עזרה!

Lost Oath

New member
עזרה!

ההודעה הבאה היא מחבר שלי שיש לו בעיה... לזר: "אני סובל מכאבי בטן כבר למעלה משנה. עברתי במסגרת הרפואה הקונבנציונלית בירור שכלל בדיקות דם,U/S , C.T וצילום של המעי הדק. הבדיקות היו תקינות ואובחנתי ע"י גסטרואנתרולוג כסובל מתסמונת המעי הרגיז. טיפולים תרופתיים שונים לא הועילו כלל. שאלתי היא באיזו מידה הדיקור הסיני יעיל כנגד בעיה מסוג זה, ומהו משך הטיפול המשוער שנדרש כדי לפתור את הבעיה לחלוטין.

תסמונת המעי הרגיז ../images/Emo4.gif

זה השם שהרפואה המערבית נתנה לבעיה שהיא לא יודעת לזהות. כשלאדם יש כאבי-בטן ו/או בחילות ו/או שלשולים ושות´ אבל לא מוצאים למה, אומרים לו שזה "תסמונת המעי הרגיז", כי אם אין לזה שם צריך להמשיך לחקור
לענין עצמו, שילוב של תזונה מתאימה ודיקור/שיאצו, בהחלט יכול לעזור. הזמן לפתרון הבעיה משתנה בהתאם למצבו של המטופל - נדיר שבעיות-העיכול הן הבעיה היחידה. זה יכול להיות בין שבועיים-שלושה, לכמה חודשים.

Lost Oath

New member
תודה

לזר: "האם מה שהצעת יכול לפתור את הבעיה לחלוטין או שרק להקל על הסימפטומים באופן חלקי?כמו כן, תוכל להמליץ על מטפל מסוים?"

שוב, תלוי בכמה גורמים...

החשוב ביניהם הוא מצבו של המטופל, ומוכנותו להשתנות. חלק חשוב מהטיפול יהיה קשור להסדרת הרגלי האכילה - לא רק מה אוכלים, אלא גם איך ומתי. זה ענין של לעשות סדר בחיים, וזה מצריך השקעה מצד המטופל. לגבי המלצה על מטפל, איפה לזר בארץ?

אסתי123

New member
מעי רגיז

אני מסכימה עם דוד לגבי האבחנה הרפואית הקונבנציונלית. כשלא מוצאים--מחליטים שזה מעי רגיז. כמה שאלות לי אליך. האם הכאבים מתרכזים בצד מסוים? יש לצד חשיבות מבחינת זיהוי הגורם. האם קיימים דברים בחייך אותם קשה לך לעכל? האם יש דברים בחייך בהם קיים פער מתסכל בין הרצוי למצוי? האם עברת פרידה מאדם קרוב לפני שנה? טיפול קינסיולוגי מזהה ומטפל בקצר הזה הקיים במערכת העיכול ע"י בדיקות שריר עדינות. בקיצור תהליכים. כול-טוב ושבוע טוב

Einatm

New member
עוד לפני הדיקור, שיתעקש

על אבחון שנקרא M2A פיתוח ישראלי שמוכר כבר בעולם, נבדק מחקרית, מאושר ע"י ה- FDA, משמש 38 מיליון איש בעולם ורק בארץ מתעקשים לא לספר עליו, כי הוא לא בסל הבריאות. מדובר באיבחון באמצעות מצלמת וידאו זעירה המובנית בתוך קפסולה קטנה (לא יותר מגודל של כדור ויטמין), העליונות של האבחון הזה ברורה ומספקת מידע אמיתי על מצב המעי הדק, דבר שלא ניתן לגלות בשום דרך מוכרת (לא חוקן בריום, לא צילום בריום, לא אנטרוסקופיה ולא שום שיטה אחרת). בריאות.

מה הוא אמור לחפש?

אני שואל כי בד"כ מחפשים אבחנה מבדלת לפני בדיקה, והבדיקה אמורה לאשר/לשלול אותה.

Einatm

New member
אין כאן שאלה של מה אמור כי לא

מדובר בגישה אלטרנטיבית. המצלמה מספקת תמונות מתוך המעי, מה שאף בדיקה אחרת לא מסוגלת, כל האנטרוסוקופיות למניהן מספקות תמונות עד נקודה מסויימת, לפי אורך הכבל המחודר, בעוד המצלמה יורדת את כל הדרך. בשורה התחתונה היא מזהה דימומים קטנים מאוד, כיבים, ומאפשרת לרופא המטפל/מאבחן לראות סרטון של הדרך שעשתה, 2 תמונות בשניה במשע שאורך עד כ-8 שעות. בנוסף, בזכות הטכנולוגיה הקפסולה מאפשרת לרופא להנות מאינדיקציות וקואורדינטות מדויקות לגביי מיקום הבעיה. רק בשביל ההבנה הכללית, אנשים עם בעיות במערכת העיכול, עוברים בממוצע 7-10 פרוצדרות נוראיות, שכוללות אישפוז, הרדמה ואי נוחות בלשון המעטה. זו פשוט שיטת אבחון מתקדמת, ושוב - לא אלטרנטיבית.

Einatm

New member
מי שיש לו כסף.. ../images/Emo10.gif א-ב-ל

לחץ ציבורי והעלאת המודעות יביאו לשינוי ותמיד אפשר לבדוק אם יש מחקר חדש ולנסות להצטרף לקבוצה..

אתה רוצה שהוא יחכה עד אז, לפני ש

שיתחיל טיפול אחר? או שזה בסדר אם ילך בשני המסלולים במקביל?

Einatm

New member
לא יודעת, מה את מציעה? את חושבת

שדיקור ייתן תשובה במקרה ומדובר בסרטן במעי הדק? את חושבת שדיקור ייתן תשובה במקרה של כיבים מדממים? של מחלת קרוהן? אני חושבת שקודם מאבחנים ואח"כ מטפלים. לא הפוך.

Einatm

New member
ואם יש כסף זמין, כבר מחר בבוקר

אפשר לגשת לכל מכון גסטרו כמעט בכל בית חולים בארץ ולעבור את הבדיקה. התוצאות כולה במרחק של שמונה שעות.

Einatm

New member
מה זה 1000$ לעומת 35000$

שעולות כל הפרוצדורות האחרות שבסופן גם לא ממש נותנות מענה.. נכון, זה לא זול, ונכון זו כרגע רפואה לעשירים, אבל העלאת המודעות לקיומה אולי תעורר הדים והכנסת שכל לשר הבריאות שלנו כדי שהיא תסובסד כמו כל בדיקה סטנדרטית אחרת, כמו צילום רנטגן כמו MRI כמו אולטרסאונד... הבנת את הרעיון..

ל- Einatm

שבוע טוב, לא הבנתי משהו ממה שכתבת... האם את התכוונת (כמה הודעות למעלה) כי לא ניתן לטפל בכיבים מדממים ע"י דיקור או רפואה אלטרנטיבית בכלל? האם יש לך ספק ביכולתה של הרפואה הסינית או ההומאופתית לטפל במגוון רחב וכמעט אין סופי של מחלות? אני שואל בכדי לדעת את חוות דעתך בנושא. מאחל לך שבוע טוב מלא אהבת אמת ואור שלומי.

למעלה