עזרה...

talmorad12341

New member
עזרה...

היי אני בן 15 ואני נמשך לגברים...
אני נמשך לגברים כבר הרבה זמן בערך משהו כמו 3 שנים.. אני יודע שאני הומו כי אני רואה כמה המשיכה שלי לגברים היא חזקה אבל אני לא רוצה להיות כזה..
אני בדיכאונות ענקיים וקשה לי ועצוב לי ממש..
לפני איזה חודשיים דיברתי עם ילדה מהשכבה שלי והתאהבתי בה ממש! בהתחלה חשבתי שאלה הרגשות שלי ש"משחקים" בי אבל אחרי זה הבנתי שבאמת התאהבתי בה וזה ממש אמיתי!!
היא לא יודעת שאני נמשך לגברים... אני לא רוצה להימשך לגברים באלי להימשך לנשים ולאהוב אך ורק נשים!
מה לעשות? האם אני בטוח הומו? האם אני יכול לא להיות כזה?
אשמח אם תענו לשאלות שלי...
תודה.

ל י ל ך פ

New member
הי טל

בגיל שלך הזהות המינית עדיין לא התעצבה לגמרי. יכולה להיות משיכה לשני המינים. ממה שאני יודעת, הנטיה הסופית היא משהו שאי אפשר לשנות. הומוסכסואליות זה כמו אופי, אישיות. יש אנשים שהם ביסקסואלים, ואז הם נמשכים גם לגברים וגם לנשים. אנשים כאלו יכולים לבחור עם מי לחלוק את חייהם, אבל המשיכה לשני המינים תשאר.
קח לדוגמה גבר שנמשך רק לנשים, אבל נמשך להרבה נשים. אם הוא יתאהב וירצה להתחתן, הוא עדיין יימשך לנשים אחרות, אבל אם הוא נאמן באופיו ולא רוצה לבגוד, הוא ישמור את המשיכה לאחרות לפנטזיות, וישמור אמונים לאשתו.
גם אם בסוף יתברר לך שאתה אכן הומוסקסואל, זה לא סוף העולם. החברה שאנו חיים בה היום הרבה יותר פתוחה ומקבלת, ותוכל למצוא זוגיות ולחיות חיים טובים גם בתור הומוסכסואל.
הפורום הזה הוא לא המקום הכי מתאים לייעוץ כזה... זה פורום שבעיקר מקשר בין אנשים שתורמים ציוד לבין אנשים שמחפשים ציוד. מחר אחפש טלפונים של מוקדי סיוע מתאימים יותר, ושם יענו לך אנשים יותר מנוסים.
לילה טוב

למעלה