עזרה..

עזרה..

אני וחברי לקבוצה עושים עבודה על מפלגת ליכוד אשמח אם תוכלו לעזור לי בהפנייהלאתרים או מקומות בחיפה, בהם אוכל לקבל מידע נרחב על המפלגה. והיכן אוכל למצוא את המצע. בתודה מראש..טיטי

EverMan

New member
טניה , זהו פורום מפלגת העבודה

לא מפלגת הליכוד. מפלגת העבודה היא המפלגה שהקימה את המדינה הזו וכיום יש לה את המצע הכי הגיוני וטוב. אם את רוצה עזרה בזאת - ניתן לעזור לך פה. אם לא - טעות בפורום. ראש הממשלה הבא - עמרם מצנע - בא מהעיר שלך. הייתי ממליץ לך להחליף נושא ולעשות את העבודה על המפלגה הנכונה.

Vendetta

New member
"ראש הממשלה הבא - עמרם מצנע" ../images/Emo6.gif

מילא שאר השטויות הרגילות שכתבת, אבל אתה באמת מאמין שמצנע יהיה ראש-הממשלה הבא? טוב, כנראה שהנאיביות של תומכי העבודה לא מתבטאת רק בתמיכה במשא ומתן עם טרוריסטים, אלא גם באמונה שמצנע באמת יקבל יותר מ-22 מנדטים...

yoavl1

New member
אני אשמח לעזור...

תלך לארכיוני המשטרה. שם תמצא כמות מכובדת של חומר על מפלגת הליכוד .

haemek4

New member
ליתר דיוק ותמיכה באמת ההיסטורית

מפלגת העבודה (או "אמת") הפסידה את השלטון לראשונה ב1977, לאחר בגלל פרשיות שחיתות רבות מאין ספור, כולן פשעי צווארון לבן ובוהק. אני לא הייתי ממהר כמוך להכללות, מאחר ואם נשווה את אלפרון לידלין, אין ספק מי גנב יותר ומי יותר נאלח, ולמי היתה יד יותר ארוכה בכיסי הציבור.

yoavl1

New member
אההה.איך שכחתי....

שומע? גם לפני המפץ הגדול, הייתה שחיתות נוראית במשרד של הפקידה של אלוהים, והיא הייתה גם שמאלנית.... נו,ידלין? לא הרחקת לכת בכלל...

haemek4

New member
אבל לא ניקיתם כלום מאז.

הכל ממשיך כרגיל. הרי זאת חוצפה שאין כדוגמתה לזהם את שדות ישראל, חלקם חרושים והירוק מבצבץ, בשלטי בחירות בלתי חוקיים. זה מותר לכם? האם אתם מעל לחוק? זאת הבעיה העיקרית של מפלגת האבודה, הם עדיין תקועים עם קונספט שהבוחרים זה סלח שבתי. זאת הסיבה שהמפלגה תמקח לחלוטין.

למעלה