עזרה

דפדפנה

New member
עזרה

פעם ראשונה שאני פוגשת את האתר הזה "אטסי" ולא כלכך מבינה מי נגד מי ואיך משתמשים...הגעתי לאתר כשחיפשתי אבני מוזאיקה מיוחדות עשויות פורצלן. מה אני עושה כדי להזמין אותן? לא מצאתי סל קניות וכו' מי יכול לעזור?

רות מלר

New member
את נרשמת

הרשמה ראשונית היא של קונה (על מנת להיות חנות יש הליך המשך) הבחירה נחלקת בין עבודת יד וינטג' חומרים אנשים/חנויות ביחרי "חומרים" רשמי בשורת החיפוש את שם החומר הרשימה שתקבלי משקפת מהאחרון שהתווסף וקודמיו ומכאן הליך ההזמנה הוא פשוט כולל מעבר לתשום באמצעות פייפאל כל מה שתבחרי- בבקשה- הקפידי לשלם תוך גג 24 שעות ותמיד עדיף- להשלים את הליך הרכישה יותר מהר

דפדפנה

New member
תודה

אני כבר הולכת לנסות לא בטוח שאצליח כי האתר מתנהל באנגלית והאנגלית שלי לא משהו. ו.. סליחה על הבורות מה זה פייפאל. זה משהו כמו ויזה או ישראכרט?

רות מלר

New member
פייפאל הוא בנק אינטרנטי בבעלות של ebay

כשאת משלמת לחנות בויזה- את נותנת לחנות את הפרטים שלך כשאת משלמת לחנות באמצעות פייפאל- החנות לא מקבלת את הפרטים שלך- כלקוחה את יותר בטוחה בתשלום באמצעות פייפאל בנוסף, אם עבר זמן ולא קיבלת את הפריט שרכשת עד 45 יום מיום הרכישה- תוכלי להגיש תביעה לפייפאל- הם יבדקו ויהיו מקרים בהם תוכלי לקבל את כספך. רוב החנויות באטסי מאפשרות תשלום רק באמצעות פייפאל- על מנת לשלם באמצעות פייפאל, אין צורך לפתוח חשבון, אלא פשוט לבחור באיזה כרטיס את רוצה לשלם (בינלאומי), את תקבלי אישור למייל שלך על התשלום, והחנות תקבל אישור ששילמת ואז היא תשלח לך את ההזמנה לפני שאת משלמת וודאי שהפריט ישלח לישראל יש חנויות שבוחרות למכור רק למדינות מסויימות

crit

New member
ישנה אפשרות לשנות שפה לעברית, מימין למעלה

דפדפנה

New member
שינוי שפה

אני שולחת לך את הכתובת של האתר האמריקאי שאילו הגעתי וממנו ניסיתי להזמין דברים דרך ה Etsy לא ראיתי מקום שאפשר לשנות בו את השפה דפדפנה

למעלה