עזרה

האמת לא זוכרת זה היה מזמן

או יותר נכון זוכרת למקטעים(את יודעת איך זה
) הלכנו לסרט וחנינו רחוק כך שהינו צרכים ללכת מלא. לא זוכר את הסרט זוכרת רק שהגעתי הביתה והועברתי לזרועתיה של אמי שטיפלה בי. הוא אמר למחרת שנראתי לו שיכורה
תרצתי את במשהו כמו לא ישנתי בלילה לא הרגשתי טוב
או משהו בסגנון. המשכנו לצאת עוד כמה פעמים אח"כ, אבל זו היתה מערכת שבמילא לא התפתחה
.

i l a n n a

New member
עזרה

שלום לכולם אני מאובחנת כסוכרתית כחודשיים (טייפ 1). מזריקה אינסולין ונשארת בצבא... (מתנדבת בחזרה) מי שרוצ המידע אשמח לעזור!!!! רציתי לשאול אנשים סוכרתיים שמזריקים(לא משאבות) איך הם מסתדרים בעבודה ובחיים בכלל?????? אשמח לקבל הכוונה עזרה ועצות. תודה!!!!!!! אילנה

שלום אילנה

ברוכה הבאה לעולמינו המתוק
. אני סוכרתית כ - 22 שנה גם אני התנדבתי לצבא כחלק מסדרת חיים נורמלית. איך מסתדרים בעבודה ובחיים בכלל זו שאלה של איך את רואה את הסוכרת ומציגה אותה כלפי חוץ. אם את כמוני אוהבת את הפרטיות שלך ושלא כל אדם ידע על היותך מתוקה- את חייה כמו כולם: מכניסים את העט כמו כל עט אחר לכיס נגשים לשרותים ומזריקים. כיום יש גם מכשירי בדיקה קטנים שגם אותם ניתן להכניס לכיס באותה דרך. מעבר לזאת מחזיקים בתיק או באיזור נגיש אחר טבליות גלוקוז (נמכרות בכל סופרפארם) או קופסאת סוכריות / קוביות סוכר או חבילה קרקרים לעת משבר.

i l a n n a

New member
היי

קודם כל תודה! בעקרון אין לי בעיה עם זה שאני מתוקה... השאלה היא איך אנשים אחרים רואים את זה... יש לי חברים שגם את העט לא יכולים לראות...

איך מסתכלים על סוכרת

זה תלוי את מי שואלים. אני מצרפת לך שרשור בנושא שהיה כאן לאחרונה.

את יכולה לבחור בין שלוש אופציות:

לספר לכל העולם ושכולם יקפצו.
לא לספר לאף אחד-קצת מסוכן.
או לספר רק למעטים שחשוב לך שידעו.
בביה"ס אף אחד לא ידע ! חוץ מאחות בית הספר. לא חברים, לא מורים -ממש אף אחד !
.
בצבא כמעט כולם ידעו כי הייתי מתנדבת: לא עשיתי תורניות וכו'. חלק שאלו ועניתי. חלק סתם ריכלו
.
היום אני מספרת למעטים. למי שבא לי, שאני חושבת שהוא צריך לדעת, או שהוא מספיק קרוב. לא הגיד לך שלא נכוותי- חברה שסיפרתי לה שהיה לי היפו במהלך בליינד די נתנה לי את התחושה שאף אחד לא ירצה בי בגלל הסוכרת
אבל דווקא בתחום הזה הופתעתי לטובה
. אמנם סיפרתי רק לכאלה שהקשר נראה רציני מספיק - אבל זה לא גרם למישהו לעזוב אותי. דאגתי לא לספר מיד על ההתחלה אלא לתת לבנאדם להכיר אותי קודם. אבל כאשר העיניינים מתחילים להתחמם ונראה שזה הולך לכיוון רציני סיפרתי, הסברתי ו-
זהו.

hilapo

New member
היי שושן איך באמת

הצבא מתייחס היום לחולי סוכרת? האם הוא מגייס אותם? לכמה מורידים את הפרופיל? אני כבר הרבה זמן אחרי צבא רק סקרנית לדעת. הילה

הצבא

פרופיל 21 ופטור מלא. מי שרוצה צריך להתנדב ואז היחס הוא נפלא
בחרתי את מקום השרות וסוג השרות וגם קיבלתי אותו
כולל קורס למשך 9 שבועות רחוק מן הבית
. הבעיה מתחילה אם הרמטכ"ל מתחלף והופך להיות אהוד ברק כמו שהיה בזמני ואז הוא שולח את כל המתנדבים הביתה..... אבל כפי שאת מבינה זה היה לפני הרבה שנים וצריך לשאול את הצעירים יותר|תפוזון קשיש|

i l a n n a

New member
האמת?

החברים הטובים מגיבים יפה: מתעניינים, שואלים ודואגים אבל מה שבאמת מפחיד אותי זה באמת הקטע עם בני הזוג.... איך יגיבו וכאלה... דרך אגב ראיתי הודעה ששאלה איך הצבא מתיחס: אתם תשמחו לדעת שאושרה לי התנדבות לשנה... בינתיים אני מקבלת את היחס הכי חם ואוהד שאפשר... קיבלתי לשרת בבסיס שנמצא 5 דקות מהבית שלי ומחר אני צריכה להתייצב שם מחר אני אספר המשך...

למעלה