עזרה

עזרה

מישהו פה יודע איפה אני יכול להשיג/מוכר/יודע על מישהו שמוכר/יכול לתת לי איזושהי אינפורמציה על איפה לקנות דיסקים של Propagandhi? (בארץ) כנ"ל לגבי Dead Kennedys ו-Anti-Flag

thepunk

New member
אנשים שמצליחים לשים ידיהם

על דיסקים מקוריים של PROPAGANDHI ו-ANTI-FLAG לא מוכרים אותם ...

dansh

New member
בדיוק

רק לפני שבוע קיבלתי 10 דיסקים מאמזון, והם עלו לי 780 שקל

Superunknown1

New member
זהו?!

78 שקל לדיסק... בארץ זה עולה 80, וזה עוד עם הובלה מאמריקה והכל... איזה דיסקים קנית?

dansh

New member
זה באמת זול

אבל החארות דפקו לי 120 שקל במכס קניתי את a new kind of army - anti flag love life &the persuit of justice - justin sane rancid 2000 - rancid rancid - rancid operation ivy - operation ivy pennywise - full circle pennywise - straight ahad no control - bad religion black sails in the sunset - afi all hallowes - afi

dansh

New member
דיסק טוב

יש בו שירים טובים מאוד אבל הוא יכול להיות טיפה משעמם

eb182

New member
את straight ahead

קיתי בארץ והיו שם עוד כמה דיסקים של Pennywise ושל NOFX(בטאוור רקורדס)

זיגהייל

New member
אני מקווה שאתה צוחק

780 שקל ל10 דיסקים זה לא זול. במקום לקנוןת מאמזון אני מציע לך לקנות ישירות מחברת התקליטים זה יעלה לך מקסימום 10 דולר לדיסק יענו קצת פחות מ50 שקל שזה 30 שקל פחות לדיסק... ואם אין לכם כוח להזמין מהאינטרנט וזה ואין לכם כסף פשוט תיקנו דיסקים צרובים מרדיו סכיזו. רדיו סכיזו זה דיסטרו ישראלי שצורב ומצלם את הכריכות של דיסקים באישור ובעזרת הלהקות. וזה עולה 7 שקל לדיסק. ויש פרופגנדי וקונפליקט ולהקות גדולות כאלה וגם להקות פחות מוכרות וכמעט הכל שם ממש ממש טוב. [email protected]

punktx

New member
../images/Emo72.gifדיסקים מקוריים../images/Emo72.gif

את האנטי פלאג המקורי שלי קניתי בלונדון, אך את הדיסק המקורי של דד קנדיז קניתי באוזן השלישית בשנקין, במחיר לא זול במיוחד. סהר

punktx

New member
הדיסק שלי של דד קנדיז

מכיל 22 שירים. וגם ככה זה לא ממש זול- יחסית לדיסק. ולא משנה היכן. סהר

TimBuck2

New member
אני יודעת שזה עקרון טיפשי

אבל אני לא אקנה דיסק של דד קנדיז במאה ש"ח... זה ממש מאוד מסריח. וזה די באשמתם שאני לא אקנה. חברה שלי צרבה לי את הדיסק של ההופעה החייה (זה החדש, שכחתי איך קוראים לו) ובשיר של MTV GET OOF THE AIR ג´לו אומר במפורש: BUY A HOME MADE ONE INSTEAD אז אני לא מתכוונת לצרוב את כל הדיסקים של דד קנדיז, אבל אני לא מתכוונת לשלם 100 ש"ח בשביל שאיזו חברת תקליטים מזורגגת תקבל 99% מהרווח.

למעלה