עזרה....

LiA n

New member
עזרה....

שאלה קצת דפוקה אבל אולי מישהו יכול לעזור.... נגיד ויש לי רעיונות לבגדים פצצותתתתתתת ואני רוצה להראות לחברות כמו נגיד קסטרו או כל חברה אחרת...יש מתב שזה יכול לקרות? (אני יודעת שזאת שאלה קצת דפוקה אבל זה דברים ממש ממש יפים ואני רוצה שמישהו יעשה אותם:))

אדוושי

New member
אממ לא יודעתת...

חברה כמו קסטרו וחברות אחרות גדולות כאלו לא ממש נראה לי... את יכולה לנסות לשלוח מיילים וכאלו שהיית רוצה שיראו אבל לא נראה לי שיתיחסו לזה ברצינות... תלכי לחנויות כמו ציפי שהן יותר קטנות... ותציעי ..

אניי דווקא חושב שכן..

אני בטוח שהחברות האילו מחפשות רעיונות.. אז אני לא חושב שהן היו מתנגדות שאנשים מהעם יתנו להם רעיונות.. ואפילו כיוון לעיצוב כלשהו! אז אני בטוח שלא השתמשו בדיוק בציור אבל אני בטוח שישתמשו ברעיון ואפילו קצת. להתחלה הייתי מציע שתשלחי להם אימייל או מכתב ותשאלי אותם אם אפשר לשלוח להם רעיון שלך.

אדוושי

New member
אני לא מאמינה שחברות

כל כך גדולות יתחיסו לזה ברצינות... אבל לא יזיק לנוסתתת...=]

chicolico

New member
צר לי לאכזב אותך- אבל ממש לא...

אני בטוח שיש לך רעיונות מאוד יפים ומקוריים, אבל חברות כמו קסטרו ושות' הן מקצועיות ולא חובבניות... הן עובדות אך ורק עם מעצבים ותדמיתנים מקצועיים בעלי הכשרה מתאימה... אני לא אומר שאת לא יכולה לנסות אבל לדעתי זה לא יקרה...

אדוושי

New member
אהא...

תפני לחנויות של ציפי שהן קטנות וגם פחות מקצועיות ותציעי שם רעיונות... יהיה לך הרבה יותר קל... ככה לפחות אני חושבת שכדאי להתחיל

בזה אתה צודק..

אבל לא התכוונתי שהם ישתמשו בדיוק במידות בגזרה בצבעים ובבגד שהיא עיצבה. זה ברור שלא
אבל הם יוכלו להשתמש בחלק.. ברעיון עצמו.. או לקחת רעיונות ולפתח אותו .. כל מיני כאלו.. אני מניח שהם בטוח יסתכלו על זה סה"כ מה יש להם להפסיד

למעלה