עזרה!!!

mshirn

New member
עזרה!!!

אני לא יודעת אם הפורום הזה הוא המקום הנכון לשאול את השאלה ואם יש פה מישהו שיכול לעזור לי אבל...... אוקיי אז אני מתכננת לקנות דירה במזרח ראשל"צ וראיתי המון בתים והמון שכונות אבל אני לא בטוחה לגבי רמת התושבים והשירותים באיזור זה. אני מתחננת בפניכם שאם מישהו יכול לתת לי פרטים לגבי האזור ובעיקר על מישור הנוף אז שיתן תודה מראש

מידע לצערי אין לי ... אבל ...

את פשוט צריכה להסתובב בסביבה, לדבר עם תושבים, להכנס לחנויות, לרחרח, לשאול מתווכים מקומיים, לחפש את הגן/בי"ס, לדבר עם הגננת וכו´. תתפלאי כמה מידע תוכלי לאסוף לבדך. אשמח אם מישהו מגולשי הפורום יוכל לעזור אבל מה שטוב לאחד יכול להיות גרוע לאחר (השאלות של כלליות מדי).

kimo

New member
אני מבולבל...

רשמת פה ש"את מתכננת לקנות דירה ומתחננת שמישהו יתן לך פרטים.." ולעומת זאת... בפורום בעיות בגיל ההתבגרות... פתאום.. אתה "מאוהב בילדה ואני פשוט לא יודע מה לעשות עםזה אין לי בכלל נסיון עם בנות לעומת לילדה הזו ששמעתי שיש לה מלא בנים...בתחילת השנה היא כל הזמן חייכה אלי ועשתה לי מבטים ואניחייכתי...." ועוד ועוד... הסבר..?

mshirn

New member
הסבר

אני ממש לא יודעת מה להגיד לך כנראה הבן שלי רשם הודעה בפורום אחר ואיך אתה בדיוק זוכר את השמות של הכותבים?

ERA victory

New member
פשוט מאד !לוחצים על השם של האורח

ורואים את כלללללללל ההודעות שלו בפורומים!! נחמד לא? ואם זה בנך אז סליחה גדולה ממני!!!

למעלה