עזרה?

Runaway Train

New member
עזרה?

אני צמחונית ואינני אוכלת בשר אךזאת לא הבעיה , הבעיה היא שאני לא אוהבת ירקות ואת כל האוכל שיעשה אותי אממ..בריאה,כל המתכונים המיוחדים של הצמחוניים וכו' חוץ ממלפפונים ועגבניות. יש איזשהו מכתון שכן יעזור לי? אני עושה בדיקות כבר כמה זמן והבדיקות האחרונות הראו שאני אנמית ויש לי חוסר ברזל גבוהה מאוד בגוף.. איימו לאשפז אותי עם אנפוזיה וכל הבולשיט הזה יש רעיונות? מתכונים?

Gal-Mo0D

New member
מה בנוגע לטחינה ?

טחינה מספקת מקור טוב לברזל. (אני אוכל כמעט כל יום טחינה כדי לשמור על ברזל גבוה ובבדיקות של שבוע שעבר אמרו לי שיש לי ברזל של סוס).

Neta558

New member
ברזל של סוס? ../images/Emo12.gif

וואו, שתדע שאתה רק איזה רמה או שתיים מתחת לברזל של עמוד חשמל!
בכל מקרה, היעדר הבשר בתפריט זו לא הבעיה..הבעיה היא בכל מקרה היעדר ירקות. לא משנה איזו תזונה-טבעונית, צמחנוית או בשרית-צריכה לכלול ירקות. אני חושבת שהפתרון היחידי הוא לנסות ירקות שונים ולמצוא משהו שבכל זאת אוהבים... רוב האנשים מתרכזים בירקות ה"רגילים", אבל יש מגוון עצום של דברים שאפשר לאכול. אולי כדאי שתצייני איזה ירקות ניסית ולא אהבת, ובאיזו צורה אכלת אותם (כי ירקות מבושלים\אפוים\כחלק מתבשיל או מאפה\טריים\ מוקפצים\וכו הם בטעמים שונים... אנחנו נוכל להציע לך ירקות אחרים שתוכלי לנסות, בתקוה שתמצאי משהו שתאהבי. באשר לברזל, אם כבר הגעת למצב של אנמיה חמורה כל כך, הטיפול הראשוני צריך להיות עם תוספי ברזל בכדי למנוע פגיעה בגוף. במקביל תוסיפי מזונות עשירים בברזל, יש רשימה במאמרים בקטגורית תזונה. בהצלחה, נטע

Runaway Train

New member
תודה רבה אבל

שום ירקות חוץ מזה הכל פשוט דוחה אותי בצורה מוזרה ביותר... אולי פה ושם פלפל צהוב/כתום (נהה לא מתמצאת) היה נחמד אבל לא יותר מידיי אבל הבעיה שאני לא יכולה להתבסס רק על ירקות עזבי-אני אבודה...:( בקשר לברזל והתוספי ברזל-אני מקבלת טיפול תרופתי בלה בלה

Neta558

New member
תכיני רשימת ירקות שאת שונאת...

לא סביר הרי שטעמת כבר את כל הירקות הקיימים... את לא צריכה להתבסס רק על ירקות, אבל הם בהחלט צריכים להיות חלק מהתפריט של כל אחד.

enbalush

New member
מה עם פשטידות מירקות? פירות יבשים?

פקאנים, קציצות ירקות וטופו, גזר מבושל, קישואים, פטריות, איך אפשר לא לאהוב ירקות?!

למעלה