עזרה!!!!!!!!

עזרה!!!!!!!!

אוקיי אז יש לי יומולדת 17 בשבוע הקרוב, וחברות שלי אמרו לי שאני חייבת לעשות משהו ממש משוגע כדי לסגור את גיל 16 בסבבה...כזה לעשות משהו שיזכר להרבה זמן.חח..אבל הבעיה היא שהן נתנו רעיונות מצחיקים אבל לא מציאותיים... יעני אני לא יעשה גלח..למרות שפעם עשיתי קוצים ואני לא אלך ערומה ברחוב..ואני לא צריכה להגיד מניעים.חח קיצר אני חושבת שבפורום אפשר לתת לי ר עיונות שאולי חלק ע שו אותם בקיצור משהו מופרע ומצחיק, אבל תנו את הרעיונות בימים הקרובים שיהיה לי ז מן לבצע חלק מהם! תודה ביייייי

nsr

New member
רעיון

קני כותונת משוגעים (אין לי מושג מאיפה). חברות שלך יקנו מדים של אחות (לא כאלה, סוטים..) ואז הן תרדופנה אחריך ברחוב כשאת לובשת כותונת משוגעים. רעיון שחוק, כן. אבל זה גם יפחיד כמה אנשים, זה בטוח.

באיזה סגנון?

כאילו דברים כואבים או משהו בסגנון שנאסר (דרך אגב למה בחרת שם ערבי??) כאילו דברים משוגעים ומצחיקים?

אם את רוצה

בגלל שיש לך יומהולדת אין לי בעיה שתבואי אני ישאיל את האוטו שלי ונעשה סיבוב קצר בשכונה כמו שווימן עשה גשהוא רכב על שטיח אדום צריך רק שטיח אדום דיי ארוך כאילו זה פחות או יותר הבעיה כל השאר כבר פחות בגדים של מלכה אני יכול להשיג אז אם בא לך תודיעי לי ואנחנו גם נדאג למסרטה וגם תופיעי באתר או במירק כמו שהזכרתי לחפני כמה הודעות

חחחחחחחחחחחחחחחח

כמו ווי מאן! ..חחח...וואי זה יכול לצאת מצחיק.. אהבתי גם את הרעיון עם ה"חולת נפש", אבל הקטע הוא שחברות שלי לא ממש בעיניין והן בטח לא ישתפו פעולה, ואם כן אז הן יפשכו מצחוק ככה שזה יהרס וגם אין לי כל כך הרבה ידידים שאני מכירה שיקריבו את עצמם, ויפדחו את עצמם קצת האמת שהזכרתם לי את הקטע שטום גרין עשה: making fun of crippels או איך שלא כותבים את זה, שהוא כזה שם עליו מלא תחבושות וגבסים וזה הלך עם קביים ברחוב, והתחיל ליפול על אנשים... מה דעתכם על רעיון שנתנו לי: להתעטף בנייר כסף כזה, ולשחק אותה חייזר, וללכת ברחוב ...יעני להכין מיזה קרניים וזה..לעשות את זה מצחיק... זו אפשרות אבל לא נראה לי זה יצא כי זה סיוט ללכת עם כזה דבר בלי להיקרע קיצר עוד רעיונות יתקבלו בשמחה ותודה על שיתוף הפעולה (משפט של מזכירות!)

אפשר גם

לארגן מסיבת פארטי בוי זה יהיה טוב ואני בתור אחד שהמסורת שלו זה לעשות ג'קאסס עם חותינהי מסיבות(מגניב יש לציין) מוכן להקריב את עצמי ואם אפשר שתומי וגיא ואפילו רזי יבואו איתי וביחד נעשה גם אחרי זה ג'קאסס בתל אביב או איפה שאת גרה זה יהייה ענק אני יקריב את האוטו ויחד נקריב את הדלק אז תומי וגיא תענו לי זאת אחלה הזדמנות

בערך

אני תומי וגיא נבוא כזה ניהייה עם כולם ואז כזה באמצע נשים את המוזיקת פארטי בוי ונתחיל להיתפשט משהו בסגנון מסיבת רווקים רק שיהיה שם גם בנים וגם בנות (לא אני רק בקטע של בנות שלא יהיו פה אי הבנות) וכזה נתחיל לרקוד וסתם יהייה מצחיק ואז אנחנו נמשיך ונראה מה נעשה בתל אביב נביא כל מיני אביזרים כמו חרב ואזיקים כאלה נראה כבר שמה אנחנו דיי מקוריים בקטעים האלה אז מה את אומרת???

חחחחחחח

אני בעד...חח.. אבל הקטע שאני לא יודעת אם אני יזמין לפה חברים למה תמיד שנפגשים בבתים של אנשים דיי משעמם(לפחות עם החברים שלי) שנייה יש לך אייסיקיו?

אז לא חייב

האיסי-215923491 אבל עדיף שתורידי את התוכנת טלפון תסתכלי זה מה שגיא אמר ולא חייב שזה יהייה בבית שלך רק צריך שזה יהייה מקום עם מערכת ודיסקים אנחנו נידאג לשאר כאילו אני מחכה לתגובה של גיא ותומי ואז נראה אני מקווה שהם לא יתנגדו

BiAAcH

New member
שפיצי....

אין לי בעייה לבוא, אבל את החשפנות תעשו אתם... את כל השאר אין לי בעיה לעשות...

בואנה!!!

גיא מה ניהיית לי סיסי מה זה חשפנות תעשואתם שמע אתה לא מכיר שם אף אחד שים זיין מה אתה מתחיל להשתפן גם במסיבה שמע במסיבה עוד הבנתי חברה וכל זה אבל מה עכשיו??? שמע לא אכפת לי אתה בא וגם משתתף עכשיו אני לא שואל עכשיו אני אומר אל תתחיל איתי ואם יש לך בעיה תפנה למדור נשים במצוקה זה מה שיש לי לומר

AdShEaTaKoRe

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

וואלה שפיץ אתה חמוד אתה.... נראה לך שאני יבוא עם חוטיני? זה שיש לי זין גדול והכל סבבה אבל אני לא מוכן להתפשט בפומבייסט מול אנשים שאני לא מכיר... אבל הסיבה האמיתית היא שאני שעיר ואתה לא...

וואי איפה התמיכה???

אני תומכת ברעיון של איתי! מצידי, כמה שיותר יותר טוב.חחחח..סתם אם אתם לא רוצים אז חפיף

holly shit

New member
אם כמה שיותר יותר טוב

אני מוכנה לצרף את עצמי כמובן רק לטובתכם..*נדחפת* (סתם..) שמעי כל הרעיונות שהציעו לך היו ממש טובים והייתי גם ממליצה לך על משהו אבל אני ממש לא יצירתית ומה שתיכנתתם נשמע כמו מסיבה קטנה אז בכלל סבבה

AdShEaTaKoRe

New member
כאילו תקשיבי מיכל...

אין לי בעיה לעשות את זה... ואני כל כך יודע שבסוף אני אעשה את זה אבל אני רק מזהיר אותך... התחת שלי הוא לא ראווה לעיניים

אני גאה בך

עכשיו מה שצריך זה לשכנע את האפס המאופס הזה שקורא לעצמו בשם ניא גוימן עליו צריך להיתקפל עכשיו חחחחח להתקפל תומי אתה יודע מה אני חושבבבב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה