עזרה

eden411

New member
עזרה

ביום שישי האחרון (25.03.2011)נותחתי אצל ד"ר אבינוח ניתוח טבעת ויש לי שתי שאלות האחת אמרו לי להוריד את הסיכות ביום שלישי האים זה מוקדם מדי? והשאלה השניה האים כשישנים על הצד זה יכול לפגוע בטבעת או להוזיז אותה או שזה יכול לפגוע בהחלמה של התפרים? סליחה על הבורות אבל אשמח לקבל תשובה

ברוכה הבאה למשפחת המטובעים!!

מאחלת לך הצלחה רבה בתהליך! א- לגבי סיכות אל תמהרי להוריד אותן-חכי לפחות 10 ימים אחרת עלולות להיות צלקות לא יפות ואפילו פתיחה מחודשת של המקום. ב-את יכולה לישון איך שנוח לך -לא יקרה שום דבר לטבעת-כל עוד נעים לך ולא כואב -זה בסדר. אם יש לך עוד שאלות-אנחנו כאן ונשמח לעזור!! בהצלחה רבקה

אופירA

New member
מנהל
סיפור הסיכות מפורסם

ד"ר אבינוח מורה לפתוח לאחר 4 ימים. ואנחנו פה, מניסיון, ממליצים מאוד לחכות לפחות שבוע. כמובן תוך כדי ששמים לב לצלקות, ואם מתפתח לפני כן זיהום, הולכים מיד לראות אחות שתגיד איך להתנהג עם זה ספציפית. אבל רוב האנשים שפתחו לאחר 4-5 ימים נפתחו להם הצלקות ונסגרו לא יפה, אחרי סיוט. (היו פה לא מעט סיפורים במשך 3 השנים שאני פה). אגב, אף אחות בקופ"ח לא תפתח אחרי 4 ימים. האחיות בשום אופן לא מסכימות להוראה של ד"ר אבינוח ומסכימות לפתוח רק אחרי 5 ימים. אבל גם זה מוקדם מידי בהרבה מקרים. אפשר לישון על הצד ועל הבטן. שום טבעת לא זזה. היא בפנים, מאחורי הכבד. כמו שהכבד לא זז מלשכב על הבטן, גם הטבעת לא תזוז. גם לא פוגע בהחלמה של התפרים, כי הם סגורים בסיכות. אם כואב, תשני איך שנוח לך, ממילא הכל יעבור תוך שבוע שבועיים.

למעלה