עזרה ><

olya448

New member
עזרה ><

היי, אני בת 17 לאחרונה אני וחבר שלי הפכנו לפעילים מינית מאז שאיבדתי תבתולין שלי, בקיצור הוא גר בעיר אחרת אבל כל פעם שאנחנו ביחד בכל הזדמנות אפשרית אנחנו עושים את זה דיי הרבה, לפחות 4-6 פעמים ובקיצור בכול אותם פעמים הוא גומר, אני לא יודעת עד כמה זה בריא בשבילו כל כך הרבה פעמים לעשות את זה כן עומד לו והכול אבל בכל מקרה זה מדאיג אותי כשישנתי אצלו סופש 3 ימים עשינו את זה כל אותם ימים לפחות 4 -5 פעמים ולא יודעת זה מדאיג אותי שתיהיה לו בעיה בריאותית כלשהי שאלה שניה אנחנו עושים את זה בלי קונדום כי ההרגשה יותר טובה בהרבבבההה והוא גומר כל פעם בחוץ וזה מדאיג אותי בסופו של דבר כי זה כמו לשחק עם אש.. רציתי לקחת גלולות אבל אני לא יודעת איך זה עובד מה הסימפטומים ומאיפו אני צריכה להתחיל ועד כמה זה בטוח אני לא מבינה בזה כלום ._. אשמח לעזרה..

Ein Li SaFek

New member
מזמן לא קראתי על אנשים שאוהבים לשחק עם אש...

1. לגבי הבעיה הבריאותית שלו : אין לך מה לדאוג. הזרע מתחדש כל יום, ואם הוא גומר 4-5 פעמים בכמה שעות זה פשוט אומר שבפעם השניה,שלישית,רביעית וחמישית כבר בקושי יוצא משהו...
תופעות אפשריות? תשישות, שפשפת, כאבי שרירים ושאר הדברים שקורים כשמגזימים בפעילות גופנית שקשורה להנעה של חלק של הגוף בחיכוך עם חלק אחר בצורה רציפה שוב ושוב ושוב...

אז האם יש סכנה בריאותית? עקרונית לא
מעשית, אם הוא באמת משתגע, אז הוא עלול לחטוף שפשפת או אודם באיבר המין מהשיפשוף ואת שאר הדברים שאמרתי בתלות בכושר שלו. אין באמת השפעות לטווח ארוך.

2. לגבי הבעיה הבריאותית שלך:
אל תעלבי אבל את לא נורמלית
את מספרת לנו פה על זיונים בלי הפסקה, 4-6 פעמים כל פעם שאתם נפגשים... וכל זה בלי קונדום.
אני יודע שאני משתמש בשפה קשה, אבל אני מנסה לגרום לך להבין משהו שאת בעצם יודעת : את יכולה להכנס להריון!!!
זה לא "כמו לשחק באש" זה ללבוש תחפושת פורים של בלונדינית עם פאה ממש דליקה ולקפץ מעל למדורת ל"ג בעומר.
ברור יותר?
להגיד "ההרגשה טובה בהרבבבההה" זה מטורף.
ומה תעשי אם תכנסי להריון? עדיין ירגיש לך ממש טוב?
יש לך בעיה רצינית בשיקול הדעת
אם את מודעת לעובדה שאת לוקחת צ'אנס על החיים שלך, ומצד שני - מתעלמת מזה בכל מקרה ושוכבת בלי
אין דבר כזה לגמור בחוץ. גם כש"גומרים בחוץ" הוא שופך בתוכך מספיק זרע לפני זה.
לא מאמינה? תרדי לו פעם ותראי מה קורה באמצע אחרי שעומד לו, והרבה לפני שהוא גומר.

עליו, אני לא מתפלא, ברור שהוא מעדיף בלי קונדום
הוא גם בחור. אז אם תכנסי להריון, הוא חושב שזו לא בעיה שלו (טעות רצינית גם שלו)
אבל אם חבר שלך לא מפעיל שכל, ואת יודעת על האפשרות לכניסה להריון, למה את מחכה???
למחזור שיפסיק? לבטן שתתחיל לתפוח? להקאות בבוקר?

אחרי ההטפה, אם נשארת לקרוא עדיין
(ואין לי בעיה עם הטפה - זה פשוט הזוי בעיני שאת מהמרת ככה על החיים שלך בגיל 17)
את צריכה לטוס עכשיו לבית מרקחת, לקנות קונדומים (המלצה אישית? דורקס פדר לייט לתחושה מקסימלית) לפני שבאמת תכנסי להריון. במקביל תתקשרי לקופ"ח שלך, ותבקשי יפה לקבוע תור לגניקולוג. גשי אליו, ותבקשי גלולות.
זהו.

ועכשיו בתשובה לשאלה שלך:
בטוח - הכי בטוח שאפשר 99 אחוז. כל עוד את דואגת לקחת לפי ההוראות (לרוב פעם ביום)
מאיפה מתחילים? גניקולוג, במהירות
סימפטומים - תמיד יכולים להיות, אלו הורמונים, בגלל זה את במעקב של גניקולוג שיכול גם להחליף לגלולה אחרת

תעשי טובה לעצמך ולא לאף אחד אחר
תעברי דחוף לשכב רק עם קונדום
ותשיגי גלולות מהר
אני לא יכול להדגיש את הדחיפות של העניין במקרה שלך.

(ואפילו לא אמרתי כלום על מחלות מין, שגם אם הוא בתול, לחבר החביב שלך יכול להיות לא מעט מהן ולא נבדקתם אני מניח)

olya448

New member
צודק

לדבי מחלות מין אנחנו נבדקנו , אני בעצמי ממש מודאגת מהמצב ואני החלטתי להבהיר לו שרק עם קונדום , ולגבי גלולות אני מאוד רוצה להתחיל לקחת אני רק לא יודעת איפו למצוא רופא שלא יכליל את אמא שלי בעניין אני לא מעוניין בכך שהיא תדע שאני בכלל מקימת יחסי מין מבחינתה אני ילדה תמימה וכך אני רוצה שזה ישאר עד גיל 18 , איפו אני יוכל למצוא רופא או מרפאה. מומלץ במרכז איזור ת"א פ"ת רמת גן

sharpantie

New member
בבקשה כתובת מרפאה

המקום נקרא "דלת פתוחה" מרכז יעוץ לנוער וצעירים. נמצא ברחוב רמב''ם 9 בתל אביב.
זה ממש על יד מדרחוב נחלת בנימין. טלפון 035101511. לא צריך לדווח להורים ולא יודיעו
להם שהיית שם. תתקשרי לוודא שעות קבלת קהל.

למעלה