עזרה

עזרה

היי אנשים זה לא כל כך קשור או בכלל לא קשור אבל אני מחפשת קטע כזה שהולך ככה: כל סוף הוא התחלה חדשה של משהו חדש יותר טוב יותר משהו כזה אני צריכה את הקטע במלואו מישהו יודע?? מכיר אתרים שיש את זה שם או קטעים דומים?? אשמח לשמוע תגובות ביי ביי ותודה מראש

כל סוף הדס הוא התחלה חדשה../images/Emo140.gif

נופל וקם שב"ק ס' מילים ולחן: שב"ק ס' הדרך ארוכה ומפותלת אני נופל וקם אף פעם לא מספיק ללכת אני נופל וקם עובר גשר ועוד גשר אני נופל וקם כמה ארוכה היא הדרך אני עומד איתם עם ראש מורם. אומרים שאהבה באה רק מליון לאחד אומרים שאין סיכוי שהשמש עוד תזרח עלי אומרים שאני אפול, הם אומרים שאברח אומרים שאשאר לבד אומרים שאני לא מתאים לחיים כי אין בי את הרצון לזהב ויהלומים אין לי קלפים נכונים אולי זו החברה שקורסת אם זה לא מקום מתאים למחפשים של קשת וענן למתעלמים מסימן הזמן והכוכב שלי היכן בני אדם אני קיים בעיניכם אולי אין לי ערך אבל יש לי נשמה יש לי שיר יש לי ת'דרך. הדרך ארוכה ומפותלת... לפני עמוד של אש מאחורי ענן עשן השארתי עיר מתחת מאחור הולך לאן למקום שבו השמש לא מכוסה בבניינים מעבר להרים אל השדות הירוקים כי יש מקום יותר מתוק מהמקום הזה שבו יש זמן יותר ארוך כמה שרק נרצה מגיע רגע זה הרגע בו צריך לחשוב לפרוס כנף לומר שלום לקום ולעזוב אל מקום שבו אני אוכל להיות עצמי אחרי אלפיים שנות גלות רוצה להיות חופשי מעבר אל האופק שם שרות הציפורים לשם אני אגיע ועד אז אשיר שירים. כמה שהדרך ארוכה ומפותלת אני לא עוצר מלכת לא יכול להפסיק משאיר מאחורי את הפחדים ואת הצעד הכל הוא הכל אני חייב להמשיך כל מה שקורה אני יודע שצריך לקרות אני האש שלא תוכל לכבות המוזיקה תיקח אותי למעלה ולעומק הדרך ארוכה ללכת בה זה לחיות. הדרך ארוכה ומפותלת... כל סוף הוא התחלה חדשה העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה אני לא במרוץ ולא במלחמה הראש בעננים רגליים על האדמה. הדרך ארוכה ומפותלת...

תודה אבל...

לא לזה התכוונתי יש קטע כזה מוכר אני לא יודעת אם זה שיר או סתם חיבור כזה "כל סוף הוא התחלה חדשה של משהו טוב יותר" משהו כזה נראה לי ויש גם קטע " בכל קו יש נקודה " לא יודעת משהו כזה אני מחפשת קטעים שמדברים על סוף של משהו ותחילתו של משהו חדש של משהו טוב יותר חזק יותר תודה לעונים

princess lis

New member
"סוף הוא תמיד התחלה..."../images/Emo92.gif

השיר "סוף הוא תמיד התחלה של משהו אחר" כתבה: לאה נאור סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר. - טוב יותר? - רע יותר? - לא יודעת מה יותר. משהו אחר. כשהדרך נגמרת מתחיל איזה שביל, כשהלילה נגמר אז הבוקר מתחיל, כשנגמרת שעה, עוד שעה מגיעה, רק בסוף הידיעה מתחילה השגיאה. סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר. יש תמיד יום מחר לכל יום שעובר, כל חלום משומש מחליפים באחר. כשנגמרת שנה, עוד שנה מתחילה, כל תשובה מתחילה רק בסוף שאלה. כי סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר. כשהסרט נגמר החיים מתחילים, הצלילים מתחילים כשאין כבר מלים. כשנגמור את הצלילי אז נתחיל צליל אחר. כשנגמור את השיר אז נתחיל לדבר. סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר. - טוב יותר? רע יותר? - לא יודעת מה יותר. משהו אחר.

ואוו נסיכה איזה יופי של מילים הבאת

באמת חשוב לזכור שלכל סוף יש תמיד התחלה

למעלה