עזרה...

Windbluesea

New member
עזרה...

לכוון איך מגיעים לג´ונגל של אלי??????? ישראלי אחד מגיע לבית זונות בברלין ומתחבר לאחת העובדות בתום הפעילות שואל הבחור כמה עולה, הזונה אומרת 50 מארק. מוציא הישראלי מאה מארק ונותן. למחרת הוא מגיע שוב והשניים חוברים למספר משותף, בתום הפעילות הבחור שואל כמה? הזונה מתחכמת ועונה 100 מארק הישראלי מוציא 350 והולך. למחרת הוא מגיע בשלישית ושוב בסוף שואל כמה עולה. הזונה עונה 300 מארק אז הישראלי מוציא 550 מארק ונותן. הזונה מתלהבת ואומרת איזה בנאדם נהדר מי אתה? ,מאיפה באת? אני רוצה שנכיר. עונה הבחור, אני אבי מהקריות. עונה הזונה, איזה קטע. אני גלית מהקריות. אז הבחור עונה: "אני יודע אמא שלך ביקשה ממני להעביר לך 1000 מארק".

ישר עד הסוף וימינה...

נוסעים על כביש 4 מדרום לצפון: צומת אשדוד מחלף יבנה מחלף חולות מחלף פלמחים מחלף ראשון מחלף המטאורולוגית מחלף גנות מחלף מסובים מחלף האלוף שדה מחלף בר-אילן מחלף גהה צומת מורשה צומת רעננה מרכז צומת רעננה צפון צומת תל-מונד צומת קדימה צומת פרדסיה ואווווווו - תחזור, פספסת.. צריך לקחת פה ימינה...

sahr12

New member
סע ישר בכביש הישן לחיפה...

תגיע לצומת שתשמע נביחות,יללות,תראה נוצות מתעופפות... קח ימינה זה שם!!חחחחחחחחח.......

Windbluesea

New member
חחח....

ואלו רק החיות..... עם כל הכאסח שרץ פה בפורום בימים האחרונים,מעניין איך המסיבה תיגמר.

למעלה