עזרה...

anatile

New member
עזרה...

היי אנשים...בא לכם לתת לי שמות של שירים ישראליים טובים...והרבה... חדשים בעיקר אבל אבל לא רק!אם יש לכם רשימות אז סבבה! ממש תודה!

תרשום..

כנסיית השכל- ה כ ל!! בכל זאת: תגידי שטוב, דברים בלחש, היא הולכת, מה נשאר, עושים אהבה, למיה יש אקדח, לא מרגיש כלום וכו.. עברי לידר- חולדת פסים, בוא, הכוס הכחולה, תמיד אהבה, מרי לנצח משינה- גם הכל בעיקרון- אהובתי, למה לי פוליטיקה עכשיו, את לא כמו כולם, אנה בעע.... יש מלא.. אני לא אצא מזה.. אני אתן לך אומנים טובים ד"ר קספר מאיר בנאי דורבנים חמי רודנר (איפה הילד) יש את מורן גמליאל>> דימיונית, יפה כמו תמיד, הצבעים משתנים, יום אחד!! תהנה!!

anatile

New member
אחלה!ממש תודה

וסחתיין על התיקון אגב... למישהו יש עוד הצעות לשירים\אומנים טובים???

אשף

New member
ממלאת את הWinamp ?

ברי סחרוף, המכשפות, הבילויים, היהודים עוד שיר שאני אוהב עכשיו - זכוכיות של אינפקציה

מישהי007

New member
אההמ...

פורטיס - ואלס עם מתילדה פורטיס - משאית פיננסית פורטיס - את לא פורטיס - חתול מפלצת פורטיס - חלום כחול פורטיס- רד מעל מסך הטלויזיה שלי זיקני צפת - יום הבוחר זיקני צפת - השכן ירמי קפלן - קולה וברה ירמי קפלן - הדפוק הזה ירמי קפלן - מודדת ברי סחרוף - כמה יוסי ברי סחרוף - הדלת(עם פורטיס) ברי סחרוף - ניצוצות (עם פורטיס) מוניקה סקס - חיות מחמד מוניקה סקס - שנים חסומות מוניקה סקס - קונפורמיסט מוניקה סקס - איש קש מוניקה סקס - בעיר הזאת אסף אמדורסקי - אהבה חדשה אסף אמדורסקי - יקירתי ניר פרידמן - סוכריה ניר פרידמן - פרחים לבנים השוונג של הפיתה - אוכלת מהצד שלומי שבן - שרמוטה פוריטנית שלומי שבן - כולם אומרים שלומי שבן - עריק פורטרט - עד אלייך פורטרט - הכל מבינה שייגעצ - ניו יורק רפיח שייגעצ - פרח נתתי לנורית שייגעצ - את יודעת שייגעצ - שגר פגר שייגעצ - את דומה לכלב שייגעצ - לב מפלסטיק שייגעצ - חייל של 100 שערים שייגעצ - עושה ביד

מישהי007

New member
חחחחח../images/Emo3.gif

יותר כיף להגיד "עריק" כי זה משתלב עם ה"מעורעריק" שבהמשך!

מישהי007

New member
אבל אבל אבל אבל..

"ראי רק אמרת לי אריק נהייתי קצת מעורעריק אל תדברי על אריק, לא עוד" (חח וחשבתי שאני לא בסדר
)

למעלה