עזרה

Miss Lavet

New member
עזרה

באחת המשימות ביומן הקריאה שיש לי זה לבחור דמות ולבחור 5 סרטים שהדמות תאהב ולהסביר למה. בחרתי בבלטריקס ובסרטים ביטלג'וס וסוויני טוד... הבעיה שאני לא מוצאת עוד סרטים... אז אם תוכלו לכתוב סרטים שהיא תאהב ולמה זה מאוד יעזור לי

NekoNeko

New member
מועדון קרב.

שיפור עצמי הוא אוננות, הרס עצמי הוא מה שבאמת משנה :) סאלו, או 120 ימים של סדום, של פאזוליני. כי זה מין סרט סדיסטי ודוחה (לא יודעת בעצם) ואיזשהו סרט ישן, רומנטי ודביק להחריד.

Miss Lavet

New member
למה סרט ישן רומנטי ודביק חאחריד?

מועדון קרב אני לא יכניס... כי יש לי אני מתעבת את הסרט הזה
ומה מספרים סאלו ו120 ימים של סדום?

NekoNeko

New member
בגלל שנורא מתאים לה

שיהיה לה צד מתוק וקלישאתי כזה... זה מה שהופך אותה לנפלאה- שהיא מרושעת וסדיסטית, אבל גם חמודה באיזה מובן מוזר. http://www.imdb.com/title/tt0073650/ -זה, אם כי אני כבר לא ממש בטוחה שהוא מתאים...יותר מדי מיני ופאשיסטי. זה סרט אחד, אגב. יותר זה-http://www.imdb.com/title/tt0022913/

Miss Lavet

New member
אני צריכה משהו שמראה את זה גם בספרים...

אבל נכון
היום כתבתי מונולוג שלה... שהוא המשך לוולדמורט/בלטריקס שכתבתי פה לפני כמה חודשים... אני צריכה בטא... למרות שזה עדיין רק אופציה

NekoNeko

New member
אשמח לבטא :)

בטוח יש משהו בספרים- נגיד, האהבה שלה לוולדי.

Miss Lavet

New member
אני יודעת *סנוב*

וזה מה שעוסק המונולוג שלי (תשכחי מזה שהסוף של המונולוג נבע מתוך חשיבה על השיר האחרון בסוויני טוד שבו גברת לאבט אומרת לסוויני שהיא עשתה את כל זה כי היא אהבה אותו... גאד, התחלתי לבכות
) ותודה

Miss Lavet

New member
תפוז עושה לי בעיות... את יכולה לשלוח לי בפרטי

את המייל שלך?

Mor L

New member
מה שלא תעשו - בחיים אל תראו את סאלו!!!

זה הדבר הכי נורא שראיתי בכל ימי חיי!!! אם זה לא היה חובה לצפיה בקורס שלי - בחיים לא הייתי ממשיכה לראות אותו מעבר לחצי שעה הראשונה!! באמת זה עושה לי עד היום סיוטים לחשוב עליו!! ו*שום דבר* לא מפחיד או מגעיל אותי בסרטים - אז תבינו כמה שהדבר הזה נוראי!!!

Miss Lavet

New member
אמא של צ'רלי זו השחקנית של בלטריקס

ולא נראה לי שהמורה לספרות תקבל את זה...

נעמה535

New member
יש לי כ"כ הרבה....

חלקם סתם סרטים,אבל באמת מתאימים לה. שבעה חטאים (באמת שראיתי את הסרט הזה חשבתי עליה) זה סרט שמספר על רוצח שרוצח שבעה קורבנות ע"פ החטאים של הנצרות זה סרט אחד הסדיסטים שראיתי (הוא הורג אותם בכל מיני דרכים סדיסטיות ביותר) והוא פסיכי כז וזה גם סרט ממש טוב לא סרט אימה יותר מותחן כזה כי יש שני בלשים שמחפשים אחרי הרוצח וזאת מין תעלומה כזאת,באמת סרט חולני ומעולה ביחד. המסור-טוב נו זה ברור למה,אבל זה אחד הסרטים היותר זבל שישXD החומה של פינק פלויד,כי הוא פסיכודלי כזה... להרוג את ביל,כי הכוכבת שם היא אישה וזה על נקמה והגיבורה שם עוברת דברים די קשים זה פשוט נראה לי מתאים. בואנה תמיד יש לי מלא בראש ועכשיו יש לי בלאק אווט מטורףXD.... אני אגיד לך עוד כשאני אזכר. אבל בהחלט השניים שהכי נראים לי מתאימים זה סוויני טוד ושבעה חטאים (זה הסרט הכי בלטריקס שראיתי בחיי) והאמת גם מועדון קרב ממש מתאים לה אבל ראיתי ממקודם שכתבת שלא אז תכניסי רק סרטים שנראים לך...

Miss Lavet

New member
המליצו לי פעם על הסרט הזה

אז קישור (לא רק בשביל הדו"ח אלא גם בשבילי)

נעמה535

New member
גם קישור לזה אין לי

הורדתי את זה פעם ממזמן אני אפילו לא זוכרת מאיפה

Miss Lavet

New member
אפשר קישור לשבע חטאים?

בינתיים זו אפשרות שאני יעשה המלצה על סרטים ובמקור זה אמור להיות סרטים שראיתי בשנים האחרונות... זה כנראה הולך לתצוגה וכל מי שמכיר אותי יודע שאני מתעוו פייט קלאב.... אז זה יהיה קצת צבוע ולאריאליסטי.... חוץ מזה אני הולכת לצפות בסרטים האלו כדי לקבוע אם זה מתאים גם לפי דעתי
וקיל ביל... לדעתי זה לא (ראיתי את זה)... בגלל שאיך שאני רואה את בלטריקס היא לא בדיוק אדם נקמן

נעמה535

New member
ראיתי אותו בDVD

אני ממש שונאת לראות סרטים בצפייה ישירה,האיכות הורגת אותי להוריד זה עוד סבבה. זה אחלה סרט תראי בכל מקרה

למעלה