עזרה

randomguy1

New member
עזרה

פורום יקר!
רציתי לשתף אתכם בתחושות שלי ואולי לשמוע קצת ייעוץ פרקטי.

בן 27, לא סגור כל כך על המיניות שלי, אם כי אני מאמין שאני הומו. הסיבה שאני לא סגור על כך היא שיש לי נסיון מועט עם נשים ולא יצא לי עדיין לחוות קשר אינטימי משמעותי.
כיוון שאני לא כל כך סגור על עצמי, אני קצת חושש לחשוף את התחושות שלי בפני חברים קרובים בשלב הזה.
בתיאוריה, הייתי רוצה לנסות ולהכיר אנשים באופן דיסקרטי, "לבחון" את המיניות ולהשאר עדיין בארון.
בתכלס, זה לא כל כך הולך לי...

רציתי לדעת האם יש ארוניסטים (או בדימוס...) שמזדהים עם התחושות האלה ומה ניתן לעשות פרקטית בהנחה שאני עדיין לא רוצה לשתף חברים?
בכלל, רציתי לדעת איך ארוניסטים מצליחים לייצר הזדמנויות ועדיין להשאר חסויים? אני מפספס משהו?...
אשמח לשמוע לדעתכם.
גם תגובות "קשות לעיכול" תתקבלנה בברכה כל עוד הן כנות...

Mr Fahrenheit

New member
תראה, להשאר בארון מול הומואים אחרים שאתה

מעוניין להפגש איתם זה בלתי אפשרי..
מה ניסית לעשות עד עכשיו?

אפשר לפתוח כרטיס ב"אטרף"/גריינדר/גראוולר ושאר הדברים האלו, ולהכיר משם אנשים..

אפשר גם ללכת לאיזה מקום בילוי של גייז אם וירטואליזציה מרתיעה אותך אני בארון והייתי באוויטה למשל.. בהתחלה זה קצת מרתיע אבל אם אתה אומר לעצמך "לא איכפת לי שיראו אותי פה" זה עובר.. חייב לציין שאלכוהול עוזר לתחושה הזו להגיע. אבל תשתה באחריות

בהצלחה!

אין מה לבחון יש מה לחוות ככה זה כל החיים

מיניות כערך נפרד קיימת רק אצל הומואים...כלומר בסיס החשיבה שלך הוא הומואי או ג'יגולאי. לראשון לא צריך כישורים מיוחדים, כי שוב, הומואים קודם כל סוגדים לפזיות והתענוג.
לגבי מימוש, זה כמו כל העיצות שפראן ציין כבר. אני הייתי מוסיף שאם אין לך כח להפקות וכל המטרה שלך היא להתפרק מינית אז גם סאונה יכולה לענות לך על הצרכים. אמנם שם זה המוני ואתה צריך להפעיל שיקול דעת לגבי הבריאות בסקס, אבל הנוכחות במקום עם הרבה מאוד גברים עירומים שודאי לא צריכים מילים כדי "להתעסק" דיי פותרת אותך מהמעצורים שפארן הציע לך למוסס עם אלכוהול.
לדעתי זה שאתה חושב על "לנסות כיוון" מבטיח שנגיד בעוד 10 שנים מקסימום תהיה דו ואם אתה כנה עם עצמך תהיה פשוט הומו.
לעומת הדברים האלה, תחשוב בכנות עם עצמך אם אולי מה שמוביל אותך לבדוק מיניות היא תסכול מסויים מחוסר הצלחה או סיפוק שחווית מנשים עד כה. תחשוב מה הוא הנרטיב של החיים שאתה רוצה. פה אתה צריך להיות סופר כנה, וזה בכלל לא בושה לברר את הענין באמצעות כמה שיחות עם בעל מקצוע, כי זה דיי מסובך להבין את זה לבד.
לא הייתי רושם את הפסקה זאת, אם לא הייתי מסיק מעצם ההירהורים שלך שאתה רציני כלפי עצמך, כי אילו היית קליל מזמן היית מחסל את יתרת הבתולים שנותרו בקהילה

מזדהה לשעבר :)

אהלן :)
מאוד מוכר לי מה שכתבת.. הייתי גם במצב דומה בגיל 23.. פתחתי כרטיס באטרף ויצאתי לדייטים בלי שחברים שלי ידעו. הייתי בחרדות שיגלו לעתים אבל זו נראית לי התחלה טובה אם אתה עדיין לא מוכן לשתף אף אחד ורק רוצה להכיר את ההעדפות שלך וליצור לעצמך הזדמנויות פרטיות.
אחרי תקופה קצרה, כשהיה לי בן זוג הבנתי שזה אני ואלה החיים שלי וחלאס עם ההסתרות, והתחלתי לספר לחברים.. היה באמת הרבה יותר קל לעשות את זה כשאני לא רק סגור על עצמי במיליון אחוז אלא גם מכיר אחרים שעברו את הקושי שהיה לי ליציאה מהארון שהראו לי שלא קורה כלום ושום דבר לא משתנה אם יוצאים מהארון (חוץ מזה שנהיים מאושרים
) ויכולים לתמוך בי..
אז הייתי ממליץ לך מצד אחד לתת לעצמך זמן עם חברים, אבל תוך כדי גם לא לחכות ולהתחיל להכיר אנשים ואת עצמך, כי אלה החיים שלך ואתה צריך ליהנות ולהיות מאושר, וכמה שיותר מהר :)

randomguy1

New member
תודה ממש על התגובות!

ברבוריאן, לא כל כך ירדתי לסוף דעתך לגבי תפיסת המיניות כערך בפני עצמו. לגבי הסיבות שהובילו אותי לבחון את המיניות- גם גיליתי שאני נמשך ברמה מסוימת לגברים מה שקצת הדחקתי ב(הרבה) שנים האחרונות וגם חוסר ההצלחה שלי עם נשים. אגב, אני נפגשתי ועדיין נפגש עם בעל מקצוע בשנתיים האחרונות ולשמחתי זה די האיץ את כל התהליך הזה...
eatmypeas1atatime, כיף לשמוע שאתה מזדהה עם התחושות שלי!:)
אין לי בעיה עם עניין ה"קבלה העצמית" וגם יש לי מחשבה אופטימית שכזאת שגם עניין היציאה מהארון לא יהיה ביג דיל ברגע שאהיה סגור על עצמי, אלא עיקר הבעיה היא עם מצב הביניים הזה...אני חושש מהמצב (הלא מאוד סביר) שבו בכל התהליך הזה, אחרי כל הדיבורים, האנשים ששיתפתי וההתנסויות, אבין שאני סטרייט (בערך) ואצטרך לכבות הרבה מאוד "שריפות" לגבי הנטייה המינית שלי ברחבי העולם...
לגבי הפרקטיקה, קצת כבד עלי מועדונים או סאונות למינהן כרגע (סליחה על הבורות, אבל סאונה זה לא פשוט מקום ממש חם שמרפה את השרירים?!). נראה לי שאבדוק את עניין ה"אטרף". ניתן לעשות זאת באופן דיסקרטי יחסית? מה רמת החשיפה הנדרשת?

למעלה