עזרה

• פותח הנושא CAT4
  • פורסם בתאריך

CAT4

New member
עזרה

מישהוא יודע מה אומרים הסימנים הללו קיבלתי אותם בעמציות תיקשור לפני 3-5 שניים ומעז אני מנסה לגלות מה מיסתתר מאחוריהם אני יודע שסימן הקטן למטה הוא ה``שומר שלי`` מה שזה לא היה והחתימה שלי בצד. אבל מעבר לזה כלום חלל ריק מקוווה שתעזרו לי Y.G.A the CAT דרך אגב: התמונה היא בשחור לבן במקור

יוסי היקר היקר היי :cool:

יוסי היקר היי!!! אני לא משהו בציור. אבל מרגיש לי משהוא לומר לך. ראשית זה לא פייר כי ראיתי את ציורך כבר בפורום רוחני. אני אנסה לפי עניות דעתי:הרושם הראשוני הוא שזו איזו שפה אולי אנדיאנית אולי פרעונית. בטוח שזו שפת ציורים. הסמל הראשון מורכב מטרפז והאות M ט-ר-פ-ז: יש בך ראיה רוחנית גבוהה. אם תפתח אליה ותמחוק את זכרונות העבר המאימים אתה תזרום אל עולם החוכמה. הצבעים של הסמל אותם צבעים שאתה בחרת מחוברים ישירות לעץ החיים. האות אם, אם ההפוך אותה לאות מם נותנת לך המון מעלות אך באותה מידה יוצרת בך מכשולים. למד להתגבר עליהם ואז תוכל להוריד לאנושות מסרים ברורים. האדם שעומד מלמטה, יתכן שזה אתה. מביט אל השמיים ומבקש לראות דבר מה. אדם זה מלא בהתנגדויות אדם זה מפחד. אדם זה זקוק לחום ואהבה. אדם זה מסרב לקבל את החום והאהבה. ברגע שהעיגול יופיע במרכז הסמל תדע שהאדם הגיע לאיזון. תמשיך להתפלל לאור הריפוי שציירת אותו באור ירוק. אתה רוצה להתחבר לחכמה? אז תפסיק לחפש את הצדק, תצא מההתנגדויות הרבה אור ואהבה אין סופית ללא גבול וללא תנאי. מיכל

CAT4

New member
בראיה לאור

כל בצורים האלו צוירו בשלב זה או אחר בחיי הם צוירו במצב של חוסר ליטה מחוית על גוף אבל הפרוש שלך תואם במודיק את המצב הנפשי הכללי שהייתי שורי בו בזימן ציור הציורים הללו. דבר נוסף לאחר ציור הציורים הללו חלו השינים אש את מספרת אלים בעוצמה קטנה יותר אבל כל פעם שאני מסתקל איליהם אני חש פתיחות וכוח אילהי. אד הים לא היה לי הרבה מושג למה ברצון לתור אחר המופלא ביקום Y.G.A the CAT יוסי וגר אריה

למעלה