עזרה !

• פותח הנושא Puck
  • פורסם בתאריך

Puck

New member
עזרה !

שלום לכולם !! אני חייב עזה מכל האנשים כאן :) אמממ אני מחפש קטעים ויצירות אינסטורומנטלים בלבד ! ללא זמר דברים הכי משוגעים, עוצמתיים וגם קלים ונעימים כמו אווז השלג... בבקשה מי שיכול לעזור אני מאוד אודה לכם . עדיף שתשלחו לי הודעה לאימל או דברו איתי ב ICQ 170823017 אני אחזור על בקשה כל קטע שאתם חשובים העיקר שיהיה אינסטרומנטלי! אני צריך את זה לעבודה מעשית במחול תודה רבה ביי ביי!!

zambush

New member
כמה דברים ../images/Emo73.gif

תנסה את האלבום The Six Wives of Henry VIII של ריק וויקמן (הקלידן\פסנתרן של יס). זה אלבום מטורף, משוגע ועוצמתי. קטעים מומלצים במיוחד הם Catherine of Aragon ו- Anne of Cleves, אך גם שאר האלבום מומלץ מאוד לשמיעה. קטע נוסף, של הטריו Emerson, Lake & Palmer נקרא Fanfare For The Common Man (מתוך האלבום "עבודות" מס' 1) והוא עיבוד של יצירה של המלחין הקלאסי המודרני אהרון קופלנד. דבר אחרון, הקטע Eruption של הלהק ההולנדית Focus, מתוך האלבום Muving Waves. היצירה היא בת 23 דקות, מורכבת מהרבה קטעים קצרים (מה שנותן אפשרות להחלפת טון\סגנון הריקוד במהלך ההופעה). סגנון קודר, פסימי ועוצמתי. בהצלחה

RamiSun

New member
עולה לי לראש....

The flower Kings - Circus Brimstone מהאלבום Stardust We Are Liquid Tension Experiment - Paradigm Shift Kindred Spirits Universal Mind

manneke

New member
oooops

אני חדש בפורום ובכלל בארץ אני מאוד שמח לראות שיש קהל לרוק מתקדם בארץ....בקשר לתגובתי הקודמת אני פשות כותב נורא לעת בעיברית ועם הרבה שגיעות..... Vive le Rock Progressif!!!!!!!!!!!!!!!!

manneke

New member
קטעים אינסטורומנטלים

אני יכול להציע את Rick Wakeman ,the six wives of henry VIII. חברה שלי מורה למחול השתמשה ברוב הקטעים של תקליט זה לבניית מופעה נורא יפה ומעניינת. זו לא רק יצירה של רוק מתקדם מאוד מרשימה אבל גם כן יצירה מלאת הפתעות ומואת עוצמה.

למעלה