New member
תוסיף חתימה. זה פרט חשוב ביותר !

אני לא אוכל לפענח לך , כי אני לומדת גרפולוגיה להעשרה, ולא שום דבר מוסמך (אצל דפנה חוטר-ישי, שהיא מדהימה !!!), אבל מה שכן, אתה חייב להוסיף חתימה.

ביאטה

New member
לא לא לא, בדיוק ההפך

לימודי העשרה זה לימוד חובבני, מעין חוג. זה לא יהפוך אותי לגרפולוגית מוסמכת, וגם לא יקנה לי תואר דוקטורט, זה סתם יעניק לי ידע בסיסי בתחום. דפנה ממש מצוינת !

paprika10

New member
אפשר גם לנסות?

אני שמחה על ההזדמנות לנתח את כתב ידך, רק חשוב להזכיר שאני גרפולוגית מתחילה, ושהניתוח אינו מעמיק אלא יותר התרשמותי. עצמאי, תכליתי, דרוך לפעילות, בעל דחף להישגיות, פרקטי, מסוגל לארגן פעילות בצורה יעילה ועניינית, יודע לקבל החלטות במהירות, פועל באופן מאורגן ושיטתי. אוהב סדר וניקיון. פרפקציוניסט עלול להיות נוקשה בדרישות מאחרים אבל גם דורש מעצמו. יודע להיות תקיף והחלטי, מפגין קור רוח , היחס שנותן יותר רשמי . בעל יכולת כלכלית טובה, חשיבה מתמטית, מתאים, לדעתי, לעבוד במשרה ארגונית בכירה בגלל יכולת ארגון טובה וחוש פרקטי (חישה) ( יכול להיות טוב בתפקידים כמו: בנקאי, כלכלן, רואה חשבון יועץ מס...) יכולת לנתח לפרטים מבלי לאבד את התמונה השלמה, ולהפנים נתונים רבים. חשיבה בהירה, ריאליסטית הגיונית ,מבוססת על דעות מוצקות, אוהב מצבים מוגדרים וברורים. משתדל להיות אוביקטיבי, אם כי לא תמיד פתוח לקבל בקורת או דעה שונה משלו: היות ורואה עצמו כאיש רציונאלי, שמתבסס עובדות ונתונים, עלול לחשוב שהצדק תמיד איתו , ולהתעקש על דרכו,יכולה להיות נטייה לומר את המילה האחרונה. משתמש לעיתים בלשון חדה וצינית, ועם זאת שנון ובעל חוש הומור ? מתפקד טוב, יודע להסתדר ולהסתגל אבל לא נטמע בסביבה, שומר על יחודיות ואינדבידואליות, לא נסחף ומושפע ממצבים, אלא יותר משפיע . מעדיף שאחרים יתאימו עצמם אליו מאשר לסגל עצמו לסיטואציות שונות. יכולת התגברות על מכשולים באמצעות כוח רצון, משמעת עצמית, נחישות והתמדה . יש עוד מה להוסיף אבל אשאיר לאחרים. אשמח מאוד לקבל פידבק (גם של הגרפולוגים בפורום),וגם לשמוע האם בסופו של דבר התקבלת לעבודה ? בהצלחה !

פפריקה יקרה, 'בגדול' הניתוח שלך נרא

לי מדויק במרבית הדברים. אני מוכן על פי התרשמות ואינטואיציה לציין עוד כמה תכונות שאולי יש כאן כגון: מצבים של חוסר בטחון, פחד להיכשל וזהירות, שאולי קשורים למה שציינו אחרים כהתרחקות מהפן הרגשי וספונטאניות. בהגיון הוא עשוי להבין שאין סבה לדאגה ובכל זאת, התחושה העמומה לא מרפה. מסוג הדברים שתורמים לתכנון מפורט ול אנליזה ספקנית, פסימית תוך מתן משקל עודף לנתונים ומגמות שליליות, הלך רוח תבוסתני וקושי לאופטימיות. עד כאן התרשמות שטחית.

paprika10

New member
הי אודי, מה שלומך?

תודה על ההתייחסות, אני חושבת שבניתוח שלי קצת נטיתי "לטובתו", התיחסתי יותר לכישורים וליכולת ופחות לקשיים בצד הרגשי. שאפשר לדעתי לראות ב: חוסר הקערות, קושי לעשות קוים עגולים, בתנועה המבוקרת והלא ספונטנית, בכתב הצר, המופרד וברווחים מעט גדולים בין המילים. האם אפשר למצוא סימנים בכתב שמעידים על חוסר בטחון? (כמו למשל האות ש המכווצת במילה שלום ואולי שולי סיום משוננים), או שזו מסקנה שנובעת ישירות מהצד הרגשי? תודה ולילה טוב :)

לא יודע אם הגזמת לטובתו, סה"כ יש לו

מעלות רבות. הנדנוד בין הזוית החדה לישרה משקף את הרצון להתגבר על מגמה עוצרת מוגזמת בדמות היסוס, זהירות, אנליזה ותכנון, ולצעוד ביתר בטחון ואופטימיות קדימה. ה "התיישרות" משולה גם לעצירת אחרים מלנוע קדימה קודם שנקטו באמצעי התכנון, הבדיקה, הזהירות והירידה לפרטים, והיות שהמגמה ( בשיפוע החד ) קיימת, הוא מתריע, מבקר ואף שולל. הקוים הישרים המתוחים שמחליפים כפות עד כדי "כסוי", ושבים להגמיש ולעגל, כפי שציינת ב "אימוץ" מורים על מנטליות מופנמת יותר שמבקשת להחיל על המציאות ובמילוי תפקיד עקרונות, פרמטרים וחוקים שמנקודת מבטו רק יישומם והקפדה עד תום יבטיחו מקצועיות, דיוק ושלמות. יש בזה, בשל החסרת הקשת יסוד מתעקש ולא גמיש שמבקש להחיל גישות רלוונטיות לתחום ספציפי בהקשרים רחבים ומגוונים ששם לא בהכרח הדברים עובדים לאור גישות וחוקים כגון אלה, ולחוסר חיבור ומציאותיות. בהקשר זה אני מצטרף לגמרי למה ששיקה כתב על התאמה רבה יותר לניהול בתחום מקצועי טכני ספציפי. אגב, פערי זוית חדה וישרה רומזים לעתים על תחושת מיצוי ואי שביעות רצון מצד מי שמיצו עצמם והצליחו בתפקידי ניהול מקצועיים טכניים, ולאור המיטען והרקורד רואים עצמם מתאימים, וגם שואפים לקפוץ למדרגת ניהול אוגדונרית יותר. הפיצול בשיפוע מסגיר גם את ספקותיהם העצמיים. יום טוב.

הא, ושלומי טוב. הבת שלי התחילה אתמו

לעבוד כסלקטורית בתחנה המרכזית בת"א, היא לומדת מחשבים וממש מצטיינת בתחום, והתחילה לבנות לי אתר משגע. אתמול ביקרתי אותה והיא התעקשה לבדוק גם אותי בכניסה. מתי שאני מבקר אותה תמיד חסר לה 10- 20 ש"ח. יאללה נתחיל לעבוד.

paprika10

New member
משהו הבת שלך ה"זאתי" ...

זו אותה אחת שמכרה ארנק משומש מלפני שנתיים במחיר של חדש ?

זו לא ההיא של הארנקים, זו אחרת.

ההיא של הארנקים מצאה הובי חדש, נוסעת לחנויות של 2 ש"ח, קונה סטוקים ומוכרת את זה ב - 10 ש"ח לפריט, ועוד "אחרי הנחה". זאת של המחשבים סיפרה לכולם שהיום היא במשמרת בוקר שמתחילה ב 6 וחצי, ולכן היא צריכה לקום מוקדם, וגם שלא נשכח שאין לה כסף. ב 6 ורבע קמתי וראיתי שהיא עדין ישנה, מהר הערתי אותה וטסתי לכספומט להוציא קצת כסף, בינתיים היא כבר באיחור ובטוחה שיפטרוה, אני התעקשתי שהיא חייבת לנסוע או לפחות לצלצל, וכך עשתה ומה אז: מסתבר שהיא צריכה לעבוד רק ביום חמישי, וחשבה שזה היום.

טוב, עוד משהו קטנטן ומעניין אצל

בעלי חישה נוקשה, איך הם עצמם מיישבים את הפער שבין המשנה והקונספט שלהם, לבין המציאות. ההגיון טמון בראיה לטווח הארוך שמנחה אותם, כלומר, מבחינתם אם הם יתמידו לנהל ע"פ מיתווה ועקרונות רצויים, הפירות יבשילו בטווח הארוך, כך שאין לייחס חשיבות רבה מדי לתוצאות והשלכות בהווה ובטווח הקצר, וממילא אין סבה לערוך שנוי במדיניות וקונספט. האחרים נתפסים כמי שהולכים שולל אחר תופעות ונתונים עכשווים ולכן הנגיד לא יכול לקבל את עצת הכלכלנים ולהוריד את הריבית, ולכן הוא לא מזדעזע כמו אחרים, הוא שקט ובטוח בדרכו. תהליכי קבלת ההחלטות והכנסת שינויים תכופות מאחרים את הרכבת. הקושי להגמיש את הישר מורה על הפנמה סלקטיבית מדי, דהיינו במכלול הרשמים שהוא קולט מהסביבה יהיו יותר נתונים שיחזקו את הערכת המצב והצורך להתמיד במיתווה המתוכנן, מאשר נתונים שיזעזעו את הישר ויגרמו להערכה מחודשת. בהקשר זה הגמשת הקו משולה לנכונות להעריך ולהרהר מחדש ולא לשלול על הסף דברי מקטרגים, אך בין חשיבה ונכונות לבחון לבין לשנות מדיניות ולעדכנה בשוטף ובזמן אמת-המרחק רב. להתראות והפעם באמת.

paprika10

New member
זה היה מעניין והוסיף לי ידע ../images/Emo51.gif

לא שמתי לב לזוית המתנדנדת קודם... הרושם הראשוני היה של סדירות בכתב.

למעלה