עזרה

גמיר

New member
עזרה

אני מחפשת ציור של ילד וילדה,בגודל של עמוד שלם, לתת לילדים לצבוע ביום הראשון ולשים על לוח "שוב נצאה אל הדרך". תודה

אלהלה

New member
ילד - הילדה שעברה ניתוח../images/Emo13.gif

מקווה שהצליח לי

אלה הדמויות מקסימות...

הדפסתי אותם ורק עשיתי קצת שיפוצים באגן,במיוחד אצל הבן. אני לא יודעת אם זה אפשרי לעשות זאת במחשב ,כך הילד נראה יותר רזה וחתיך. תודה על ההשקעה תמיד כיף להתחדש

miritoz

New member
השתמשתי בדמויות לדקלום המצורף

יש לי דקלום הדומה לשיר של דתיה בן דור - גברת ואדון. השתמשתי בדמויות לפעילות בעקבות הדקלום. הדקלום מתאים לפתיחת שנה. מירית

מאיגל

New member
איזה רעיון נחמד

תוספת קטנה, הרעיון בשיר גברת ואדון הוא החיבור בין שתי הידיים, והדמויות אמורות להתאים להלבשה על אצבעות הידיים - אבל הפעילות שלך מקסימה.

אלהלה

New member
נחמד מאוד ../images/Emo13.gif תודה

אני מכינה שרשראות של ילדים אוחזים ידיים, קצת קשה להסביר פה איך אבל בעקרון לוקחים פס נייר ארוך מקפלים כמו מניפה כשהרוחב הוא חצי מרוחב הילד/הילדה הגזורים, גוזרים חצי מהגוף כשהחלק של הידיים נשאר מחובר וגם הרגליים למטה ונוצאת שרשרת, אני מכינה כך שרשראות בנושאים שונים, עצים, פרחים, פרפרים, וכל מה שמתחשק. בתמונה המצורפת יש את הרעיון המרכזי ואפשר ללכת מזה לדברים שונים.

לו לאה

New member
דמויות ילד וילדה

הוספתי לארכיון בתיקיית "שונות" דמויות ילד וילדה שמתאימות גם לשירים שונים וניתן להפכן לבובות אצבע ל: גברת ואדון, סבא יהושוע וסבתא בת שבע ועוד..

למעלה