עזרה

GATINHA

New member
עזרה

תוכלו בבקשה להמליץ לי על מרקחות\צמחי מרפא\כמוסות שכדאי לקחת על מנת לנקות את מערכת העיכול ולעזור בהרזיה ואנרגיה (אני גם נהייתי מאוד עייפה ללא סיבה בשבועיים האחרונים בנוסף לרב ולהשמנה) ? תודה

lordjek

New member
המלצות

לחברת "פורבר ליווינג פרודקטס" ישנם מספר מוצרים אשר עשויים לסייע לך בטיפול בבעיות שהזכרת. המוצר הראשון הוא ללא ספק ג'ח אלוורה לשתיה. בבעלות החברה פטנט לייצוב אלוורה, אשר מאפשר לשמר את כל הווימינים של אלוורה, ולהפוך אותו למוצר צריכה. הג'ל מכיל 96.2% אלוורה, הכולים 200 מרכיבים תזונתיים, ביניהם 20 מינרלים, 18 חומצות אינו, 12 ויטמינים. הפעילות של הג'ל הינה כפולה. הוא מזין את האדם, ובכך מעלים את הרגשת העייפות הכרונית, ובו בעת יש לו השפעה חיובית על פעליות מערכת העיכול, נוקיה וטיפוחה, בין בטיפול באולכוס, בין בניקוי של חומרי פסולת מצטברים, והן בטיפול במעיים. הרזיה בתזונה: "פורבר גרסיניה פלוס", הינו תוסף תזונה המופק מפירות עץ גרסיניה, הנפוץ במזרח הרחוק הן כתבלין והן כצמח רםואי. מצמח זה מופקת החוצה הידרוקסי-סיטרית HCA, אשר מדכא את פעליות הפרמנט ההופך את הקלוריות לשומן. כתואה מכך, הגוף מתחיל לשרוף את המאגר שומן שכבר קיים, ומביא להרזיה. HCA הינו גם מדכא-תיאבון, היות והגוף מאותת למוח כי כבר מופקת אנרגיה מן המאגר הקיים, ואין צורך להשחימו. "פורבר גרסיניה" מכיל גם כרום פיקולינט , אשר מסייע בפירוק סוכרים בדם לצורך הפקת אנרגיה. הרזעה קוסמטית: ערכת "הבודי-טונר" של פורבר ליבינג פרודקט, כוללת: קרם הבודי-טונר, קרם על בסיס אלוורה(37%), וכן חומרים להמאיצים אתמחזור הדם- קינמון, ושיפקה. הצירוף מסייע במלחמה עם הצלוליטיס. קרם גוף ,אלו בודי" - הינו ג'ל מרכך על בסיס אלוורה , הכוול גם מספר צמחי מרפא ארופאים, מטפל בעור וכן מזרז את הדם, כאשר האלוורה מאפשר חדירה עמוקהב של החומרים המזינים של עשבי מרפא, אשר יטפלו בשומנים מצטברים. ג'לי לאמבט- ג'ל על בסיס אלוורה (42%) ומפחר צמחי מרפא, בתוספת ויטמינים לתחושת רעננות וכן גליל פלסטיק להעטף בו להגברת פעליות הקרמים. ----------------------- אני יודע שזה נשמע כמו פרסומת, אבל זו האמת....

מאיר72

New member
ולאמת זולה יותר

1. חוקן ולאחרי זה לקחת אסידופולוס. 2. לאחר מכן מזון קל על מנת שלקיבה יהיה קל לעכל כמו אורז לבן (בהתחלה) במידה ואת אוכלת בשר וכו' אז עדיף עוף ודגים, ירקות מבושלים וכו' 3. לאחר שהגוף התרגל אפשר לעבור למזון עשיר יותר כמו אורז מלא וכו' שתית תה ירוק ותה צמחים. 4. לעשות בדיקות דם מקיפות ולראות שאין חוסר במירלים וויטמנים (במידה ויש אפשר לקנות בבית המקרחת את התוספים). 5. ללכת למטפל בשיטה זו או אחרת על מנת לקבל טיפול. רפואה שלמה

בובי

New member
אני לא חושב שחוקן זה דבר מומלץ

ובריא . צריך לכת למישהו שמבין בתזונה ושיתאים לך תזונה שתוכלי לעמוד בה . רצוי טיפול אישי שיתן לך גם תמיכה ברגעים הקשים. קשה מאוד לעשות שינויים כאלה דרסטים לבד. בהצלחה בכל מקרה

avorly

New member
לשאלתך-

חסרים המון פרטים כדי שנוכל לעזור. ישנן הרבה מאוד זיבות לאי-ירידה במשקל, לכן כדאי מאוד ליצור קשר עם מטפל/ת משלים/ה מאזורך. אני בטוחה שתקבלי את העזרה לה את זקוקה. דבר נוסף, כתבת: "אני גם נהייתי מאוד עייפה ללא סיבה בשבועיים האחרונים בנוסף לרב ולהשמנה" - בטוח שישנה סיבה, ומטפל/ת ימצא/תמצא את ההקשר למצבך הכללי ויסביר/תסביר לך אותו.

למעלה