עזרה

אמא יקרה

לפני זמן לא רב, עמדתי במצב מאוד דומה עם בני. מכיוון שמרפאת קופת החולים הקרובה די רחוקה מאיזור מגורינו, ומעוד כמה סיבות, מצאתי בשבילו מרפאה בעיסוק נפלאה, שבאה אלינו הביתה! יש המון מרפאות בעיסוק שעובדות פרטי, לחלקן אף יש הסדר עם קופות החולים, שבמסגרתו הן גובות ישירות את הכסף מהקופה. היו כאן הרבה שאלות בנושא, אז בטח יש יותר מבינים ממני בענין הזכויות והגביה. לגבי תחושתך וה"לחץ", קצת לחץ יכול להוות מדרבן טוב לפעולה. אני מסכימה איתך שזה הזמן לפעול, ושלא כדאי לדחות, ומצטרפת להצעותיה של עמיתתי בנוגע לנסיון לגרום יותר הנאה בשטח זה. בכל זאת, כפי שלמדתי מנסיוני, ואם יורשה לי לצטט את פרופ´ פוירשטיין, אין תחושת מסוגלות ללא מסוגלות! אם תצטרכי עזרה במציאת מרפאה בעיסוק טובה (או מרפא בעיסוק טוב, סליחה עמי)אני בטוחה שפורום זה יוכל לעזור. בברכה ובהצלחה שרון

קראו את "המוות חשוב לחיים"

מאת ד"ר אליזבת קובלר רוס ותגלו שילדים יודעים הכל, ואלה אנחנו שמפחדים לדבר...

ורד (מרפאה בעיסוק)- פעם לימדה אותי

שאם נותנים לילד לצייר על דף התלוי על קן ציור או קיר כאשר הוא עומד מעודדת אחיזה נכינה. היא גם סיפרה לי שצבעים, עפרונות קטנים טובים לשם כך. אילו רעינות למשחק שלך איתו עד האיבחון... שווה גם לבדוק האם ניתן לקבל הפניה למקום אחר עם פחות המתנה. מניסיון אישי המזכירות בקופה לא תמיד יצירתיות בקיצור תורים ועם עידוד קל (כמו שאלה, הצעה עדינה) לעיתים ניתן לקבל תור טוב יותר!!! בהצלחה לכם טל

a n a

New member
עזרה

יש לי בן מקסים בן 4.5 והוא עדיין לא מחזיק טוב את העט/ טוש/צבע הוא נמנע מכל מה שקשור בעבודות יצירה ואם הוא כבר מצייר משהו זה כזה שירבוט כמו של ילד בן שנה דיברתי עם המכון להתפתחות הילד וקבעו לי רק לעוד חצי שנה והפיגור שלו הוא כבר רציני. אני פוחדת מה יהיה בכיתה א´? שנה הבאה הוא בגן חובה ורוב החברים שלו כבר כותבים ומציירים והוא כלום!!! אם יש לכם רעיונות איך לטפל בו בינתיים אודה לכם ממני האמא הדואגת....

מי מכיר "צבעי קשת"?

אילו הם צבעי מים מיוחדים שעובדים איתם בעזרת מקלון שמחובר לספוגיות ברוחב משתנה. ניתן לשפשף את הספוגית בשלושה צבעים במקביל ובציור מתקבלים אפקטים מרהיבים של צבעים כמו קשת בענן. הצבעים הללו לא נותנים תשובה לאחיזה נכונה של עיפרון , אבל ילד שיכולת הציור שלו מוגבלת מאד יוכל להתלהב מהתוצאות וירצה לנסות לצייר בהם. אצלינו בבית הם הפכו ללהיט. אני יודעת שמוכרים אותם בדוכנים הקניונים ושמעתי שגם בערוץ הקניות , (אבל נורא יקר שם)

למעלה