עזרה
שלום לכל כותבי הפורום!
כבר כמה ימים שאני עוברת על ההודעות בפורום ומתביישת לכתוב לכם הודעה.
אני יודעת שרובכם עסוקים בהכנות לחג הפורים, אך בכל זאת אשמח אם תוכלו להקדיש לי מספר רגעים
כבר תקופה ארוכה שאני מעוניינת לקנות מכונת תפירה ולהשאב לעולם היצירה אך רק לאחרונה החלטתי שהגיע הזמן לא לפחד..
אני מאד מתלבטת בין מכונות התפירה שנמצאות בשוק.
קצת תמוה בעיני שאין המלצות באתרים מחו"ל על המכונות הפופולריות בארץ...
בגלל שאין לי ניסיון בתפירה אני מעדיפה לקנות בארץ כדי לקבל אחריות והכוונה כשאזדקק לה ..
בהתחלה חשבתי לקנות מכונה פשוט וטובה - ינומה 1010 .
אך המוכר בחנות הראה לי גם את המכונה brother sq2700 שיש לה יותר אופציות.
על 2 המכונות בקושי מצאתי המלצות באינטרנט ולכן אני חוששת לקנות ולא בטוחה איזה עדיפה לי.
ראיתי גם את ינומה 1030 קצת יותר מתקדמת מ1010 אבל המוכר לא ממש ניסה לשווק לי אותה
אשמח מאד לשמוע את המלצותיכם וכמובן שאני פתוחה להצעות של דגמים נוספים (עד 2000 שח)
בנוסף אני מעוניינת לאחר קניית המכונה להרשם לשיעורים פרטיים כדי לצבור ביטחון התחלתי.
אם יש כאן מישהי\ו שמעביר\ה שיעורים כאלו באזור ראשון לציון אשמח ליצור איתך קשר.

תודה רבה ויום טוב,
מור .
שלום לכל כותבי הפורום!
כבר כמה ימים שאני עוברת על ההודעות בפורום ומתביישת לכתוב לכם הודעה.
אני יודעת שרובכם עסוקים בהכנות לחג הפורים, אך בכל זאת אשמח אם תוכלו להקדיש לי מספר רגעים
כבר תקופה ארוכה שאני מעוניינת לקנות מכונת תפירה ולהשאב לעולם היצירה אך רק לאחרונה החלטתי שהגיע הזמן לא לפחד..
אני מאד מתלבטת בין מכונות התפירה שנמצאות בשוק.
קצת תמוה בעיני שאין המלצות באתרים מחו"ל על המכונות הפופולריות בארץ...
בגלל שאין לי ניסיון בתפירה אני מעדיפה לקנות בארץ כדי לקבל אחריות והכוונה כשאזדקק לה ..
בהתחלה חשבתי לקנות מכונה פשוט וטובה - ינומה 1010 .
אך המוכר בחנות הראה לי גם את המכונה brother sq2700 שיש לה יותר אופציות.
על 2 המכונות בקושי מצאתי המלצות באינטרנט ולכן אני חוששת לקנות ולא בטוחה איזה עדיפה לי.
ראיתי גם את ינומה 1030 קצת יותר מתקדמת מ1010 אבל המוכר לא ממש ניסה לשווק לי אותה
אשמח מאד לשמוע את המלצותיכם וכמובן שאני פתוחה להצעות של דגמים נוספים (עד 2000 שח)
בנוסף אני מעוניינת לאחר קניית המכונה להרשם לשיעורים פרטיים כדי לצבור ביטחון התחלתי.
אם יש כאן מישהי\ו שמעביר\ה שיעורים כאלו באזור ראשון לציון אשמח ליצור איתך קשר.
תודה רבה ויום טוב,
מור .