עזרה

Sababush

New member
עזרה

אני הולכת לשלוח לJAIME מVS... זאת שענתה לי... הצעה היא נורא חמודה והאמת היא שאני באמת אוהבת את VS... אני רוצה להציע לה שאני יעזור לפרסם אותם מחוץ לאנגליה... מה כדאי לי לכתוב לה?

Sababush

New member
אני מקווה שגם היא תחשוב ../images/Emo13.gif

בגלל שאני גרה מחוץ לאנגליה אני יכולה לעזור להם בארצות מחוץ לאנגליה... אני יודעת איך אנשים בארצות האלה מרגישים פחות או יותר יו, אני מקווה שהיא תקרא את זה, היא בטח מקבלת מלא הודעות

Sababush

New member
הנה מה שכתבתי...

Hi again Jaime! I hope I ain´t too annoying (I´m that girl from Israel again)
And hopefully you do get to read this because you probably get tones of PMs. Well, the thing is that I really like VS, I think you´re going to be huge and I would like to help. Because I live outside England, I know how people who like bands from England (and don´t live there) feel. So, I would like to help promoting you outside the UK. Every Blue fan will probably like you straight away but since you all sound good and you´re all good looking, I know you can make it big all over really, also without Blue fans. Well, that´s all I wanted to say really. Since I know I´m gonna like VS all the way and right from the begining, it´s important for me to try and help out even if I don´t live in the UK, I hope you can understand that. Well, if you want it, just let me know really (I will need details about singles, albums and stuff in the future), I´d be very happy. Love Liron

ניקי בי

New member
אני יודעת שאני הייתי מסכימה :)

אם לא זה רק הפסד שלהם........ אבל אולי היא תסכים :)

תראו

למה לה לא להסכים? אני יודעת מניסיון אישי שאנשים אוהבים שעוזרים להם מחוץ לארצות שבהן הם כן מצליחים...

ניקי בי

New member
נכון! אני חושבת שאין לה סיבה לא

להסכים, כי הם יחסית בהתחלה, הם צריכים כל עזרה ביחצנות שהם רק יכולים לקבל

Sababush

New member
נכון...

העניין הוא האם בינתיים מקומות מחוץ לאנגליה מעניינים אותם?

ניקי בי

New member
אמממ....יש בזה משהו

כי השאלה אם ייבאו לכאן דיסקים שלהם, וכל מיני דברים כאלה את יודעת מה? הכי טוב לחכות לתשובה שלה...לא? :)

Sababush

New member
כן... חחח

זה בטח ייקח זמן כי הם לא נכנסים לעיתים כל כך קרובות ורק אתמול היא הייתה אז.. וחוץ מזה הם הופיעו אתמול בלילה בגלזגו, אז הם בטח עדיין בסקוטלנד

חחחח

מן הסתם בטוח שמעניין אותם להצליח מחוץ לuk, אין שום סיבה שזה לא יעניין אותם

למעלה