עזרה

אמממאאא

New member
עזרה

שלום לכולם. בת דודה שלי ילדה אתמול פגית 800 גרם 26 שבועות . כמה שאלות: האם משהו מכיר את הפגיה בלניאדו? מה בערך התהליך שיש לעבור במקרה כזה? מה דעתכם/ן על שאיבת חלב? והכי חשוב מה אומרים? איך עוזרים? ו"כו. אחיין של בעלי נולד 680 גרם שבוע 25 לפני שבוע הוא סיים את בחינות הבגרות והוא בדרך לצבא!! אמן!!

בינהלה

New member
פגית

הילדה שלי נולדה פגית ואת הטיפול המעולה בלניאדו לא אשכח לעולם ברוך השם היא עולה לכיתה א.

maloren

New member
לא יודע על לניאדו

אבל אני יודע שקשה. הכל מאלוהים, ואם תעקבי אחר הפורום תראי מה זה עליות וירידות. בכל מקרה, כאב שהבת שלו עדיין בפגיה, אני חושב ש"תהיו חזקים" זה הדבר הכי נכון להגיד. שיהיה בהצלחה... א. איך עוזרים? אם הם צריכים קניות, או משהו- את יכולה מאוד לעזור..

לא מכירה את לניאדו

בכל מקרה אני מאמינה שבכל פגיה עושים את הטוב ביותר ומשתדלים לעזור. כמו שאורן כתב הכי חשוב לחזק את בת הדודה, צפויה לה תקופה לא קלה. לא ניתן לצפות מה יעבור עליה, יכול להיות שהכל יעבור "חלק " ללא תקלות מיוחדות ומאידך המצב יכול מאוד להסתבך. רופאים ממליצים לשאוב חלב כיוון שזה עוזר למערכת החיסונית של הפג וקל יותר לעיכול, אבל זו כמובן החלטה אישית של בת הדודה שלך. נשמח לקבל פה לביתנו הקט גם את בת הדודה שלך .

שרהודיה

New member
הודיה נולדה בלניאדו

וקבלנו שם יחס מעולה !! סה"כ הפגיה שם לא גדולה, אז אולי זה קצת מפחיד.. מצד שני אין את העומס שיש בפגיה שבתל השומר
מה שכן הרופאים שם (בעיני..) מעולים, שניים מהצוות של הפגיה, הם הרופאים שלנו בקופה וכל אחד מעולה בתחומו
כך שחשוב שהיא לא תרגיש שהיא לא ביידים טובות אבל מצד שני אם חשוב לה להיות בבי"ח ציבורי, לא יעשו לה בעיות אם היא תרצה העברה

למעלה