עזרה

galgaltz2

New member
עזרה

שלום קוראים לי גל יש מישהי שמאוד מוצאת חן עיניי אנחנו בערך אותו גיל 16 אותה אחת היא מאוד ילדותית,לא רצינית לא יודע אם מתאים לה קשר כל כך. אני לא ראיתי אותה במציאות רק מתמונות בפייסבוק אבל חבר שלי מכיר אותה עכשיו איך זה יכול לעזור אם זה יכול אני אשמח אם מישהו ידע להגיד לי. עוד משהו זה שיש לה חברה שהיא לפי דעתי מעוניינת בי ואני לא,(חברה מאוד טובה) עכשיו זה יהיה חכם לשאול את חברה של מי שאני רוצה עליה מידיעה שהיא תספר לה או לא או בכלל איך זה יכול לקדם אותי אליה ובכלל כל עצה תבוא בברכה... לפי מה שהבנתי שוב לא יודע אם זה כל כך נכון אבל לא בטוח כל כך שהיא בעניין אבל לא אכפת לי לנסות כל עצה תודה מראש

Megie

New member
היי גל

פשוט תשאל את גל עצמה.. לא צריך סחור וסחור.. כי זה סתם יהפוך לטלפון שבור או מידע שיהיה פחות נכון...לא תמיד החברה יודעת בדיוק ..ואין ספק שהיא גם תספר לחברה שלה ששאלת, אולי במילים שלה..ולא כמו שהיית רוצה שייצנו אותך. לגבי הרצינות של הבחורה... גיל 16, יש שרוצים להינות ממנו בלי זוגיות.. רק אחרי שתדבר איתה תוכל לדעת איפה היא נמצאת על המשוואה

שלום

אם היא מסכימה שתיצור אתה קשר בדרך כלשהי, כדאי שתיצור אתה קשר בדרך הזו. את אתם מכירים במסגרת מסוימת, פנה אליה באותה מסגרת. השתדל ליצור אתה קשר בישירות ולא דרך אחרים. כל אדם שאוהב יכול ליצור קשר טוב.

yehonatan7

New member
מסכים עם שניכם

חשוב שתזכור שיש בנות 16 שמעוניינות בקשר זוגי, ויש כאלו שזה עדיין מוקדם בשבילן. חברה שלי בת 16, והיא דווקא מתייחסת לקשר ברצינות רבה :) אחרי שתדבר אתה, תוכל לזהות האם היא מוכנה להיכנס לקשר בשלב הזה. בהצלחה !

בכל מקרה

גם את אינה מוכנה לקשר זוגי, אם אתה אוהב אותה, כדאי שלפחות תהיה ידיד שלה. אם תהיו ידידים הרבה זמן, בעתיד תוכלו להיות חברים.

Megie

New member
גם אני

נכנסתי לקשר הרציני הראשון שלי בגיל 16 והוא נמשך 4 שנים והיה רציני ביותר..עם גבר גדול ממני ב5 שנים.. תמיד הגדירו אותי כבוגרת מגילי.. יש ויש

למעלה