עזרה....

שגיא ק

New member
עזרה....

הייתי רוצה דעת אם למישהו מכם יש מושג אם ניתן להשיג חומר כלשהו על המחזמר "הברווזון" שהועלה בהבימה מחנוכה 2000 ועד פברואר 2002. יש לי את התוכנייה של ההצגה, אבל מעבר לזה רציתי לדעת אם אפשר להשיג דרך מקור כלשהו את הטקסט או קלטת. זה לא לשום מטרה מסויימת, פשוט הייתי פעמיים ומאוד נהניתי וחוץ מתוכנייה לא מושקעת במיוחד אין לי מזכרת מ מחזמר (אם יורשה לי להגיד - מהמחזמר המצויין) הזה. תודה מראש..

british airways

New member
בקשר לשאלתך..הברווזון...

היי שגיא מה נשמע .. ראיתי שאתה מתעניין בחומר נוסף על המחזמר הברווזון.. יש בידי את הטקסט. של המחזה שהוצג בהבימה.. מה שכן..בפורים האחרון..המכירה השנתית של תלבושות באולם רובינא בהבימה עסק השנה ברובו סביב המחזה הברווזון.והציג אביזרים בנושא.. לידיעה.. נתראה זיו

שגיא ק

New member
.....

אפשר לדעת מאיפה השגת? או אם אני לא חוצפן מדי: אתה יכול לשלוח לי את הטקסט במייל או משהו כזה ?

british airways

New member
טקסט...

ידידי.. את הטקסטים אני מקבל מהארכיון המרכזי של התאטרון באוניברסיטה.. אני מזמין מהם טקסטים.שאני מזמין.. את הטקסט של מרי לו..דווקא קיבלתי מהבימה.. היה לי קשה לשלוח לך את הטקסט באיימל, את הטקסטים אני מקבל בתוך קלסר.. בכל מקרה..אני אשמח לסייע לך בנושא..בנוגע לטקסט של הברווזון.. אני אשמח אם תדבר איתי..טלפונית.. נתראה... זיו

למעלה