עזרה

oshrie

New member
עזרה

אני לאע ממש מבינה בסוסים, פשוט לחבר שלי יש עוד מעט יומהולדת וחשבתי אולי לקחת אותו לרכיבת ערב זוגית או משהו דומה. האם משהו יודע איפה אפשר לעשות דבר כזה, ואם זה נחמד ומתאים לאנשים שלא רוכבים כלל. אודה לכם על כל פיסת מידע אפשרית...

רכיבת לילה

מהמעט שידוע לי, רכיבות ליליות אפשר למצוא בחוות הקקטוס. מה גם שחלק נכבד מהטיול מתבצע לאורך החוף. (ולא שהתעלמתי מהאווירה והנוף)

פרסה

New member
מרכבות לטרון

תקראו לזה פרסום מאסיבי אבל שהיה מרכבות לטרון לאן שרוצים דברי אם מר מאיר 053-254779

The Jenny

New member
../images/Emo91.gif לטיול רכיבה מדהים

בחוות דובי, שנמצאת במושב בת שלמה (באיזור הרי הכרמל, לא רחוק מזכרון יעקוב) ניתן לעשות טיולים נפלאים בנוף המדהים של הרי הכרמל. ניתן לבחור את אורך הטיול, ולהנות מחווית רכיבה אדירה. כמו כן, ניתן גם לקבוע את רמת הטיול (כך שזה מתאים גם למתחילים), וטיול בהרי הכרמל לקראת השקיעה על גבי סוסים נשמע נחמד ביותר, ואפילו הרבה יותר מזה... בחווה רוכבים בסגנון ווסטרן (רכיבה מערבית), ולדעתי זו גם החווה הכי טובה בארץ. בקיצור, לדעתי- ההנאה מהטיול מובטחת! את מספר הטלפון של החווה אני לא זוכרת, אבל אפשר להשיג אותו דרך המודיעין, פשוט לבקש את המספר של חוות דובי. כמו כן, אם אני לא טועה, אפשר גם לבקש לעשות שם טיול בכרכרה, אבל לדעתי- הרבה יותר שווה לרכוב! מקווה שתהנו... ג´ני

oblina

New member
אין כמו חוות מכורה

אני לא זוכרת איפה זה טיולים מ-ד-ה-י-מ-י-ם נופים משגעים סוסים מעולים ולא טוחנים שם את הסוסים כמו בחוות אחרות שלסוס אין כוח לזוז

Phoebs

New member
וגם היה שם איזה חתיך לפני 5 שנים

פרנסואה...מדרום אפריקה! :) טוב- החווה נמצאת באיזור חיפה- חוף מכמורת אם אני לא טועה ממש ברח לי השם!!!! אוף! גם לא רחוק מעין הוד.

The Jenny

New member
בת שלמה זה

מושב, שנמצא באיזור הרי הכרמל, בצפון הארץ. מושב יפה מאוד, די קרוב לזכרון יעקוב, אם אני לא טועה. ולא, אני לא גרה שם. אני אפילו גרה ממש רחוק משם... אני פשוט מתה על המקום הזה, ומגיעה לשם לרכוב.

show jumping

New member
phobes דרלינג

אני יודעת שאת גרה בקנדה (כיף לך...). התכוונתי למי שכתבה את ההודעה מעלייך.

Phoebs

New member
אהה ../images/Emo140.gif

חשבתי שזה היה תגובה להודעה שלי מוזר קשה להבין מה תגובה למה בתפוז...מבלבל

oshrie

New member
שאלה נוספת

קודם כל תודה לכולכם על העזרה, רק שאלה נוספת- האם נותנים לאנשים שלא יודעים לרכב לדהור עם הסוס או שכל הטיול נעשה בהליכה?

פרסה

New member
במרכבות לטרון

המדריך יתן לדהור מקסימום לקאנטר אם הוא רואה שאת מצליחה לעצור את הסוס במידה ולא הוא לא יקח את הסיכון ואולי יתן טרוט ובמרכבות לטרון יש גם כרכרות מן הסתם הכל למאיר (שיט אין לי פה את הניד)

אין לך מושג כמה רכיבה מחברת את

האדם לעצמו,הכח והעוצמה של הסוס מתחברת עם האדם שרוכב,זאת אורגזמה מתמשכת.

oshrie

New member
תודה

קודם כל תודה לכולכם על העזרה. התקשרתי וביררתי בחוות שאמרתם לי, הרב עושים את הרכיבה בחוף הים ורק מרכבות לטרון עושים זאת באזור הררי. איזה אזור מומלץ יותר לרכיבה ראשונה? מה יותר רומנטי? כמו כן כמה זמן כדאי לעשות את הרכיבה (שעה/ שעה וחצי???) האם יש חוות טובות ומומלצות שקרובות למרכז ועושות גם רכיבות ליליות? ושוב תודה, זה ממש עוזר לי ואני מקווה שזו מתנה מהנה...

menchi

New member
במרכז יש כמה חוות כאלה

אבל אני לא ממליץ עליהן

oshrie

New member
טלפון

יש לך במקרה את הטלפון של המקום? אני לא מוצאת. האם עדיף בערב טיול לאורך חוף הים או מסלול אחר?

למעלה