עזרה ?!

PINGPONG8

New member
עזרה ?!

טוב אולי זה יישמע קצת מפגר אבל אני בן אדם היסטרי ואני רוצה לוודא שאין מקום לדאגה ..
ירדתי לחבר שלי בלילה הוא גמר וניקה את הכל עם מגבונים
והיום בצהריים שכבנו והתחלפנו כדי שאני יהיה למעלה והאיבר שלו לא נכנס טוב והקונדום נקרע האיבר היה בתוכי לשניה ויצא ..
כאילו הכנסנו אותו שמענו כזה "טאקק" שהוא נקרע ויישר הוא יצא.
אז את הזרע מהלילה ניקינו עם מגבון (ועברו מאז 12 שעות בערך) והוא לא היה קרוב ללגמור כשהקונדום נקרע ..
בהחלט אחרי זה אני החלטתי סופית שאני יעבור לגלולות אבל , נראה לכם שיש לי מה לדאוג ? להיבדק ? לקחת פוסטינור ?
אני קצת מפחדת למרות שהוא גם היה בתוכי לשנייה וגם לא עד הסוף והוא לא היה קרוב ללגמור בכלל.. בבקשה תעזרו..!!

raptor89

New member
לדעתי, לא מצדיק פוסטינור.

1. אין לך מה לדאוג מהזרע של הירידה. אין סיכוי שהוא שרד.
2. גלולות הן אכן פתרון יעיל למקרים כאלה.
3. קחי בחשבון שלחץ יכול לאחר לך את המחזור הבא (ולהכניס אותך ליותר לחץ וחוזר חלילה), לכן חכי שבועיים, תעשי בדיקה ביתית, תיווכחי שהכל בסדר, תנשמי עמוק ותחזרי לשגרה :)

Maldini Girl

New member
גם אני הייתי אומרת

שאין הצדקה לפוסטינור. אבל את יודעת מה, במקרים כאלה זה בדיוק הזמן כן קצת לבדוק את שיטת "הימים"- לבדוק את הביוץ שלך וע"פ זה מה ההסתברות להכנס להריון בימים הספציפיים של החודש, ואז זה קצת ירגיע אותך. בכל מקרה, אני חושבת שהסיכוי להריון מאד נמוך, אבל לחלוטין מבינה את הלחץ שלך, ומציעה שאם את ממש לחוצה- שתתייעצי מהר עם רופא נשים שיגיד לך מה לעשות.

בנוסף, גלולות זה פיתרון מצוין בדיוק בגלל מצבים כאלה.

Ein Li SaFek

New member
אני רק אעיר בקטנה ש...

זרע יכול לשרוד בנרתיק עד 5 ימים (בואי כדי להרגיע אותך נדבר על זה שמישהו נניח יגמור בתוכך בכללי... אז הסביבה של הנרתיק מאפשרת לזרע לשרוד עד 5 ימים, כמובן שאחרי 4.5 ימים מה שנשאר שם לא דומה למה שהתחיל אבל בשביל הרעיון)
זרע יכול לשרוד גם באוויר הפתוח (זה לא הורג אותו) שעות ארוכות, מה שכן יכול להרוג זרע אגב זה פשוט סבון
אז אין לי מושג מה היה במגבונים, אבל שטיפת ידיים עם סבון, או שטיפת האיבר עם סבון תקטול את הזרע עליו

אחרון חביב : קונדום נקרע אם לא שמים אותו טוב
למשל, אם לא דואגים לתפוס את הבועה בקצה כשמלבישים (מה שיוצר את הוואקום)
אחרת, קונדום לא נקרע. סתם ככה הערה חשובה.

אה, ואני חושב שהבדיקות הביתיות מיותרות
עדיף לעשות את הבדיקה במרפאה
זה גם מאפשר לך לא לחכות לפי מה שרשום על הבדיקות, אלא די במיידי
אבל זה רק כדי להרגיע את הפאניקה שלך :) , לא מסיבות אחרות

למעלה