עזרה...

יפעת187

New member
עזרה...

רציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד לי אם יש איזה שהיא חנות בת"א שקרובה לאחת מהתחנות רכבת? במרחק הליכה

תודה

אני לא יודע באיזה סוג של חנות מדובר

אבל בכל מקרה, תחנות הרכבת של ת"א לא ממוקמות במרכזי קניות.

אבל במרחק של משהו כמו קילומטר וקצת מתחנת הרכבת ההגנה, יש בכיוון אחד את החנויות של גרובשטיין וחייק (ליד לווינסקי), ובכיוון אחר את חנות השוקולד של איקה (רח' יד חרוצים, מאוד מומלץ!)

יפעת187

New member
התכוונתי

לחנויות מתמחות שאפשר לקנות בהן שוקולד (עדיף של קליבו). ועוד דברים כמו מחיות וכו'....

קילומטר וחצי זה לא נורא... קצת ספורט :)

אז כאמור

קצת יותר מקילומטר יש את גרובשטיין (יקרים קצת) וחייק (אין מגוון מאוד גדול). זה על רחוב החלוצים, במרחק של משהו כמו 200 מטר אחד מהשני.

יפעת187

New member
ואיזה עוד

חנויות טובות מומלצות יש בת"א? ד"א אני גם רוצה לקנות עוד תבניות פוליקרבונט... אז שלא יהיו יקרים מדי.

תבניות יש בשתי החנויות האלה

אם כי לא הרבה, ולא זולים במיוחד. לא יותר מידי רחוק משם (פחות מק"מ) יש את נאסבד ברחוב מקווה ישראל (אם אני לא טועה).
אבל התבניות שם יכולות להיות יקרות.

אבל אם כבר ברכבת, אפשר לעצור בנתניה, ולקפוץ למר קייק. זה קצת יותר הליכה, אבל אני חושב שיש מוניות שירות שמגיעות מתחנת הרכבת לאזור התעשיה. במר קייק המבחר הרבה יותר גדול, ובדר"כ גם יותר זול שם.

revavonet

New member
תבניות אני ממליצה לקנות בסער

יש להם מגוון במחירים נוחים

יפעת187

New member
איך סער באמת? שמעתי

עליהם דברים קצת לא טובים בקשר לשוקולד.... התבניות שלהם איטלקיות? ואפשר להזמין דרך האינטרנט? כי הם באמת זולים

djahiz

New member
אפשרי

אם כי הקטלוג שלהם באתר לא תמיד הכי מעודכן. הזמנתי דרכם תבנית מגנטית ושקפים, שילמתי בטלפון וקיבלתי את ההזמנה בצורה מסודרת אחרי כמה ימים. לא היתה שום בעיה.

sharon1912

New member
התבניות של סער לא כל כך איכותיות - קניתי כמה

ואנילא משתמשת בהן כי הפרלינים לא יוצאים לעולם!! מבריקים ובכלל איכות שונה לגמרי ממר קייק - אליפות

revavonet

New member
יש ויש....

גם אני קניתי מסער תבנית שלא הייתה מוצלחת לטעמי, ומיד קיבלו אותה ממני בחזרה ללא שום ויכוח למרות שהשתמשתי בה וזיכו אותי כספית מכיוון שלא הייתה להם תבנית חליפית שרציתי.
עד היום כל התבניות שקניתי מהם ( וקניתי הרבה ולא רק לעצמי) הוציאו ועדיין מוציאות פרלינים מבריקים ויפים ללא שום בעיה כולל בתבניות המגנטיות האחרונות שרכשתי מהם.
במר קייק, היחס קצת פחות נחמד (לדעתי האישית בלבד).

liran610

New member
גם אני קניתי בסער

ואין שום בעיה בתבניות , כמו כן מצאתי שם לפני יותר משנה תבנית מגנטית ב 100 ש"ח
במקום ב- 250 ש"ח- שזה המחיר שהיה בכל החנויות האחרות באותו הזמן.
עכשיו הם הרימו את המחירים ואני קונה משם פחות. חבל...

למעלה