עזרה

mukish

New member
עזרה

אני מתאמן כבר חודשיים בss ואני לא רואה שום תוצאות אני אוכל טוב .
ויש לי סכה משקלים טובים אני מטר 78 ושוקל 67 קילו .
ואני לא רואה תוצאות ואני כן מצליח לעלות משקל על המוט.
מה לעשות ?

mukish

New member
גוף

גוף שרירי גדול יותר . מפותח יותר יותר חזה ידיים

mukish

New member
כן עלה לא המון . מתי אני אמור לראות תוצאות?

אולי ss היא כבר לא מתאימה?
ואני צריך לעבור לתוכנית היפטרופיה ? של 8-10חזרות? 4 סטים לכל תרגיל?
או להשאר עם ss?

MidNight Flame

New member
נתחיל מזה שאתה אמור לעלות...

1.5-2 קילו במשקל גוף כל חודש וחכה עוד חודשיים.

שמשן

New member
מצטער על ההתפרצות...

אבל זה בדיוק הקצב שלי בעלייה במשקל גוף (אני מתאמן "מתקדם").
כמה אמורים להעלות במשקל ההרמה ? (קצב ההתקדמות שלי עלוב למדי- מתקדם במשקלים על בסיס חודשי- למשל בדחיקה במוט 2.5 קילו בחודש ומרים רק 20 קילו בכל צד של המוט)

אתה לא מתאמן מתקדם

להרים 60 ק"ג בבנץ זה, זה לא רק שלא מתקדם, זה מתחיל מאוד.
אתה לא אוכל מספיק, וסביר להניח שגם לא מתאמן נכון.

שמשן

New member
"מתקדם" לפי קצב ההתקדמות במשקלים,אוכל מספיק

אני אוכל מספיק - מעלה חצי קילו משקל בשבוע, והבנתי ש-1.5 גרם חלבון לקילו זה סביר
כנראה שלא מתאמן נכון, ולכן אני שואל מה צריך לשנות.
האם לדעתך להתאמן פחות (כרגע שעה וחצי לוקח לי FBW) או לשנות ל- AB, או שפשוט הגנטיקה דפקה אותי ? התקדמות חודשית זה עלוב ממש- את כל מה ששיפרתי אני אפסיד כששוב אעשה דיאטה

mukish

New member
שאלה

אם אני יעשה 10 חזרות גם בתרגילים מורכבים כגון סקוואט דדליפט ובנץ יהיה לי יותר גדילה מאשר 5 חזרות?

בתור מתאמן מתחיל

סביר להניח שלא, כי אתה לא תתקדם במשקלים במהירות שבה תוכל להתקדם ב-5 חזרות (או טווח אחר, בין 5-8).

mukish

New member
תראה

המשקלים שאני מרים 5 חזרות מאוד דומות למה שאני מרים 10 חזרות אין המון הבדל ההבדל הוא 7 קילו אולי

7 קילו מתוך כמה?

אתן לך דוגמת קצה, אגב:

לאדם יש שיא אישי (נאמר) לתרגיל מסויים, שבו הוא מרים 100 קילו. השיא הזה הוא לחזרה אחת.
אם תוסיף לו אפילו קילו אחד - הוא לא יוכל לבצע את התרגיל כלל. כך שאפילו קילו אחד (מתוך 100!) משנה את כל התמונה.

7 קילו (שוב - מתוך כמה???), למספר חזרת כזה אינם דבר של מה בכך. בסופו של דבר, 5 חזרות נוספות, עם 7 קילו, מגדילות את נפח התרגיל ב-35 קילו.

mukish

New member
אהלן

אני עושה 10 חזרות עם 60 בנץ ועם אני יורד ל6 אז אני עושה 70 קילו

שמשן

New member
בערך שלושה חודשים

הפסקתי לספור קלוריות, אני סופר רק את כמות החלבון שאני אוכל (מוודא 1.5 גרם לכל ק"ג גוף)
התחלתי מ 68 קילו (על 1.80 מ',מבנה גוף צר, קצת שומנים בבטן) עליתי עד 76, ירדתי ל68, עליתי ל- 74, דיאטה ל-64, ועכשיו 71 אחרי 3 חודשים במסה.
הבעיה היא שקצב העלייה שלי המשקלים איטי להחריד, וכשאני עושה דיאטה אז חלק מתוספת השריר יורד, כך שאחרי 3 חודשים מסה+ 3 חודשים דיאטה השיפור הוא יחסית קטן מאוד. אני עושה FBW (הבנתי שזאת ההמלצה כאן) 3 פעמים בשבוע, יוצא לי בערך שעה וחצי לא כולל חימום, 18-20 סטים, משתדל בעיקר תרגילים מורכבים, 6-8 חזרות לסט.

כמו שאמרתי

אתה גם לא אוכל נכון וגם לא מתאמן נכון.
1. אתה לא אוכל מספיק קלוריות, ועצם העובדה ש"הפסקת לספור", זה בדיוק הסיבה המרכזית ל "למה אתה לא מתקדם". עלית 8 ק"ג במשקל גוף, כשחצי מכך נוזלים (או לפחות קרוב לכך) והחלטת שזה יותר מידי ועשית דיאטה ל 64, כשהגובה שלך 1.80?!?!
2. אתה עושה 18-20 סטים ב FBW, יותר מידי.
3. ממליץ לפנות לייעוץ מקצועי, אתה משקיע כסף וזמן לחינם ולא ככה משיגים תוצאות.

שמשן

New member
אבל יש לי מבנה גוף צר ועצמות קלות

1. ב- 68 קילו מתחילה לצוץ הכרס (רק כשהגעתי ל-64 הייתי מרוצה ממצב הבטן שהייתה כמעט שטוחה, היקף 82 ס"מ).
כשהגעתי ל- 74 הרגשתי שאני כבר שמן. היקף הבטן היגיע ל-91 ס"מ ובערך 22% שומן, במסה הקודמת הגעתי עד 93 ס"מ)

2.כמה אתה ממליץ לעשות? ולאיזה קצב התקדמות אני יכול לצפות?

שמשן

New member
אולי צריך אבקת חלבון?

אולי 100 גרם חלבון ליום לא מספיק ? כי יותר מ- חצי קילו לשבוע אני לא חושב שיש צורך

זה נראה שרוב העליה שלך זה שומן.

תתחיל לחשוב בכיוון של להוריד מספר חזרות כל סט ולהעלות קצת במשקלים..
כנס לאינטרנט ותלמד על 'אימון כוח'. מה זה, איזה תרגילים מומלץ לעשות, כמה חזרות וכו'.
אם אתה אוכל מספיק (מה שגם בספק)
אז כנראה האימונים שלך לא נותנים גירוי מתאים לשריר בשביל שיגדל ויתחזק. ואז תוספת האוכל שאתה אוכל סתם נאגרת כשומן, במקום לשמש לתיקון, גדילה והתחזקות השרירים.

למעלה