עזרה

lizarty

New member
עזרה

לא כל כך מבינה מה קורה באטסי- ואני תוהה אם החנות שלי היא הבעיה כמות הצפיות מועטה מאוד בהתאם לכך הלבלובים ושלא נדבר על רכישות -החנות שלי רדומה - אני מחדשת מידי פעם ועושה אוצר לעיתים רחוקות יש למישהו השערות למה זה ככה ...הבעיה היא בחנות שלי או שמא מדובר בבעיה רווחת? אשמח לקבל את כל הסברות האפשריות לתרדמת שפוקדת את חנותי במיוחד לאחרונה- בכל מקרה אני די חדשה ואשמח לחוות דעת

אני גם מרגישה שיש ירידה...

הצפיות ירדו וכך גם המכירות... אני כן חושבת שאוצרות זה חשיפה ולכן עושה כמה פעמים בשבוע. כאשר מכלילים אותי בכמה שיותר אוצרות יש לי יותר צפיות , יותר לבלובים וסיכוי למכירה. אני חושבת שצריך לחדש ולא מידי פעם. להצטרף לקבוצות ולשווק גם מחוץ לאטסי. זהו, בהצלחה!

onor

New member
אצלי מאז מאי

יש ירידה דראסטית בצפיות ובלבלובים. אני אישית מאוד אוהבת את ההדפסים שלך ואני מקווה שעם הזמן החנות תצליח להתרומם.

RolyzCreations

New member
גם אני מרגישה שיש ירידה בצפיות

באטסי עובדים על כך שצפיות פיקטיביות לא ייספרו. למרות שבנתיים הם כתבו שהם לא הכניסו את השינוי הזה. אבל בכל מקרה, חנות לא מקדמת את עצמה לבד! מה זה מחדשת מידי פעם? פעם בכמה זמן? שמתי לב שכשאני מחדשת פריטים הם הרבה פעמים נבחרים לאוצרות. נכון שעם אוצרות לא קונים במכולת, אבל זה מביא ליותר צפיות וסיכוי למכירות. כדאי כן לעשות אוצרות. במיוחד אם האוצר טוב אנשים רוצים לראות מי בנה אותו, נכנסים לחנות. ושוב יותר צפיות ויותר סיכוי למכירות. וגם אנשים שאת שמת באוצר יש סיכוי שיחזירו לך ויכניסו אותך באוצר שלהם. הייתי ממליצה לך לשים יותר פריטים בחנות. היא נראית מאוד ריקה. אנשים אוהבים מבחר. בנוסף יותר פריטים = יותר סיכוי שימצאו אותך בחיפוש. תצטרפי לקבוצות teams שמטרתן קידום. וכמובן צריך לשווק גם מחוץ לאטסי - טוויטר, פייסבוק, בלוג ממליצה לך לקרוא את השרשור של שרה בנושא. יש המון טיפים מעולים! http://www.tapuz.co.il//Forums2008/...31&MessageId=152481483&PageNumber=2&Archive=0

BinyaminHila

New member
ההדפסים שלך מהממים!

גם אצלי לא הולך וכן אין לי יותר מידי עצות חוץ מאולי באמת להגדיל את כמות הפריטים בחנות וכן לחדש יותר וכן לעשות אוצרות.

chop007

New member
אצלי יש עליה בחודשים האחרוני

אצלי בהחלט יש עליה בחודשים האחרונים ואני יכולה להגיד בוודאות שזה רק בזכות חידושים. אני כבר לא עושה אוצרות..כי פשוט אין לי זמן. גם לא משתייכת לאף קבוצה באיטסי חוץ מהקבוצה הנהדרת פה שלימדה אותי הכל... שמתי לב שאת עושה חידושים פעם או פעמיים ביום - זה לא מספיק אני מחדשת לאורך כל היום. תקציבי לך סכום כסף שאת מוכנה להוציא בחודש על חידושים ולפי זה תעבדי. נגיד תוציאי על חידושים 2 דולר ליום שזה 10 פעמים ביום . 60 דולר בחודש... להשכיר חנות היה עולה לך יותר מ 60 דולר לחודש.... אין מה לעשות הכסף פה לא מגיע סתם כך. צריך לעבוד בשבילו וככל שתשקיעי, תאמיני לי התמורה היא נהדרת. פשוט למלא את החנות בפריטים ולחדש אותם לאורך היום... בהצלחה

אבל יש משהו קצת לא הגיוני

ואני אסביר איפה "הבעיה" שאני רואה. בהתחלה חידשתי הרבה, כל המוצרים במהלך היממה. ( כי אין לי מלאי גדול). אכן היו צפיות, לבבות, אוצרות וגם מספר מכירות. אבל, היות והמוצרים שלי יחסית זולים, הרווחים מהמכירות התקזזו עם התשלום לאטסי בגין החידושים. אז נכון שיש התחלה וגם פידבקים חיוביים אבל בעצם אני יוצרת בחינם גם בלי לכסות את עלות החומרים. אני עדיין לא רואה שהחנות "נוסעת בעצמה" כי אני עוד רחוקה מהשלב הזה. מה שכן, התחלתי לבדוק אפיקים אחרים בארץ ולפעמים המכירות באות מהמקומות הלא צפויים. אז אני מורידה אותם מהמלאי לגמרי ( OOAK) או יוצרת פריט זהה ( עד כמה שניתן ליצור זהה).

סתם, ממה שנראה לי, המוצרים שלך קצת זולים מדי

החנות שלך מקסימה מכל הבחינות ונראה לי שאת יכולה להרשות לעצמך להעלות מחירים..

lizarty

New member
תודה לכולם על העזרה

אני אפנים כל מה שנאמר פה ואכן יש עוד מוצרים בדרך שאני עובדת עליהם כבר זמן רב והם לאו דווקא פרינטים בכל מקרה באותה הזדמנות יש לי שאלה נוספת: האם יש טעם להוסיף אנשים למעגל? האם זה מקדם? או שמא זה רק חושף בפניך מה שכל אחד עושה?

milshake

New member
אצלי יוני היה חלש מקודמיו, יולי חזק דווקא

יוני הסתיים ב-77 מכירות, לאחרת שבחודשיים שקדמו לו עברתי את ה-100 מכירות. יולי אני בינתיים ב-112 מכירות והחודש עוד לא נגמר. לא חידשתי יותר מהרגיל, מה שמוכר אני מחדש, זה בד"כ אומר 3-5 חידושים ביום. אני אף פעם לא מחדש בשביל להקפיץ, אבל אם ממש מת ואין תנועה כן עושה COPY - אצלי המוצרים אינם OOAK אז עדיף COPY על RENEW. מה שכן שיניתי בסוף יוני והתחיל להביא את העליה במכירות הוא שיצאתי לחופשה אבל השארתי את החנות פעילה. פירסמתי בראש כל המוצרים קופון שמקנה 15 אחוז הנחה. בזמן החופשה חידשתי את מה שנמכר.. ונמכר יחסית הרבה, לא כולם השתמשו בקופון אבל לא מעט השתמשו בו. לאחר שחזרתי החלטתי להמשיך בעניין ה"חופשה והקופון" לראות אם ההבטחה למבצע משתלם מביאה יותר קונים. פחות משתמשים בקופון, אבל האמת שאני לא עקבי מספיק. נראה לי שלא קל למכור ציורים ודברי דפוס באטצי, בהשוואה לנישות האחרות. דווקא מכירה בפורמט דיגיטלי בתחום הגרפיקה שם יותר מעניין וריווחי לדעתי. לפחות בתור SUPPLIES.

lizarty

New member
תוווווווווווודה

נשמע מעניין מאוד עיניין הסופלייס אני הולכת לבדוק את זה

milshake

New member
זה בהחלט מעניין אני בדיעה שיש המון מוכרים

שנמצאים באטצי שגם קונים בה.. אולי אפילו יותר מקונים סטנדרטים. ותחום הקניין הדיגיטלי הוא בכלל מעניין, כי אין מוצר פיזי, אין עלות ייצור פרט לזמן עבודה, אין עלות שילוח, אין רישומני יצוא, אין משלוח שלא מגיע. הכל הרבה יותר פשוט ומיידי.

למעלה