עזרה!!!

ספגטינה

New member
עזרה!!!

בנות, אני ביום העשירי אחרי מחזור.(כלומר קבלתי לפני עשרה ימים) וכעת אני רואה מן הפרשה כמו חלבון ביצה עם מעט דם, מזה?!!! יכול להיות כבר ביוץ?

פּוֹנְג

New member
זה יכול להיות אחרי מגע מיני

ויכול להיות שיש לך איזה שהוא פצע בצוואר הנרתיק אם זה חד פעמי אז זה בסדר, אבל אם זה ממשיך אז תתיעצי עם רופא. אם זה דם חום אז זה יכול גם להיות שאריות מהמחזור. אהה עוד משהו... אולי זה טחורים?

ספגטינה

New member
אני לא אחרי

מגע מיני ולא בטיפול כלשהו. הדם לא היה חום אלא אדום וזה מה שמדאיג. יש לכן מושג? זה פשוט היה הפרשה ארוכה כמו חלבון ביצה ובתוכו קצת דם (אדום) בנקודות סליחה על התאורים

מעיןבר

New member
יש לך מחזורים קצרים בד"כ?

הכל אפשרי - בלי להיבהל, פשוט לנצל את ההפרשה ולעשות חיים
מקסימום - נהניתם ביחד... מעט דימום מצוואר הרחם אפשרי - זהו איבר רגיש במיוחד.

ספגטינה

New member
תודה ועוד משהו...

אנחנו דתיים אז אנחנו שומרים 12 יום מהמחזור ועד לטבילה. בהנחה שהמחזור של מגיע כל 28 יום מינימום , יתכן ביוץ ביום ה10-11? אני ממש מקווה שלא פספסנו... אגב, המחזור האחרון היה אחרי 47 יום לאחר נטילת כדורי אגנסט להבאת המחזור שבושש לבא...

פּוֹנְג

New member
אם המחזורים שלך מגיעים כל 28 יום

אז יש סבירות גבוהה שהביוץ הוא ביום ה-14. ואז אתם לא מפספסים אבל נשארים עם חלון הזדמנויות מאד צר. אבל אם ה- 28 יום זה המינימום אז חלון ההזדמנויות הוא רחב מספיק. אני מבינה שהמחזור שלך לא סדיר ולכן קשה לחזות מתי הביוץ. (את אחרי גלולות? אם כן אז תני לגוף להתנקות מהגלולות ואם לא ילך את להסדיר את המחזור עם יעוץ רופא.)

בד"כ הביוץ קורה

14 יום לפני המחזור הבא, דהיינו במחזור של 28 יום הביוץ קורה ביום ה-14. אבל יש כאלה שהביוץ קורה אצלן 16 יום לפני המחזור הבא, דהיינו במחזור של 28 יום הביוץ קורה ביום ה-12. אם זה המצב אצלך אז זה מאוד גבולי. כמו שפונג אמרה, אם 28 יום מחזור זה המינימום, אז לא נראה לי שאתם מפספסים בדיקה ע"י חום השחר ותשומת לב להפרשות תוכל לעזור. ממליצה שתקראי את המאמר על שיטת המודעות לשמ"פ במאמרי הפורום

אם יש לך ספקות לגבי יום הביוץ

אני חושבת שכדאי לך לברר לפחות פעם אחת מתי הוא קורה +-. לצורך הבירור יש כמה דרכים : 1. חום השחר 2. הפרשות 3. ערכת ביוץ 4. אולטראסונד אם את שואלת אותי, אז שיטה 4, הכי אמינה. מדובר בביקור אחד-שלוש אצל הרופא + US ויש לך תשובה.

ספגטינה

New member
שוב אני משגעת אתכן עם ההפרשות...|מז

רציתי להבין משהו, אם אני רואה המון הפרשות לבנות- שקופות (סליחה סליחה סליחה על התאור...) זה אומר שהיה ביוץ או שיהיה ביוץ? ואם זה אומר שיהיה, אז בעוד כמה ימים? תודה בנות, ממש כיף אתכן!!!

מעיןבר

New member
הי ספגטינה

הפרשות חלבוניוןת מעידות על כך שחלון הפוריות שלך נפתח והן יופיעו בד"כ לפני ובזמן הביוץ. כל עוד יש הפרשות שכאלה - תנצלו אותן ותהנו לכם (בהשחה שאת אחרי הביקור במקוה ויכולה להינות). אם יש ספק - תשתמשי בערכת ביוץ במקביל להפרשות ובמידה ואת חוששת שאתם מפספסים את חלון הפוריות בשל ענייני טוהרה אני מציעה לך לפנות לגורם שיכול לייעץ (כגון רב או רופא המבין בנושא). את מוזמנת גם לפנות לפוע"ה (בקישורי הפורום).

למעלה