עזרה..........

rotem224

New member
עזרה..........

שאני יוצאת למסיבות אני מתאפרת (לפחות מנסה) ולפי דעתי זה לא יוצא יפה אני רוצה לדעת איך לשים צללית שזה יראה יפה ולא סתם כיאלו מרחתי על עצמי משהו אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני ממש אשמח......

che55

New member
אני חושבת שקצת קשה להסביר

כאן בפורום איך לאפר נכון עם צלליות את העיניים..... מה שחשוב זה קודם כל מברשות טובות. 3 מברשות מספיקות בהחלט - אחת גדולה רחבה ואחת קטנה צרה אלכסונית ואחת לסומק הטובות הן משערות טבעיות ולא סינטטיות. צללית בסיס על כל העין בגוון בהיר - יכול להיות לבן/בז'/שמנת/ורוד עדין גם מבריקות וגם מט. לא חייב - ניתן לתחום את החלק התחתון של העפעף עם צללית כהה יותר, צמוד לקו הריסים, כשהחלק החיצוני עבה יותר, וככל שמתקרבים לאף הקו הולך ונעלם. בזווית הקרובה לאף - מעט צבע בהיר - מט או מבריק. בזווית החיצונית של העין - צבע כהה יותר, שהולך ונעלם בטשטוש כלפי פנים וכלפי מעלה. זאת אומרת, ככל שיוצאים מהעין החוצה ולמעלה - הצללית כהה יותר (אפשר להשתמש עם צללית אחת ולהוסיף לה מעט שחור). ככל שמתקרבים יותר לאף - בהיר ונעלם (עם אותה צללית+גוון לבן). הכמויות משתנות אם זה ליום יום או לערב. וכך עם 2 צלליות בסיס - שחור ולבן וצללית צבעונית אחת - יצרת מראה מדהים. עם קו הריסים העליון, תקחי את המברשת הדקה עם מעט צללית שחורה ובטפיחות רק על קו הריסים. תוסיפי מסקרה על הריסים העליונים והתחתונים (ממליצה על מייבלין הדקה-מאוד נוחה לשימוש). סומק וגלוס או אודם

למעלה