עזרה!!!!

rajul

New member
עזרה!!!!

חבר´ה, אני חייב עזרה דחוף! מישהו מנסה כל הזמן לפרוץ לי למחשב אני יודע את זה דרך ה- zone alarm אני יודע את האיי פי שלו ואת הפורט שלו ואני רוצה לפרוץ אליו בחזרה הבעיה שאני מפחד להשתמש בתוכנת פריצה, כי יש בתוכנות כאלה סוסים טרויאנים איך אני משתמש בתוכנת פריצה בלי להזנק מטרויאני???? אני אודה למי שיענה לי!!!!

uzi2

Active member
רע מאוד

ראשית, אתה מנסה להעניש מישהו שעושה מעשה לא יפה ע"י כך שגם אתה תעשה את אותו מעשה לא יפה. שנית, קרא את המכתב הזה שלי, ואת השאלה שהוא התייחס אליה. מכאן תבין שקיים סיכוי טוב שתפגע במישהו אחר, ולא בזה שמנסה לפרוץ אליך. שלישית, עלי להזכירך שפריצה למחשב היא עבירה פלילית. מדוע שנעזור לך לבצע אותה?

rajul

New member
אז מה אני יכול לעשות נגד זה?

אותו מספר איי פי ניסה לפרוץ אלי 30 פעמים. אחרי זה הוא הפסיק. אבל בכל זאת, מה לעשות? להשאיר את זה ככה? להרשות לו לנסות לפגוע לי במחשב ולא להגיב על זה?

spinner

New member
תראה!

בוא נאמר שאותו בנאדם -=ניסה=- לפרוץ לך למחשב מה זה כל כך משנה הרי הוא רק -=ניסה=- בנוסף יש המון אנשים שסורקים פורטים דבר שמופיע אצלך כנסיון פריצה והכי חשוב למה לך ללכת ולהסתכן כמו שאמר עוזי בזמן שרק -=ניסו=- לפרוץ לך אם תשאל אותי אף פורץ לא ינסה 30 פעם להתחבר לאותו מחשב אני בטוח שמדובר סך הכל בסריקת פורטים אז כל עוד שלא פרצו לך אתה יכול לישון בשקט.

DCoder

New member
אתה לא צריך לדאוג מנסיונות פריצה...

אלא, מהצלחות, אותן אתה לא רואה בד"כ
נסיונות חוזרים מאותו איי פי סך הכל מעידים על שימוש בתוכנות סריקה, וסקריפטים כאלה ואחרים. בד"כ, נסיונות כושלים למצוא אצלך סוסים טרוייאנים. שב בנחת, תסתכל על המוניטור, ותהנה מהעבודה שהאדיוט לא מצליח.

למעלה