עזרה

עזרה

היי אני צריכה עזרה - אני לא יודעת מה לעשות יותר ואשמח לתשובה ועזרה ממך. את פרטיי האיששים אני שולחת לך במסר אישי ואשמח אם תוכל לעזור לי- כי איבדתי תקווה. יש לי בעיה רצינית, כבר כמה שנים שכלום לא יציב אצלי, לא עבודה ולא זוגיות. ושמתי לב לדפוס שחוזר על עצמו ואני לא מבינה מה לא בסדר. אני רווקה בת 28 שלא מצליחה להחזיק יותר מ 4 חודשים באותו מקום עבודה. וכך גם זוגיות, הקשר הכי ארוך שהיה לי – היה 4 חודשים. מבחינת עבודה אני מיואשת, החל מינואר 2008, שעזבתי מקום עבודה שהייתי בו 3 שנים, בגלל שהתחלתי ללמוד והייתי צריכה עבודה גמישה, אני לא מצליחה להחזיק במקום עבודה יותר מ4 חודשים. וזה לא באשמתי כי הם אלה שמפטרים אותי ואני לא מבינה כי ברוב המקומות קיבלתי בונוס בשכר על הצטיינות והשקעה, וקידום למחלקות גבוהות, והערכה ומחמאות וסמכות – ואחר כך פיטרו אותי. כל מקום עבודה שזה קורה אף פעם אין סיבת פיטורין אמיתית, היא אף פעם לא ידועה ולא חד משמעית וכל מי שעבד איתי בהלם ולא מבין "מה עבר על הבוס באותו יום". איך יכול להיות שמהר מאוד מעריכים אותי, נותנים לי סמכויות, אוהבים אותי ושניה אחר כך מפטרים אותי? בלי סיבה ספציפית, וככה זה בכל מקום עבודה שהייתי בכל השנים האחרונות. לפעמים נדמה לי שמי שפיטרו אותי והם בעצם לא יודעים את הסיבה שהם עשו את זה. זוגיות אני רווקה בת 28 שנראית מאוד טוב, אני הולכת ברחוב ותמיד מסובבים אחרי את הראש. הבעיה שאף פעם לא היה לי קשר זוגי אמיתי, והקשר הכי ארוך שהיה לי נמשך 4 חודשים כשמתוכם הבחור היה חודש בחו"ל. יצאתי עם המון גברים, אפילו עם כאלה שלא היו הטעם שלי אבל אף אחד מהם לא רצה קשר רציני. התפשרתי המוןןןןן אבל גם "הקשרים" הקטנים שהיו לא חצו 4 חודשים. אני בת 28 ואף פעם גבר לא אמר לי "אני אוהב אותך". אני לא מבינה מה קורה איתי, והפעם התעייפתי אין לי כוח להיכנס לעבודה חדשה כי אני יודעת שהיא לא תחזיק ואין לי כוח וחשק לצאת עם מישהו כי גם ככה בסוף אני יפגע והוא לא ירצה. אני לא מבינה - הכל קיצוני אצלי ובגבול של 4 חודשים. גבר מחזר אחרי בטירוף וכשאני מסכימה ומתחיל משהו אז במהלך 4 חודשים זורק אותי. בעבודה אני מצטיינת ומוערכת וכשחולפים 4 חודשים - מפטרים אותי. הכל קיצוני, מהלמעלה למעלה ללמטה למטה וככה זה כל ה 4 שנים האחרונות. והפעם התעייפתי, לא בא לי כלום יותר כי גם ככה הכל נגמר. הייתי אצל 7 רבנים, מתקשרים וכו- הוצאתי המון המון כסף שאין לי, וכלום לא עזר- לא יודעת מה לא בסדר אצלי. בבקשה אשמח לעזרתך, לדעת מה לא בסדר, למה כלום לא מחזיק אצלי, כלום לא יציב, ומהמקום הכי גבוהה אני נופלת למקום הכי נמוך. מתי הכל יסתדר? מתי הכל יהיה יציב אצלי? מתי תהיה לי עבודה בתחום שלי שאני יעבוד שם זמן רב? מתי תהיה לי זוגיות רצינית שתהיה יותר מ4 חודשים והאם אני יתחתן אי פעם? אשמח לכל מה שתוכל לומר לי ותודה מראש על הקריאה והעזרה והתשובה.

מצטער אבל.. הפורום אינו יכול לתת תשובות כאלה

לשם כך צריך להתבונן באופן מקצועי במפת הלידה הזו, ולהסביר לך את הקוד רגשי שמפעיל אותה. אולי כשתביני תביני כמה מכל זה תלוי בעיקר בך.

למעלה