עזרה...

elig16

New member
עזרה...

שלום לכם ... זאת הפעם הראשונה שאני עושה את זה כי אני כבר לא יודע מה לעשות... הסיפור הוא כזה... אני נמצא עם החברה שלי כבר יותר משלוש שנים ... שלושת השנים הראשונות לא היו כל כך טובות .. כל הזמן ריבים בקצב יום יומי צעקות פרדות ויחס מזלזל משני הצדדים ובעיקר שלי ... לפני כ חצי שנה נפרדתי ממנה לפרק זמן של חודשיים ואז חזרנו . בפרק זמן זה גיליתי שהיא הלכה ועשתה משהו עם אדם אחר ... דברנו על זה והבנו שזאת הייתה טעות שלה וחזרנו למרות זאת ... כעבור שבוע נפרדנו שוב .. ושוב היא עשתה זאת ... לא משנה מה זה היה אבל זה פגע בי מאוד .. לאחר תקופה מסויימת חזרנו והיינו כחודשיים ביחד, במשך החודשיים הללו הייתי כל מה שהיא רוצה דברתי אליה בצורה שהיא רוצה עשיתי את כל הדברים שהיא רוצה .. בקיצור התנהגתי כמו כלב שרודף אחרייה... ואחריי ריב מאוד רציני שוב נפרדנו לחודש ... ושוב היא הלכה למשהו אחר הפעם ועשתה זאת שוב ... אני יודע שכל זה היה כשלא היינו ביחד אבל עדיין כל זה משפיע עלי... ולפני מספר ימים חזרנו .. אני כרגיל מתנהג כמו כלב מפוחד ..דואג לה עושה כל מה שהיא רוצה כשהיא מתעצבנת עלי אני שומר הכל בלב בשביל שלא לפוצץ את הכל... אני לא יודע מה לעשות איתה אני אוהב אותה ונותן לה את כל כולי אך לא מקבל דבר בחזרה... לדוגמה... היה יום שבאתי אליה רק ב8 בערב בידיע שהיא עייפה וגם אני עייף היה לי יום קשה מאוד ...אני נכנס בדלת אומר לה שלום היא אומרת לי שלום נשיקה הכל כמו שצריך ... אבל אז אנחנו נכנסים לחדר והיא מתיישבת במחשב ואני כמו לא יודע מה מחכה לה שתבוא תשב תדבר איתי על איך שעבר היום .. שלי שלה ... מצפה לאיזשהי תקשורת וכלום ... לבסוף היא נגשת אלי מחבקת אותי ונרדמת כמובן שלא אמרתי על זה כלום (לא רציתי לעצבן אותה עוד יותר) וכשהייתי צריך ללכת אמרתי לה שאני חשבתי שהיום הזה יעבור בצורה שונה .. היא התחילה להגיד לי דברים כמו עוד פעם אתה מתחיל אם זה ומה אני יעשה שאני עייפה ועוד פעם אתה משגע אותי .... וככה זה בדרך כלל שהיא נופלת עלי בצעקות ועצבים ואני שותק... בסך הכל אני אוהב אותה ורוצה להיות איתה למרות שעברנו הרבה ביחד והיו עליות וירידות אבל עדיין זה לא שאני רגיל אליה אני פשוט עדיין אוהב אותה ... והיא סגורה אלי לא מדברת לא מתעניינת לא כלום ... אני כבר לא יודעמה לעשות איתה אני לא רוצה להתקדם אבל אני מתחיל לחשוב שאני עוד פעם עושה טעות ... מה עלי לעשות?

chenby

New member
אני לא מבינה

אתה איתה 3 שנים, שאתה אומר בעצמך שהן לא היו טובות, אתם נפרדים חוזרים נפרדים, עושים קטעים אחד לשנייה- אני לא מבינה למה אתה מתעקש להיות עם מישהי שלא טוב לך איתה? או שחרר אותה ותמצא מישהי שתתאים לך? מה העניין בלהאחז בקשר שגם ככה אתה אומר שהוא לא היה טוב כמעט כולו (קצת יותר מ3 שנים יחד - ו3 שנים לא טובות- מילים שלך) אגב, חודשיים לא הייתם יחד, לא היה לה מושג שתחזרו, היא לא עשתה שום טעות, היא חיה את החיים שלה. זה שחזרתם אחר כך, זה לא קשור בכלל למה היא עשתה בחודשיים האלו. הטעות שלך שאתה חושב שזו טעות שלה. שורה תחתונה - תפסיק לחזור אליה. ובטח אל תהיה עם מישהי שאתה לא יכול להיות מי שאתה בקשר אלא צריך לשנות את עצמך כדי שהיא תהיה מאושרת. זו לא זוגיות, זה יותר עובד מעביד.

elig16

New member
זאת הבעיה

זאת הבעיה שאני לא רוצה מישהי אחרת... זאת לא החברה הראשונה שלי(ולא משנה הגיל שלי כי בדרך כלל אני יוצא עם נשים יותר גדולות ממני שמתאימות לי סיכלית) אבל זאת האישה שהוציא ממני את כל הטוב שבי בזכותה אניי אדם טוב יותר ממה שהייתי .. הקטע הוא למרות כל המריבות אני עדיין רוצה להיות איתה ולהמשיך לאהוב אותה כמו שאני אוהב אותה עכשיו ... אני פשוט לא יודע איך אני יכול להישתנות או לשנות את דרך החשיבה שלה בכדי שהיא תבין אותי ... יש לנו מין קטע כזה ... כשאנחנו ביחד גם עם כל הריבים אנחנו עדיין עומדים על הרגליים וכשאנחנו לא ביחד אנחנו נופלים לבור ללא תחתית...

chenby

New member
תיכנס לגוגל

תכתוב - התפתחות אישית, עבודה עצמית, שינוי חשיבה תראה מה עולה לך ומה אתה יכול ללמוד מזה ואיך אתה יכול להתפתח.. אולי תתחבר לאיזה קורס או סדנא, או ספר שיוכלו לעזור לך. לי אין מה לייעץ בכל מקרה. אני יודעת שכשלא טוב לי, או כשאני צריכה להיות מישהי אחרת כדי שהאחר יקבל אותי, כנראה שהקשר הזה שיקרי - כי אני לא אמיתית בקשר.. אז זה שקר.. אבל זה רק אני. אגב, את הבור ללא תחתית - אתה יוצר רק בזה שאתה מאמין שכשאתם לא יחד אתם נופלים לבור (היא נשמעת לי דווקא בסדר כל פעם שאתם לא יחד, מסתדרת כל פעם מחדש... נראה לי שאתה קצת משקר לעצמך - אבל זה בידיים שלך להבין את זה).

PARPAR254

New member
אני מקווה שאתה..

לא רציני שהסיפור מפוברק סתם בשביל השאלה ... כי במידה ולא מה אתה עושה איתה הרי אין לזה עתיד. גם במידה ותתחתנו . זה נדון לכישלון ותתגרשו או שתמשיך להיות הלפלפ עד שימאס לך ואז זה יותר מסובך . תעזוב היום את הנפש התאומה ... ותמצא ללך אחת תאומה יותר טובה ....

elig16

New member
זה רציני

זה רציני מאוד ... למרות שבהתחלה לא הייתי הכלב המסכן אבל החלטתי לשנות כיוון ואולי ככה עדיף .. כבר זמן מה אנחנו לא רבים ואולי היא תבין אותי בסופו של דבר ותתחיל להיפתח אלי שוב ... ובקשר לאחת אחרת אם הייתי רוצה בזה הייתי עושה זאת מזמן הבעיה היא שאני לא...

במבי53

New member
אגלה לך משהו, אבל שישאר בינינו

אשה - בדרך כלל מחפשת לעצמה גבר. שמעת פעם על המושג הזה? ג-ב-ר! כלבלבים, היא תוכל למצוא בשפע בצער בעלי חיים ובכל מקום אחר. אי לכך - אני מאמינה שאם בכלבלב היתה חושקת נפשה - סביר להניח שזה לא היה כלבלב בדמותך. אבל כנראה שלא בא לה כרגע על כלבלב. אז מכיוון שבמקרה הזה הענין מבחינתך אבוד (ואם עדיין לא אז הגיע הזמן שתפנים) קרא את מה שכתבה לך ברוב חכמה, חן, ותתחיל לעבוד.

אתה לא כלבלב, סתם קרצייה

בקשר הזה כבר נגמר הדם, אין יותר מה למצוץ. תמשיך הלאה ותמצא מישהי שהציפיות שלה מהקשר יהיו דומות לשלך ושתרגיש על ידה בנוח להיות אתה עצמך. נ.ב גם בקשר הבא אל תצפה מבת הזוג שתדע לקרוא את מחשבותך, אם אתה רוצה שהיא תשב לשוחח איתך, תזמין אותה...

למעלה