עזרה

ביטלמן

New member
עזרה

אני צריך שתייעצו לי איזה דיסק לקנות: האלבום הלבן-הביטלס האלבום השחור-מטאליקה או לד זפלין 3 או 4 תודה.

Jam Head

New member
פעם הבאה...

תפתח שרשור - Off אבל לא נורא. אני הייתי ממליץ לך לקנות את האלבום הלבן של הביטלס.

בהחלט לא מטאליקה

האלבום הלבן של הביטלס יהיה לא רע... גם לד זפלין 4, אבל לדעתי הלבן יותר טוב.

כמו שאמרו רבנינו וחכמינו ז"ל

טובים השניים (שלושה) מין האחד. יש לך פה שלושה אלבומים שהם חובה ואחד שבכל זאת כדאי שיהיה בבית. לד זפלין 3 הוא לטעמי האלבום הטוב ביותר של הלהקה והוא בכלל אחד מאלבומי הרוק הטובים ביותר בכל הזמנים. שילוב מהנה בין פולק-בריטי לבלוז וגם הארד-רוק. חובה+++. עכשיו, יכול להיות שאתה מתחיל עם זפלין (את זה אתה צריך להגיד לי) ואז תוכל לקרוא למטה איזה מהשניים שלהם עדיף לך, כי בסה"כ למרות שאני פחות אוהב את הרביעי גם הוא קלאסיקה שהיא חובה בכל בית. האלבום הלבן של הביטלס גם הוא מאוד טוב, למרות שיש יותר טובים של הלהקה. גם עליו אני ממליץ ביותר, אבל עפ"י השם שלך על הביטלס כבר חרשת... לא הגיע הזמן להשתין על טריטוריות נוספות? האלבום השחור של מטאליקה הוא גם חובה בכל בית, כי בינינו כולנו אוהבים קצת מטאל לפעמים. למרות זאת אני ממליץ לך ללכת על אחד מהאלבומים הקודמים של הלהקה, ואז אם תאהב תוכל ללכת גם לזה. אז בו נקצר לך את כל הבילבולי מוח שכתבתי פה - כרגע אני ממליץ לך לקנות את לדזפ 3 או 4 (תחליט עפ"י השרשור הארוך למטה שיציג לך מגוון דיעות שונות), אח"כ את הלבן ולסיום אחד של מטאליקה. קח את זה לאט ובאיזי. וחוצמזה, אם אתה מעוניין אני מוכן למכור לך את הדיסק של לד זפ 4 (במצב מעולה מין הסתם) ואולי גם את 3. יש לי אותם פעמיים (את השלישי יהיה לי רק עוד כמה זמן). אז אם אתה מעוניין צור איתי קשר.

ביטלמן

New member
תודה על הדעות

אני באמת חרשתי על הביטלס ולד זפלין היא number 2 הלהקות האהובה עליי אחרי הביטלס יש לי את הראשון והשני שלהם עם כל הקטע של הבלוז. ובקשר למטאליקה אני חושב שאני צריך לשמוע יותר שירים שלה עד עכשיו שמעתי את one, enter sandman, the memory remains וכו'. אבל עדיין אני רוצה את האלבום הלבן אבל זה לא כל כך לחוץ לי לקנות אותו.

למעלה