עזרה!!

דספרדו

New member
עזרה!!

אני רוצה לארגן ערב של קבב!! האם משהו/י יודעים להסביר אבל מבקש להסביר לאט ומדוייק ובטח שתודה מראש!!! פשוט קלטתי ששנים לא אכלנו קבב כנפיים סטייקים צלעות הכל כן אבל לאן נעלמו הקבב?? {הערב המדובר הוא אגב לילדים קטנים אני מארגן ערב לילד שלי ולכל האחיינים והם גם יהיו אלו שיכינו גילאים שלוש עד חמש פשוט נראה לי נחמד להכין את הקציצות האלו וגם הילדים יוכלו לערבב בידיים וליצור צורות שונות לקבב הזה אז בבקשה לא מתכון ממש מסובך} ושוב תודה!! {ולאריאלה בחיי שאני עובד על חמותי שתרשום כמה מתכונים צרפתיים למרות שמודה שאני דווקא לא ממש אוהב את האוכל הזה.. יותר מעדיף אוכל צבעוני ותבלינים.. אבל על וריח..}

דספרדו

New member
עוד שאלה ממש קטנה!

אפשר/ניתן להכין קבב גם בתנור?? ואם כן להגיד על איזו תכנית ואיזה חום.. בחיי שאני בא בדרישות אה?? תודה מראש

TATTOO7

New member
בשבילך יש לי עצה -וגם מתנה לילד..

למאיר שלו יש ספר - מי המציא את הקבב הרומני.בכל חנויות הספרים , באגף הילדים ! ב ת א ב ו ן ...

meravido

New member
בקשר לקבב

אפשר לעשות מכמות של חצי בשר בקר וחצי בשר כבש טחון - נורא נורא טעים ככה. אבל אם אתה גר באזור ת``א = תסע לשד` י-ם ביפו ויש שם קצב שנקרא - בורצ`ו ויש לו את הקבב הכי טעים שבעולם!

מאפין

New member
מתכון לקבב

בשר בקר טחון (תבקש מהקצב) + פטרוזיליה קצוצה + בצל קצוץ + מלח, פלפל ומעט שמן. הכמויות של הבצל והפטרוזיליה הן בהתאם למה שאתם אוהבים. תיצור קציצות שטוחות ואז כל האפשרויות פתוחות בפניך: טיגון, גריל ,או ``על האש`` (אופצית המנגל עדיפה - כך הן יוצאות הכי עסיסיות). מאפין

רשף

New member
עוד אפשרות

תוכל להחליף את הפטרוזיליה בכוסברה על מנת לקבל קבב עם טעם עז יותר (לא בטוח שהילדים יאהבו, אבל אני מעדיפה), וגם להוסיף מעט (!) כמון.

נופר 30

New member
אני מוסיפה גם

כמון ומעט אבקשת שום השבוע עשיתי קבב גם בלי פיטרוזליה (כי לא היה היכן ששהיתי באותו רגע ) יצא גם טוב

למעלה