יש לי אחד לא יודע אם הוא טוב
1 עליתי לאוטובוס לסוע נסיע ארוכה של 4 שעות כשעליתי גיליתי שרוב הספסלים מלאים חוץ ממקום אחד שהיה ליד אישה ממש מכוערת זקנה ומקומטת שמגעיל לשבת לידה אבל 4 שעות לעמוד? אז ישבתי לידה אחרי ככה רבע שעה היא שאלה אותי בת כמה אני ניראת לך? אמרתי לה 80 בערך אז היא ענתה לי האמת שאני בת 23 בוא אני אספר לך למה אני נראית ככה אז אני מורה בבית ספר ובכיתה שלימדתי היה ילד אחד שהיה מנודה לא היו לו חברים והוא נורא היה מרוחק מכולם כשהיגיע הטיול השנתי חילקתי טפסים לאישור הורים וכולם החזירו לי אותם חוץ מהילד שאלתי אותו למה אתה לא רוצה לבוא? אני יעזור לך להישתלב ואז הוא אמר זה לא אני זאת אמא שלי שלא מרשה לי אז שאלתי אותו ואם אני יבוא לשכנע את אמא שלך זה יעזור? אז הוא אמר את יכולה לנסות אז בערב באתי לבית שלו ודפקתי על הדלת ואף אחד לא ענה אז דפקתי שוב בסוף פתחתי את הדלק בהתחלה היה חשוך ולא ראיתי אף אחד אך אחרי שהיתרגלתי לחושב ראיתי אישה יושבת על כיסא מיתנדנד היא קמה ממנו ואמרה לי אני יודעת למה באת באת כדי לשכנע אותי שבני יצא לטיול אבל אני לא רוצה לתת לו כי גם אח שלי וגם הבעל שלי נעלמו באופן מסתורי ואני לא רוצה שהוא גם יעלם אז הבטחתי לה שאשמור עליו 24 שעות ואז היא הסכימה שהוא ילך ויצאנו לטיול ביום הראשון הוא התחבר עם קצת ילדים וביום השני היו לו כשרים עם כולם וביום ה3 כולם אהבו אותו והוא היה הכי מקובל באותו יום דאגתי שהוא ילך לישון ובבוקר הוא נעלם לאחר שעות חיפושים לא היתה לי ברירה ללכת לאמא ולספר לה אז הלכתי לבית שלו ודפקתי על הדלת ואף אחד לא ענה אז דפקתי שוב בסוף פתחתי את הדלק בהתחלה היה חשוך ולא ראיתי אף אחד אך אחרי שהיתרגלתי לחושב ראיתי אישה יושבת על כיסא מיתנדנד היא קמה ממנו ואמרה לי אני יודעת למה באת באת כדי להגיד לי שהבן שלי גם מעלם אז אמרתי כן...לצערי שמרתי עליו כמה שיכולתי אבל הוא נעלם אז היא רמרה לי את קיללת אותי אז אני יקלל אותך (בצעקה)