עזרה !!

amircx

New member
עזרה !!

אני צריך להגיש סרטון פרסומת (תסריט) לקופיטסט מישהו יכול להראות לי איך בונים דבר כזה? יעני אם מישהו כתב כבר תסריט כזה אם הוא יכול לצרף את זה לפה ...

itan1

New member
אם הייתה עוזר לי, אז אני יעזור לך

לא סתם- בצחוק. אני מקבץ כול מיני דברים שהדר כתבה לי כביקורת לפרסומת לטלוויזיה שכתבתי. - אתה לא מתאר את הדמויות ואת הלוקיישן אלא במידה המינימלית שאתה בטוח שבלי התאור הזה לא יבינו את הרעיון הקריאייטיבי שלך. - אתה לא כותב שוטים, אתה לא במאי, אתה מציין "קאטים" בעריכה אך ורק מתי שהם הכרחיים להבנת הרעיון. - אם התסריט שלך עולה על חצי עמוד, אף אחד לא יקרא אותו. -אתה כותב תסריט ולא ספר. אתה כותב מה שרואים. מה שלא רואים אתה לא כותב. מקווה שעזרתי.

Crazy_Bitch

New member
בקשר לתסריט...

למרות שאני לא מבינה בתסריטי פרסומות אלא רק בתסריטים של מגמת קולנוע, זה מה שיש לי להגיד. -לא לכתוב משהו כמו: "האיש נראה עצוב" אלא "האיש בוכה, גבו שפוף, ראשו מורכן, הוא נאנח". בקיצור- רק הוראות חזותיות. -כשאתה מציג דמות תאר אותה בקצרה: נערה בת 16, לבושה בג'ינס וחולצה צבעונית, גבוהה, שיער כחול, משקפיים (כמובן, רק את הפרטים שחשובים לפרסומת). פרט לזה... אני לא יודעת.

סיווקס

New member
כן, יש את זה בקופיטסט

אני עשיתי קופיטסט לפני כמה חודשים, ולי היו 2 שאלות שחייבו לכתוב פרסומות טלויזיה. שאלה אחת ביקשה תסריטים ל 3 פרסומות טלויזיה דלי תקציב לצילום בלוקיישן אחד (3 פרסומות נפרדות, לדברים שונים, בלי קשר) ושאלה אחד שביקשה סדרת פרסומות טלויזיה לאותו מוצר (גלידה בטעמים שונים). דווקא עם אלו הסתדרתי הכי טוב. שברתי את הראש בשאלות כמו גרפיטי (למשל, עד 10 מילים לגרום למישהו להצטער שעזב אותך). בקטעים האלו יוצאו לי דווקא דברים בנאלים לגמרי.

למעלה