עזרה

אוריאנה

New member
הבנתי את הרמז ``הדק``

לא משאירה יותר כלום. מעכשיו דממת אלחוט. נתראה בשמחות.

יפעת*

New member
יערית

שנה טובה מקווה שתמצאי במהרה דרך להשתלב, יש מקום בפורום גם להודעות אישיות אבל יש בו בהחלט גם דברים יותר כלליים מקווה לראות אותך כאן יפעת

יפעת*

New member
ליהי ברוכה הבאה

את עיקר הדרך כבר עשית. הצלחת לשלוח הודעה לפורום, כלומר שמהבחינה טכנית אין לך שום בעיה. מה לכתוב? מה שאת רוצה כל עוד זה לא פוגע ולא מזיק. במידה ואת רוצה להגיב על הודעה של מישהו אחר,את פותחת את אותה הודעה ולמטה בסוף הדף יש לך אפשרות של הוספת תגובה. השאר כמו בהודעה חדשה שכבר כתבת. בהצלחה ובתקווה לראות אותך כאן הרבה יפעת

אוריאנה

New member
ליהי היקרה

תשארי, יהיה שמייח. רובנו חדשים כאן, את לא שונה בכלום. לכל שאלה טכנית ובכלל - פני ליפעת, היא אחלה בן-אדם.

אוריאנה היקרה

תודה רבה על תגובתך אבל אני באמת לא יודעת מה לכתוב כאן כי אני רגילה לצ`אט וכאן הכל נראה כל כך איטי שלא ברור לי למה אנשים כותבים כאן אנא אמרי לי מה את מוצאת כאן

אוריאנה

New member
לאחת והיחידה

טוב, כמה אפשר להחריש, פה זה מנזר השתקנים??? אז מהו הפורום בשבילי? שאלה טובה. לא יודעת, אני רק יודעת שהתמכרתי, ושהאיטיות רק מוסיפה עניין. ההבדל בין הצ`אט לבין הפורום הוא כמו ההבדל בין סייבר סקס לסקס אמיתי. סייבר זה אחלה אבל באמיתי יש גם מגע של עור בעור. כאן אולי יותר איטי אבל ככל שמתבגרים האיטיות היא פחות ופחות מילה גסה. ושוב כמו בסקס - זה לאט ומהנה. אני לפחות נורא נהנית. מקווה שתמשיכי ותהני כמוני. מאחלת לך הצלחה כאן ובכלל ושנה טובה. אוריאנה

תגובה ``לאחת והיחידה`` - אורי.

הפואטיקה והרמזים ביין השורת , הם דוגמא לכתיבה אצילה, של מקסימה ומיוחדת . לא יודע מי היא האחת והיחידה , אבל אני יודע שאחת ויחידה עבורי יש רק אחת וקוראים לה ע.

ענבר היקר

לכל אחד יש אחת ויחידה משלו. השם שלי הוא כדי להבליט את היחודיות שבי. אני משוכנעת שאני אכן אחת ויחידה למי שמכיר אותי ועוד דבר קטן אני לא ע.

דין1

New member
אוריאנה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולי אמרו שלאט זה הכי טוב

bamos

New member
שנה טובה

חשבתי שהטוב ביותר להתחיל שנה חדשה לברך אנשים שאני לא מכיר. מיכון שהברכה לא באה מיתוך אינטרס אלה מיתוך הלב . באמת שאיתי רוצה שהשנה תהיה הרבה יותר שלוה ורגועה. שאנשים יברכו אחד את השני לא מיתוך נימוס אלה מאמת. להריד אילוך ולהיית פחות לחוצים ותחרותיים . שנאמין פחות לעיתונים .וניסתכל יותר ולא רק ניראה . לנסות פחות להראות ויותר ליראות . להקשיב ולא רק לשמוע. לומר תודה ולתכון. להגיד סליחה ולבקש שיסלחו. והעיקר לאהוב את החיי והחיים. ואז הכול הכול יהיה הרבה יותר סבבה....

למעלה