עזרה

• פותח הנושא rex2
  • פורסם בתאריך

rex2

New member
עזרה

היי, אני כבר כתבתי כאן כמה פעמים ועזרתם לי מאוד אז אני אנסה אתכם שוב: אני בת 27 ועובדת כמטפלת באישה חולת אלצהיימר בת 85 כבר כמה שנים טובות ואני פחות או יותר יודעת "לשחק" ולזרום כל פעם שהיא שוכחת או מדברת על דברים לא קשורים. בימים האחרונים היא חושבת שהיא בהריון. היא שואלת אותי אם יודעים אם זה בן או בת ומבקשת ממני לשים יד על הבטן שלה ושואלת אותי אם אני מרגישה את הבעיטות של התינוק. עכשיו אני מצליחה קצת אני אומרת לה שהתשובות עוד לא הגיעו או דברים דומים וזה מרגיע אותה אבל אני לא יודעת איך להמשיך מפה. למישהו יש רעיון? תודה מראש!

ronnyw

New member
את עושה בדיוק את הדבר הנכון !!!

אין דרך יותר טובה מהדרך שבחרת. תסכימי איתה, תברכי אותה על ההריון, תאחלי לה שיעבור בקלות וכו' וכו'. למזלך ה"טוב", אין לה תחושת זמן והיא לא תדע לעקוב באמת אחר התפתחות ההריון. מבטיחה לך שבאיזה שלה זה יעבור לה, והיא תתחיל עם השגעון הבא. היא, כנראה, נמצאת כרגע בנקודת זמן אחרת בחיים, וככה ממש היא מרגישה, רוואה ומבינה בוודאות גמורה את ההריון, ואם תסתרי אותה - היא תחשוב שאת הטועה... מה שאולי נראה (רק נראה!!) כאופציה שפויה אחרת היא: לתקן אותה, להסביר לה שהיא כבר מבוגרת, שהיא כבר ילדה ילדים ועכשו תורם ללדת לה נכדים וכו' וכו'. הכל אמת ויציב, אבל מה תרוויחי? או שהיא תתעלם מימך לגמרי, או שהיא תכעס, תעלב, תיתרגז וכ' וכו'. למה זה טוב? ממילא אחרי חצי שעה היא תשכח את כל העימות, ותתחיל שוב עם ההריון... (והערה בנימה קלילה: דווקא נראה לי די מגניב לחזור אחורה בזמן לתקופת ההריונות שלי. כמה אהבתי ת'תקופה הזו !!!)

../images/Emo13.gif למזלך היא גם תשכח מהר

מאוד שהיא בהריון, מבטיחה לך שזה לאיקח תשעה חודשים!!! תתנחמי בעובדה, שעוד מעט יהייה משהוא חדש... ניצה.

../images/Emo13.gif למזלך היא גם תשכח מהר

מאוד שהיא בהריון, מבטיחה לך שזה לאיקח תשעה חודשים!!! תתנחמי בעובדה, שעוד מעט יהייה משהוא חדש... ניצה.

ענתי44

New member
כמו שכבר אמרו לך

את עושה את הדבר הנכון וההיריון יוחלף בסופו של דבר במשהו מוטרף אחר. אולי אפילו הייתי קונה לה איזה בובת פרווזה נניח דובי, כאילו מתנה לתינוק שיוולד, ובינתיים ישמח אותה. אצל אמא שלי זה עבד מצויין בתקופת החלומות סיוט שלה שהיא כלואה במרתף.

למעלה