עזרה :(

SelenaGoMiley

New member
עזרה :(

יש מישהו שאני בקשר איתו כבר כמעט חמישה חודשים.. יצאנו קצת והוא גם היה הראשון שלי. אחרי שהוא אמר לי שהוא לא רוצה קשר רציני החלטתי לנתק איתו לפני חודש וחצי ככה את הקשר כי סתם חבל שמישהו יפגע. בתוך תוכי עדיין רציתי להיות איתו, כל כך!!
בחודש האחרון הוא כל הזמן שולח לי הודעות בפייסבוק ובטלפון ושואל לשלומי, הקטע, למה הוא עושה את זה? הרי אנחנו לא ביחד וגם אמרתי לו את זה במפורש.
שכבנו פעם אחת עד לפני שבוע, אתמול הוא רצה שניפגש סתם כדי לדבר על הדברים וזה, ולא עצרתי את עצמי ושכבנו שוב פעם.
עכשיו אני לא יודעת אם הוא תכנן את זה מראש, אבל אני כל כך מחבבת אותו שאני לא עומדת בזה. אמנם הוא לא חתיך עולם אבל הוא אדם כל כך טוב ורגיש וחכם שאני לא מצליחה לסרב לו. אפילו להודעות שלו שהשתדלתי לא לענות אני לא מצליחה וישר מגיבה לו.
לדעתי יש מצב שאני מאוהבת בו וזה ממש קשה לי..
ואם נהיה יזיזים זה יהיה כל כך נורא? אני אובדת עצות וחייבת עזרה!!
אגב אני בת 20 וחצי והוא בן 22 וקצת...

תודה רבה!

lolypop6

New member
כן זה נורא להיות יזיזים אם יש לך רגשות אליו..

למה לא פשוט לשאול אותו למה הוא ממשיך לכתוב לך למרות שהוא לא רוצה קשר רציני?? אם הוא יגיד שהוא עדיין לא רוצה ושהוא רק רוצה שתהיו ידידים או יזיזים או תשובה אחרת לא מספקת -נתקי איתו קשר..אין ברירה אחרת=\

SelenaGoMiley

New member
לפני שבוע

לפני שבוע הוא שלח לי הודעות ואז שאלתי אותו למה הוא שולח לי אם הוא לא רוצה קשר רציני היה שהוא סהכ התעניין לשלומי.. אחרי כמעט שבוע שלא דיברנו הוא שוב פעם שלח לי הודעה ומשם זה הדרדר לזה שנפגשנו ובסוף יצא ששכבנו שוב פעם.
זה ממש קשה לי כי אני מרגישה שאני מפתחת כלפיו רגשות והוא כרגיל. באמת שהייתי רוצה להיות איתו, הוא אדם כל כך טוב, אז למה להתעלל בי ולשכב איתי למרות מה שאמרתי לו לפני שבוע??
אני פשוט עם דמעות פה, אני כזאת מטומטמת שאני נסחפת איתו בכל פעם שאנחנו מדברים, ולא מצליחה למנוע את זה..
ולפי מה שכתבתי אני בטוחה שיש לי רגשות כלפיו וזה רע כי אני עוד אפגע אם אמשיך לדבר ולהיפגש איתו..:(

lolypop6

New member
אוי,מתוקה אל תבכי..

אני מבינה אותך לגמרי.. זה קשה להגיד לא כשזה סוחף אותך..
לדעתי את צריכה פשוט להבהיר לו המצב .. את מרגישה שאת מתחילה לפתח רגשות חזקים אליו ואת יודעת שאם תמשיכו להפגש ולדבר (שלא נדבר על לשכב!!)-זה יהיה לך קשה מאוד..
אם הוא באמת בנאדם טוב כמו שאת אומרת.. הוא יבין לליבך ויתן לך קצת שקט נפשי ויעזוב אותך.. ואז יהיה לך קשה לכמה זמן כשלא תדברו ותגעגעי אליו.. אבל לאט לאט את תשכחי אותו.. כמו שקורה תמיד .. ותמצאי מישהו אחר שבאמת יאהב אותך וירצה אותך!
במידה והוא לא יבין וימשיך לדבר איתך תהיי בטוחה שהוא לא שווה אותך והוא לא בנאדם כזה טוב כמו שחשבת וזה דווקא יהיה טוב בשבילך כי את תביני שהוא לא שווה את האהבה שלך אליו ואת הרבה יותר שווה ממנו.. ומגיע לך לקבל מישהו הרבההה יותר טוב מזה!!

SelenaGoMiley

New member
את לא יודע כמה פעמים כבר אמרתי לו את זה

כבר ״נפרדנן״ איזה 4 פעמים בדיוק בגלל אותה סיבה, שהוא לא רוצה קשר רציני, בכל פעם שהוא כביכול מתעניין לשלומי זה מדרדר לזה שאנחנו נפגשים, לאו דווקא שוכבים, אבל כן ביחד.
איך אפשר להבהיר לו חד משמעית את זה? אם אגיד לו שלדעתי אני מאוהבת בו, לדעתך זה יבהיל אותו ויגרום לו להתרחק או שמא אז הוא יבין שהוא יוכל לקבל מין מתי שרק ירצה בדיוק בגלל אותה סיבה??

תודה לך על עזרתך, את מקסימה!!

lolypop6

New member
אל תגידי שהתאהבת .. את בעצמך לא בטוחה שהתאהבת

בו. אבל כן תגידי לו שהרגשות שלך אליו מספיק חזקים בשביל שתפגעי אם תמשיכו להיות ידידים\יזיזים. במיוחד בגלל העובדה שאת רגישה, ואפילו אמרת לו במופרש שאת רוצה קשר רציני(כלומר הוא מודע לעובדה שיש לך רגשות רציניים אליו והוא כן מנצל את זה לטובתו ואת נופלת בפח. לא מאשימה אותך.. קשה שלא ליפול בפח זה סוחף אותך, יש לך רגשות אליו, ככה שאת לא בדיוק מצליחה לחשוב בצורה רציונלית אבל בשביל זה אני פה). אם הוא יבהל מזה שיש לך רגשות אליו והוא יברח זה מה שאנחנו רוצות שיקרה.. לא? אין לך דרך אחרת לשכוח אותו ולעבור הלאה אם תמשיכו להיות בקשר והוא אף ימשוך אותך שוב לשכב איתו והכל ידרדר. את חייבת לגמור עם העניין הזה כמה שיותר מהר כדי שלא יהיה יותר גרוע..גם ללב שלך יש זכות לעמוד על שלו! ואת מספיקה חזקה בשביל להצליח בזה.. תאמיני לי ובך..

SelenaGoMiley

New member
בא לי שזה יגמר כבר

שלחתי לך במסר מה משהו שכתבתי שאני מתכננת לשלוח לו, אשמח אם תגידי לי מה דעתך

שוב, המון תודה לך!!

lolypop6

New member
כן ראיתי והגבתי לך

אני מקווה שהוא יבין .. אם תצטרכי לדבר על זה אחרי שהוא יגיב תדברי איתי!
וזה יגמר בקרוב,לא לדאוג

גאוי 7

New member
לא נורא אבל תנצלי את הזמן כדי לעבוד על הדימוי

העצמי , וליצור מלימון לימונדה - נסי לכוון למגרש שלך , להיות מתוכננת ( ממש להכין תסריט מראש של הדייט ולאן את רוצה להוביל ) , ואפילו למשוך בחוטים עד שייכנע ויתאהב, בסופו של דבר גם אם תהיו קצת יזיזים לא נורא אבל לפחות ת\דעי שניסית , במקביל אם לא הולך אך תתאהבי בו סתם אלא תיצרי הפרדה רגשית ואפילו ניתוק , מקווה שנתתי לך המון אפשרויות ,

כמובן בהצלחה במשימה הנכבדה ,

לא נעים אבלללל

לפי דעתי תרחרחי קצת בכיוון של תאום ציפיות את יודעת לזרוק משפטים ולחכות לתגובה מניסיון התגובות הן אלו שמעידות על אם הוא מעוניין בך או שאת מין זמין

מקווה שעזרתי

שלום

קשר גופני בלי אהבה אינו נורא, אבל גם לא רצוי ולא מכובד. אם את אוהבת אותו, התאימי את המגע אתו לרגשותיך וצרי את המגע כמחוות חיבה ואהבה כנה. התרכזי בדיבור ולא במגע, והשקיעי בו הרבה במלים טובות ובמעשים טובים כדי שהקשר יתחזק. עשי מה שמתאים לך לפי מה שתרגישי אליו.

dudix2

New member
הוא מעוניין בקשר לא רציני

זו דעתי. גבר לא היה מחכה שבוע ואז שולח הודעה אם הוא מעוניין בקשר רציני הוא היה פונה אליך קודם.
כיף לו איתך ואני מאמין שיש לו גם רגשות כלפיך והוא נהנה להיות איתך לא רק בשביל הסקס, אבל הוא לא רואה את זה כמשהו רציני

את שואלת למה? בגלל השורה הקודמת שרשמתי. כואב לי שאת נפגעת כי הרגשות שלך סוחפים אותך,ולכן עדיף לסיים את זה לדעתי כדי שלא תפגעי יותר.

Megie

New member
היי סלינה

קודם כל,ברוכה הבאה

לגביו, הוא איש מכירות טוב, מכר לך את עצמו ואת פשוט קנית.
הוא אמר לך שהוא לא רוצה קשר רציני.. ואת מוכנה גם להיות יזיזה שלו רק כדי לקבל את הקרבה..אבל תביני-הוא למד איך לנצל אותך לצרכים שלו..וחבל שתשארי שם כי זה לא יוביל אותך למקומות טובים במיוחד כשמעורב שם רגש.

תתרחקי, זוג אתם לא תיהיו..וברגע שתפנימי את זה, יהיה לך הרבה יותר קל..את צריכה להמשיך הלאה..אל תתקעי במקום.

בהצלחה!

למעלה