עזרה

נסה

טראנסיות.
נראה שזה עובד להן מצויין

Sharoman

New member
גם מבלי להכיר את בעלך

אני יכול להגיד לך בוודאות מוחלטת שלראות אותך מקיאה את נשמתך החוצה מיד לאחר שטעם הזרע שלו מילא לך את הפה, לא חלק מהפנטזיה שלו.
אם את באמת כ"כ נרתעת מזה, אולי עדיף לוותר ולהתמקד בפנטזיה אחרת.
מצד שני, כפי שאמרו לך פה, ללא פרטים ומידע נוסף שמסביר את הסיבות המדוייקות שלך לא נוכל לעזור בשום צורה.
האם את נרתעת מהטעם? המרקם? רפלקס ההקאה? האם את בכלל יורדת לו? ואם כן האם את נהנית?

JILSER

Member
גמירה בפה

יש משהו מאוד אישי ואינטימי בגמירה בפה וזה בטח יהיה לו כייף ואולי גם לך אבל אם את נרתעת אז אולי תנסי מבלי לבלוע.

A לוןA

New member
השאלה שלך לא ברורה

מה מרתיע אותך? הירידה עצמה? הגמירה? הגמירה בפה?

בכל מקרה עצתי לך- מה שנורא מרתיע אותך- אל תעשי.
יש כאלו שנהנים/ות מזה נורא, ויש כאלו שזה לא עושה להם את זה בכלל- ומי שזה לא עושה לא את זה, לא חייב. אין כללים למותר ואסור.

אם זה לא נורא מרתיע אותך ואת רוצה לנסות- תתחילי לאט, ובכל פעם תנסי קצת יותר (או תחליטי שזה לא מתאים לך- ותפסיקי)

מהמעט ששאלת, זה מה שאפשר לענות.

deddy78

New member
אם הגמירה זו הבעיה

אז תתחילי מירידה ושיגמור בחוץ.
עד שתתרגלי.
בהצלחה ותהנו.

נטשקה11

New member
תכלס

זה לא כזה מגעיל אין לזה טעם חזק הוא גם לא מטביע לך את הגרון בשפיך ואת נחנקת זה לא כזה גרוע, לי פעם הייתה סלידה ובן זוג שלי מפני.. כמה שנים שאגב לא ידע על הסלידה שלי גמר לי בהפתעה בפה. הערתי לו שזה לא מתחשב ושלא יעשה את זה שוב ככה בהפתעה אבל גם גיליתי שזה לא כזה גרוע.. זה בסדר... כמובן עניין של טעם.
אם את רוצה לעזור לעצמך תאכילי אותו בפירות הרבה זה ימתיק את זה קצת לא בעצם לא! זה יעשה את זה פחות מריר

מספר דברים מטרידים בפוסט הזה

כולם לקחו את זה כמובן לכיוון של גמירה בפה...
אבל אולי סתם התכוונת להשפריץ מלמטה תוך כדי שאת לועסת ומתענגת לו על הזין .

אבל נחזור לאופציה הראשונה מה בדיוק מרתיע אותך ?
אותי למשל מטריד שרשמת שאת נשואה... ורק ה' יודע מי מתחתן עם מישהי שלא בולעת .

למעלה