עזרה

TOMPARIS

New member
עזרה

איזה מנייק השתמש בכינוי שלי ביומיים האחרונים ואיך שהוא גם השתמש באי פי שלי ונכנס לא ברשותי לערוץ scifi-epzו scifi. הוא עשה להם הצפות בצאט וכעת עכשיו מנעו ממני כל גישה לערוץ. עזרה, מה יש לעשות ?

Chakotay

New member
אתה יוכול לנסות

לשלוח למנהל הערוץ דואל. פעם אני עשיתי את זה.

TOMPARIS

New member
צאקוטי מצאתי ערוץ אחר אך מה יש ...

לעשות כדי למנוע זאת שוב ?

Chakotay

New member
תכתוב את הדואל של מנהל הערוץ

וככה אם זה יקרה שוב תסביר לו זה תמיד עובד מחרטשיםן איך זה לא היית אתה ואתה לא רוצה שיחסמו אותך ובלה בלה בלה... אני עשיתי את זה וזה הציל אותו כמה פעמים.

dankner

New member
נורא פשוט ../images/Emo50.gif

הפתרון הוא לרשום את הכינוי שלך (register). כאשר אתה רושם את הכינוי שלך אתה נותן סיסמא וכאשר משהו (כולל אותך) נכנס ומזדהה עם הכינוי הוא מתבקש, ע"י הרשת, לתת סיסמא ! תקפיד להחליף סיסמא ולא להתפתות לתת אותה לאף אחד ! ישנם נוכלים שמזייפים הודעות כאילו שהם הודעות מהמערכת שמבקשות שתרשום איזו פקודת מירק עלומה ובה סיסמתך - אל תתפתה ואל תטעה - רק שאתה מתחבר אתה שולח פעם אחת סיסמא ומקבל אישור וזהו ! זכור כי #startrek-central וכמובן שהחדר הישראלי (שלאחרונה קצת שומם) #startrek-central-israel יושבים על השרתים של רשת המירק dalnet כך שהקפד להתחבר לשרתי רשת זו. אם אתה או משהו אחר צריך עזרה נוספת - אשמח לעזור. בהצלחה

TOMPARIS

New member
איך מצטרפיים לערוץ זה

כאשר אני מנסה להכנס הוא רושם שאני צריך להיות רשום איך אני נרשם, לא מצאתי איזה אתר שמקבלים שם או סיסמא לשם כך. ספק פרטים נוספים על כיצד להרשם להכנס לערוץ

TOMPARIS

New member
dalnet

arcor.de.eu.dal.net לאחר החיבור לחץ על חלון ההתחברות לחצן ימני שמאלה לdalnet srvices אחי זה לnickserv - רישום אחרי זה ממלא קוד ןסיסמה ודואר אלקטרוני שם תוך כמה דקות אתה מקבל בדואר אלקטרוני אישור על זה שנרשמת והולך אחי ההרואות שם לאחר הרישום אתהיכול להכנס לערוץ

dankner

New member
סליחה על האיחור בתגובה ../images/Emo47.gif

נולד לי בן בכור לפני יומיים (באזור נתניה הוא מוכר יותר בכינוי ההריון שלו - ז´אן לוק :) ) ורק עכשיו התפניתי. חשוב לציין כי בכדי לעבוד עם ערוצי irc (מבלי להתייחס לרשת ספציפית ובוודאי שלא לסרבר ספציפי) צריך להתקין תוכנה (קליינט). המוכרת מכולן היא תוכנת mirc (התוכנות מכונות גם סקריפטים) אבל ישנן עשרות !!! נוספות. חשוב לזכור כי עצותיו של תום פאריס אינן מתאימות לכל סקריפט אך מתאימות לרובם. הרשת הגדולה ביותר היא רשת dalnet ובא תמצאו את מירב הערוצים הגדולים והרלוונטים לצרכיכם. בכל רשת יש שרתים שדרכם מתחברים. רשימה כללית של שרתים תוכלו למצוא באתר www.dal.net. כל העניין קצת טכני - אבל שזה לא ירפה את ידכם - מהר מאד תשחו בין הערוצים תכירו אנשים ותורידו פרקים מכל הסדרות ! למי שרוצה ללמוד קצת מעבר אני ממליץ להעזר בפורום השכן שלנו שעוסק בעניין - http://msn.tapuz.co.il/chat/ForumMsn.asp?id=289 ז´אן לוק התעורר ואני הולך לראות מדוע הוא צורח ואני רוצה רק להוסיף כי לאחר שתתחברו לשרת דאלנט כלשהו הקלידו בחלון הסטטוס את הפקודה /nickserv help ושם תראו פקודות חשובות וגם דרך פשוטה לרשום את הכינוי שלכם עם סיסמא. אני לא מבטיח שאחזור עוד היום אבל אשתדל לחזור בקרוב לענות על שאלות - אם יש - כאן או בפרטי. ז´אן לוק מגביר ווליום אז זזתי - בהצלחה

dankner

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif תודה ממני ומז´אן ../images/Emo140.gif

Dalnet #startrek-central-israel Trekbuff

למעלה