עזרה!!!

ritosh

New member
עזרה!!!

למרות הביאור בדף הראשי אני לא מצליחה. אני מקבלת הרבה קבצים ואני רוצה לשתף את הפורום שלי. אבל, כל פעם שאני מעבירה אותם הם הופכים ל html ןאותם אי אפשר להעביר. אני חדשה באינטרנט ובמחשבים אז הסברים בהתאם בבקשה.....למרות שאני לא מתאימה מבחינת הגיל לפורום שלכם........ תודה ריטה

ריטוש ../images/Emo13.gif

למה את מתכוונת כשאת אומרת "אני מעבירה אותם"? לאן את מעבירה אותם? איזה סוג של קבצים את מקבלת במייל? אם את מקבלת במייל קובץ של תמונה , את צריכה דבר ראשון לשמור אותו על המחשב שלך באיזו ספריה שאת בוחרת. ומאותה הספריה להעלות את הקובץ להודעה בפורום. כפי שמוסבר כאן. הכי נח לשמור על שולחן העבודה (desktop) ואחרי שזה עולה לפורום אפשר למחוק משם או להעביר לספריה פנימית יותר במחשב שלך. אגב , אפשרי להעלות גם קבצי htm להודעות , אם זה אכן קובץ כזה במקור. אבל גם במקרה הזה צריך לשמור אותו על המחשב קודם כל.

ritosh

New member
חתולי,../images/Emo108.gif( לשלי קוראים פיצה)

אני מקבלת קבצים "חיים". לרוב אלה קבצי אנימציה. הם מופיעים בצורת htm, אני לוחצת על לחצן ימני,saev target as, ואז מעבירה אותם ל my documents . ושם הם הופכים לhtml ומשם אני לא מצליחה להעביר אותם לפורום. סליחה על הבורות, תודה על העזרה. במחשב מותקן win me.

באיזו תוכנת דוא"ל את מקבלת אותם?

בדואר מבוסס וֵוב (כמו הוטמייל?) או האאוטלוק אקספרס הרגיל שעל המחשב? אם זה בדואל ווב אל תשמרי , אלא תלחצי לפתוח את הקובץ . כשייפתח דף HTML , רק אז תלחצי על האנימציה עצמה עם עכבר ימין ותבחרי לשמור כקובץ בפורמט של תמונה. (אם זו אנימציה , זה אמור להיות GIF). ותמשיכי כרגיל כמו שאמרתי קודם. או שיש לך אפשרות אחרת - פשוט לראות מה הכתובת של הדף הזה באינטרנט (בשורת הכתובת בדפדפן או ע"י לחצן ימני בעכבר באמצע מקום ריק בעמוד ופתיחת חלון פרופרטיס (מאפיינים) שם באמצע החלון מופיעה הכתובת ואז להדביק את זה כקישור בהודעה ולא כקובץ מצורף. * * * * * אם זה דוא"ל באאוטלוק אקפסרס (תכנת הדואר שבד"כ יש על המחשב עצמו) תלחצי על המהדק הקטן שמופיע בצד ימין בפינה העליונה של המייל ושם גם יש לך אפשרות לפתוח או לשמור. תראי מה קורה כשאת לוחצת לשמור - איזה סוג קובץ נשמר לך? לפעמים שולחים דפי HTML כדוא"ל (במיוחד כשהם משמשים כרקע לדף הדואל עצמו ואז , זה אפשרי לשמור את האנימציה , אבל מסובך קצת להסביר כאן איך. (צריך להיכנס לקוד של המייל ולמצוא את כתובת האינטרנט של התמונה עצמה ) או שברשימת הקבצים המצורפים את יכולה לראות גם קובץ תמונה וגם קובץ HTML ואז כמובן את בוחרת רק בתמונה. ואז גם אם תשמרי את דף ה - HTML יכול להיות שאפשר להעלות את זה לפורום , אם הכתובת של האנימציה עצמה מצויה באינטרנט. אבל לפורום אפשר להעלות רק קובץ HTM לכן את צריכה לשנות את הסיומת שלו (ע"י שינוי שם הקובץ עם עכבר ימין בספריה שבה הוא נמצא - פשוט רק למחוק את ה - L שבסוף השם , שום דבר לא ישתנה בקובץ , זה בסדר) ורק אחר כך להעלות. (יש לך דוגמא שאת יכולה להראות כאן? ) אם זה נשמר כתמונה , אז שוב , לא צריכה להיות בעיה. מקווה שלא סיבכתי אותך
בהצלחה.

למעלה