עזרה

עינת898

New member
עזרה

האם יכול להיות שאתה מפחד להתאהב במישהו ולכן אתה מתנהג בצורה שגורמת לו שלא לאהוב אותך? הי מצאה חן בעיני התשובה ולכן רציתי להרחיב על הסיטואציה ולשמוע את דעתך הרגשתי רגשות די חזקים למורה הנהיגה שלי. חוויתי איתו רגשות שבוא נגיד שלראשונה הבנתי למה בני אדם מתחתנים חוויתי סוג של אושר שגרם לי להבין למה אנשים עושים את זה.האם זו אהבה? עד היום איני יודעת מאוד חשוב להדגיש הוא לא אמר שום דבר אבל הרגשתי את זה אני לא יכולה להסביר את זה ..... עד היום אני חושבת שאולי דמיינתי... אבל זה היה כל כך חזק מבחינה תחושתית בוא נגיד שמהמפגש איתו הבנתי איזה עוצמות רגש אפשר להרגיש בין גבר לאישה הוא לא נגע בי מעולם לא אמר שום דבר. נראה לי שעד שאתה לא חווה את זה על בשרך גם אם תראה 1000 סרטי אהבה לא תבין בזה דבר. סיימתי את לימודי הנהיגה במודעות חדשה לגבי עוצמות הרגש שאפשר להרגיש בין גבר לאישה. התחלתי מקום עבודה חדש היה שם מישהו אחד שבימים הראשונים לא הרשים אותי בכלל ואז יום אחד הוא אמר משפט שמשום מה כל כך נגע בי ומאז פתחתי רגשות שנראים לי כהתאהבות. מורה הנהיגה לא היה נראה טוב אבל בגלל הרגשות החזקים החלטתי שאין שום סיכוי יותר שאפסול גבר רק בגלל מראה כי רמת האושר שגבר שלא נראה הכי יפה בעולם יכולה לגרום מבטלת בשישים את נושא המראה אפילו החלטתי לאהוב רק גברים שלא נראים הכי יפה המשפט שהוא אמר הראה על אכפתיות ולקחתי את כל הרגשות למורה וכאילו התחלתי להרגיש את הרגשות האלה אליו רק שהמורה נהיגה גרם לי לאושר פנימי והוא גורם לתחושת הי...... פלוס מאז שהתחלתי להרגיש אליו את הרגשות זה גרם לי להתקשות לתפקד מולו לידו הוא אומר לי משימה במקום לבצע אני מתקשה להבין מוצאת את עצמי מתעקשת לתת לו עצות דבר שמעולם אני לא עושה עם אף ממונה מכניסה המון רגש באמירת שלום לא מאמינה על עצמי על הטון שיוצא לי מהפה מתביישת בעצמי על הטון האובר נחמד...... בגלל שנתתי עצות במקום לבצע היו כמה פעמים שהוא ממש התרגז ומאוד פגע בי השאלה היא האם הוא כל כך פגע בי כי התייחסתי אליו לא טוב בגלל כל הרגשות שהפריעו לי לתפקד איתו כמו שאני מכירה את עצמי. וכל אחד שהיה מקבל את היחס הזה היה מגיב ככה או שאני צריכה להגיד תודה שנחשף אופיו? ובכלל מישהו יכול להסביר לי מה קרה לי עם שני הגברים האילו איך הם הצליחו לגרום לי לא להבין את עצמי.... מרוב רגשות עוצמתיים... ובעיקר לא ברורים. יש לי תחושה שבמקרה הראשון זה היה הדדי במקרה השני זה לא הוא לא אוהב אותי מצד שני אני מודה ומתוודה שבגלל הרגשות האלה התייחסתי אליו בצורה מוזרה שבה אני לא מתנהגת עם אף אחד כל הזמן במקום להקשיב נתתי לו עצות שיגעתי לו דווקא את השכל יותר מלכל אחד אחר מרוב שפחדתי שאני אגיד ביתר רגש שלום שיסגיר את רגשותי נמנעתי מלהגיד לו שלום אז אולי אני הבאתי על עצמי את היחס הזה או שאם מישהו אוהב אותך זה לא משנה איך תתנהג.... באיזשהו מקום המחשבה שאתה מרגיש רגשות כל כך חזקים והשני לא יורק בכיוון כואבת . מה אתה מרגיש כאלה עוצמות והוא כלום למה הלב שלך משקיע כל כך בקיצור אני לא מבינה את הרגשות שלי...... מה קרה לי עם השניים האלה מתפללת ליום שאוכל להרגיש רגיל ליד זה בעבודה ולא לחוש פחד שהוא מתקרב מזה שלא אוכל לתפקד טוב כמו שאני יודעת האם יכול להיות שאתה מפחד להתאהב במישהו ולכן אתה מתנהג בצורה שגורמת לו שלא לאהוב אותך? או שאם זה לא מסתדר כנראה שזה לא זה. ואם הוא היה אוהב הוא היה סולח על התנהגות כזו או אחרת איך אפשר להתאהב באדם שלא מתאים לך? למה אתה עושה את זה לעצמך?

פנומן 72

New member
את בטוחה שאת בת 25 ?

כי אם לא היה כתוב בת כמה את הייתי מוכן להתערב על שני האשכים שלי שאין לך 17. בכל אופן, ואם נהיה רציניים רק לרגע, אני חושב שמישהו צריך לכוון אותך. עברת חוויה מכוננת אבל את עלולה להיפגע מזה בגלל שאת נמצאת במצב של פתיחות ופגיעות. אני מציע לך לדבר על זה עם החברות שלך לפני שאת עושה משהו שעוד תצטערי עליו. אם יש לך שאלה קונקרטית תשאלי - פשוט את באה לשאול בפורום גברים איך אנחנו מרגישים בתור נשים ? אנחנו אף פעם לא נרגיש בדיוק כמו שאתן מרגישות ...

עינת898

New member
החוויה המכוננת....

למה אתה מתכוון? זה טוב או רע לעבור חוויה מכוננת שכזו? בתור גבר איך יודעים אם גבר מעוניין במישהי? זה הכל עניין של הכימיה?

ojm

New member
יש לך סערת רגשות

ואם הבנתי אז בשני המקרים מדובר באנשים שנמצאים מולך כבעלי סמכות. ייתכן ומזה תוכלי להבין את עצמך טוב יותר, אולי לא היית ערה לגברים דומיננטיים עד עכשיו או שאפילו לא נתקלת בכאלה. תנסי לחשוב אם הרגשות שלך כלפי האחראי שלך הם כלפיו כאדם או כבעל סמכות ומשם תחליטי איך את ממשיכה. מזמינה אותו לדייט (או לפחות רומזת לו שאת רוצה שיזמין אותך) או מסננת את הרגשות ושומרת על יחסים מקצועיים. אני חושב שאם לא תסדרי את המחשבות האלה עם עצמך, תתקשי לשרוד בעבודה הזו, וגם בעבודות אחרות אם יהיה לך בוס זכר...

עינת898

New member
לא מסכימה

אני לא חושבת שאני מרגישה רגשות לאנשים בשל העובדה שהם בעלי סמכות אלא אם כן זה בתת מודע שלי ואז אין לי מושג ואין לי אפשרות לדעת כמובן.

פנומן 72

New member
בהמשך למה שאמר ojm

חוויה מכוננת היא חוויה שמשפיעה עליך ועל המשך ההתנהלות שלך, כך שזה לא חייב להיות משהו חיובי, זה בהחלט יכול להיות גם משהו שלילי. אם גבר מעונין במישהי הוא פשוט מראה לה את זה, בדיבור ולעתים במגע "אגבי" כלומר פתאום הוא נוגע בירך שלך תוך כדי דיבור או בכתף, לא משהו פולשני מדי אבל בהחלט יש בזה רמז שהוא רוצה יותר מזה. גברים לא מסתירים את העובדה שהם רוצים מישהי. השאלה מה את רוצה - האם אתה רוצה רק מישהו שירצה אותך לסיבוב במיטה או ליותר מזה ? אגב, אני מציע מאוד כפי שכתב ojm שתחשבי אם את נמשכת לגברים אלה בגלל מה שיש להם להציע לך במישור האישי או בגלל שהם נמצאים בתפקידים סמכותיים ואת פשוט נמשכת לבעלי סמכות.

wish2

New member
את לא אוהבת אף אחד מהם

מה שעובר עלייך זה הידלקויות. בגלל חוסר הניסיון של עם גברים אני מניחה , הכי קל זה לפתח כאילו רגשות לגבר שנמצא אלייך הכי קרוב . בגיל 13 חשבתי שהתאהבתי בחובש שטיפל במי במסירות בטיול השנתי ,מה שיש לך זה דומה . אין לך מה להתרגש מהכעס של הבוס , בלי להכיר אותי נראה לי שהוא חרא של בן אגם והגמגום שלך לידו עושה אותו חרא יותר . ואני אגיד לך עוד משהו אהבה אמיתית וחזקה מתקיימת כשיש מגע מסוים , לא חייב להיות מיני אבל צריך מגע , נשיקה ליטוף , משהו ...

למעלה